Hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok?

Spread the love

Det råder ingen tvekan om att TikTok har tagit världen med storm med sin ökande popularitet. Deras korta videoformat har blivit en världsomspännande trend. Även om du har hört talas om hur populärt innehållsskapare tjänar genom TikTok, har du kanske inte hört talas om TikTok-mynten, som också är en stor del av deras intäkter. När de når 100 följare på sitt TikTok-konto kan de börja tjäna pengar. Dessa mynt är inte vanliga och kan användas för olika ändamål. I den här artikeln kommer du att lära dig allt om TikTok-mynt, särskilt hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok och TikTok-mynt laddas. Du kommer också att få lära dig hur mycket är 20000 mynt på TikTok.

Hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok?

Du kommer att få veta hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är TikTok-mynt?

TikTok-mynt är valutan som används i appen. Dessa mynt köps med riktiga pengar och lagras i TikTok Wallet. Att lägga till mynten i plånboken kallas TikTok coins recharge. TikTok-mynt används för att skicka presenter till din favoritinnehållsskapare. Dessa används är uttryckssymboler i liveströmmen och kommentarer från en TikTok-innehållsskapare. Du kan också ladda ditt konto med TikTok-mynt och köpa dig TikTok-kampanjer. Man bör alltid komma ihåg att dessa mynt inte är återbetalningsbara.

  Hur man får filtret utan skägg på TikTok

Hur tjänar man TikTok-mynt?

Som vi redan har nämnt tjänar innehållsskapare mynt genom livestreaming och genom kommentarer. De får mynt i form av emojis som kallas gåvor. Varje gåva har olika myntvärde. Nedan nämns myntvärdet för varje gåva:

 • Panda: 5 mynt

 • Italienska händer: 5 mynt

 • Love bang: 25 mynt

 • Solkräm: 50 poäng

 • Regnbåge: 100 mynt

 • Jag är väldigt rik: 1000 mynt

 • Konsert: 500 mynt

 • Drama Queen: 5000 mynt

 • Lejon: 29 999 mynt

Drama Queen Gift är det maximala en användare kan dela. Man kan nå ut till fler användare genom att utöka deras följare.

Hur mycket kostar TikTok-mynt?

Eftersom dessa mynt köps med riktiga pengar, förändras deras värden hela tiden med växelkursen. Från och med nu kostar ett TikTok-mynt 1,3 cent. Appen erbjuder sju myntpaket. Du kan köpa maximalt 16 500 mynt åt gången för $300. Appen ger också bonus för förstagångsmyntköp.

Hur mycket är 1000 TikTok-mynt?

Låt oss ta reda på hur mycket är 1000 TikTok-mynt eftersom vi redan vet kostnaden för 1 mynt. Baserat på beräkningen där 1 mynt motsvarar 1,3 cent, 1000 mynt motsvarar 1300 cent. Därför visar sig värdet på 1000 TikTok-mynt vara $12,9.

Hur mycket är 20000 mynt på TikTok?

Eftersom vi redan vet hur mycket som är 1000 TikTok-mynt kan vi enkelt ta reda på hur mycket som är 20000 mynt på TikTok. Allt vi behöver göra är att hitta värdet 20 gånger mer än värdet på 1000 TikTok-mynt. Baserat på beräkningarna visar sig det slutliga värdet vara $268,98.

Hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok?

Att beräkna hur mycket som är 1 miljon mynt på TikTok är inte alls en affär eftersom vi redan vet hur mycket som är 20 000 mynt på TikTok. När 20 000 TikTok-mynt kostar $260 kommer beräkningen för 1 miljon TikTok-mynt upp till $13000, ungefär.

Vad är skillnaden mellan mynt, gåvor och diamanter?

Den primära skillnaden mellan TikTok-mynt, presenter och diamanter är att endast diamanter kan dras. Varje diamant kostar $0,05. Därför måste du konvertera dina mynt till diamanter för att lösa in dem.

Hur konverterar man TikTok-mynt till riktiga pengar?

TikTok-mynt kan enkelt konverteras till riktiga pengar. Du måste länka ditt PayPal-konto till ditt TikTok-konto. Efter att ha länkat kontot kontrollera myntbalanssidan för att veta det befintliga antalet mynt, du kan konvertera mynten till diamanter som kan tas ut på ditt PayPal-konto. Du kan ta ut mynten när som helst beroende på ditt val. Du kan låta mynten samlas under en period och sedan lösa in dem eller överföra saldot direkt till ditt PayPal-konto. Så här kan du ta ut minst $100 och högst $1000 per dag.

1. Öppna TikTok-appen på din Android eller iOS mobilenhet.

2. Klicka på Profil fliken från den nedre raden.

3. Tryck på hamburgerikonen i det övre högra hörnet.

4. Tryck sedan på Inställningar och sekretess.

5. Tryck sedan på Saldo > LIVE-gåvor > Ta ut.

6. Logga in på ditt PayPal-konto med rätt inloggningsuppgifter och ta ut pengarna.

Obs: Det kan uppstå problem med uttag av kontanter i två fall. En, när dina uppgifter för TikTok-kontot inte stämmer överens med PayPal-kontot. För det andra är det när du har brutit mot någon av gemenskapens riktlinjer utfärdade av TikTok. Se till att du har angett korrekta uppgifter och följ riktlinjerna från TikTok. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok.

Kan TikTok-mynt säljas?

Nej, varken TikTok-mynten kan säljas eller är återbetalningsbara.

Vad är skillnaden mellan TikTok-mynt och diamanter?

TikTok-mynt kan inte tas ut medan diamanter kan tas ut. En diamant motsvarar två TikTok-mynt. Där krävs en skapare för att konvertera mynten till diamanter för att göra dem till riktiga pengar. Du måste ha ett minimum av diamanter som är värda $100 för att lösa in dem.

Vem kan ta emot presenter på TikTok?

Vissa kriterier måste följas om du vill börja ta emot presenter på TikTok. Dessa kriterier listas nedan:

 • Du måste gå med i Creator nästa gång.
 • Ditt innehåll borde ha publicerats under de senaste 30 dagarna.
 • Dina TikTok-följare bör vara minst 1000 följare.
 • Ditt konto bör vara minst en månad gammalt.
 • Du borde inte ha brutit mot någon av TikTok-gemenskapens riktlinjer.

***

Ovannämnda var detaljerna om TikTok-myntladdningen och värdet på TikTok-mynt. Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att förstå hur mycket är 1 miljon mynt på TikTok. Vänligen dela dina frågor eller förslag i kommentarsfältet nedan.