Hush är en lösenordsskyddad bokmärkeshanterare för privat surfning [Chrome]

Hush är ett hemligt utrymme för dina bokmärken; För att vara exakt är det ett tillägg gjord för bokmärken du vill spara i inkognitoläge eftersom det låter dig lösenordsskydda länkarna du sparar. De sparade länkarna sparas inte i standardbokmärkeshanteraren. Tillägget har ett mycket snyggt och rent gränssnitt för att visa och redigera bokmärken som du har sparat och det låter dig importera eller exportera dem på ett säkert sätt. Tillägget fungerar bara i inkognitoläge och det är faktiskt nackdelen med tillägget eftersom det är något som en användare kanske vill använda istället för standardbokmärkeshanteraren.

När du först installerar Hush måste du besöka tilläggets sida och tillåta tillägget att fungera i inkognitoläge. Öppna sedan ett inkognitofönster och du kommer att se en hänglåsikon i URL-fältet. Klicka på den och ange ett lösenord. Det verkar inte finnas något sätt att ändra det senare så se till att du ställer in en stark som är lätt för dig att komma ihåg.

För att spara en länk, klicka på hänglåsikonen i URL-fältet, ange lösenordet och klicka sedan på Bokmärke. För att se alla bokmärken, följ efter men klicka på Visa alla till slut. Från bokmärkeshanteraren kan du spara en länk genom att klicka på knappen Lägg till bokmärke, du kan ordna om de bokmärken du redan har sparat, ta bort ett bokmärke eller redigera det.

För att importera eller exportera bokmärken, för muspekaren över kugghjulet bredvid lösenordsfältet och välj antingen Importera eller Exportera. Tillägget exporterar säkrad data och du måste känna till lösenordet du ställt in i Hush för att kunna se det. På samma sätt kan endast säker data importeras till Hush.

För att redigera ett bokmärke, klicka på redigera-knappen bredvid det och du kan redigera länken såväl som namnet som den har sparats under.

Lösenordsskydd och den rena bokmärkeshanteraren är det som gör tillägget fantastiskt. Avsaknaden av ett sätt att ändra lösenordet och tillägget som inte fungerar i normalt webbläsarläge är det som tar bort värdet men ändå är det ganska bra. Eftersom du måste ange lösenordet även för att spara en länk, kommer ingen annan än du själv att kunna spara ett bokmärke till den. Bokmärkena kan inte nås på något sätt från tilläggshanteraren heller, så om någon som du delar dator med bestämmer sig för att ta illa vid sig av dina hemliga bokmärkesförråd, är det värsta de kan göra att ta bort tillägget. Dina hemligheter förblir säkra oavsett vad.

Installera Hush från Chrome Web Store