Hur man visas offline för en server i Discord

Spread the love

Discord är en spelapp som kan användas i en dators webbläsare eller via Discord-appen på en telefon eller PC. Även om det också har icke-spelande användningsområden som chatt och interaktion i spelet, är det främst en social spelplattform som användare kan använda under streaming. Om du är någon som letar efter tips om hur du blir osynlig i Discord-servern så är du på rätt plats! Vi ger dig en guide för att komma igenom de vanligaste Discord-frågorna, som hur man visas offline på en server i Discord och går med i en Discord-server utan att någon vet. Efter att ha läst den här artikeln till slutet kommer du säkert att lära dig hur du förföljer en Discord-användare och visas offline på en specifik server. Låt oss dyka in!

Hur man visas offline för en server i Discord

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du visas offline på en server i Discord och går med i en Discord-server utan att någon vet på ett detaljerat sätt genom att använda bilderna för bättre förståelse.

Kan du hitta någon på Discord utan nummer?

Nej. Discord-programvaran fungerar annorlunda än andra meddelandetjänster och sociala nätverkstjänster. För att hitta någon på Discord behöver du vanligtvis känna till deras användarnamn och taggnummer.

Varje discord-användare har ett unikt tagg-ID eller nummer. Men om du vill hitta någon utan deras nummer behöver du bara hitta eller starta en konversation på din serverskärm. Där kan du söka efter en person genom att skriva deras användarnamn efter en @-symbol. Detta tar dig till personens server, där din meddelandehistorik, samtal och inspelningar kommer att sparas.

  Vad betyder viloläge på Discord?

Kan du säga om någon är osynlig på Discord?

Ja, om en person bestämmer sig för att bli osynlig eller offline, kommer det att visas bredvid deras användarnamn. Även om personen fortfarande kan använda Discord när du ser dem som osynliga.

Kan du bli osynlig i Discord Server?

Ja, Discord ger dig möjligheten att bli osynlig när du inte vill interagera med någon på servrarna. Det här alternativet är tillgängligt på både mobilappen och desktopversionen.

Hur ser man om någon är osynlig på Discord?

Discord ger dig fyra alternativ angående din aktivitetsstatus. Detta kan ses av alla som söker efter ditt namn eller tagg-ID.

Som nämnts tidigare, om en person är offline kommer deras ikon att ha en grå cirkel istället för en grön onlinecirkel. Du kan dock inte vara säker om du inte ser dem aktivt tala i en röstchatt. För de flesta människor är hela poängen med att synas offline att få andra att tro att du är offline.

Hur gömmer jag mig på en Discord-server?

Först måste du ansluta dig till en server. Välj sedan alternativet Invisible med den grå punkten, om du vill försvinna helt och hållet och ingen på servern kommer att kunna se dig alls. Du kommer inte längre att ses som gruppdeltagare. Ändå kommer du att kunna utforska Discord och till och med skicka meddelanden till dina kompisar.

Fortsätt läsa vidare för att lära dig om du kan visas offline på en server i Discord.

Hur blir man osynlig i Discord Voice Chat?

Du kan bli osynlig i Discord-servern med hjälp av metoden som nämnts ovan, även om det tekniskt sett motverkar syftet med att vara på ett samtal i första hand. Om de andra användarna i samtalet också är osynliga kommer de att visas offline.

  12 bästa röstväxlare för Discord, spel, PC, mobil och mer...

Här kan du se exemplet där en användare är uppkopplad på ett Discord-samtal när han är offline.

Hur visas offline på Discord Mobile?

För att veta hur man visas offline på en server i Discord kan du enkelt komma åt funktionerna som är tillgängliga på skrivbordet på mobilappen också.

1. Öppna Disharmoni app och logga in på ditt konto.

2. När du har loggat in, tryck på fliken Profil > Ange status.

3. Tryck på Osynlig från popup-menyn för att visas offline på Discord.

Så här visas du offline för en server i Discord.

Hur visas offline för en server i Discord?

Det finns inget sätt att ändra din Discord-status per server eller för en specifik vän. Med andra ord, om du framstår som osynlig gör du det överallt. Även om Discord-utvecklare har haft diskussioner om detta ämne, har det hittills inte funnits någon ny uppdatering om detta.

Hur visas offline på Discord PC?

När du vet hur man visas offline för en server i discord, först när du loggar in på ditt konto, visas du som online. Följ stegen nedan för att gå offline på Discord.

1. Navigera till din Discord-konto i din webbläsare.

Obs: Du kan också använda Discord-skrivbordsappen om du har den.

2. Klicka på ditt profilnamn i det nedre vänstra hörnet för att ta fram statusmenyn.

3. Håll muspekaren över statusikonen och klicka på Osynlig för att helt försvinna. Med det här alternativet kommer andra inte att kunna se dig online längre.

Läs den här artikeln från början för att lära dig om du verkligen kan visas offline på en server i Discord.

Hur gör man en discord-text osynlig?

Här kommer vi att introducera spoilertaggar! Du kan markera specifika passager i meddelanden eller hela texten som en spoiler med hjälp av spoilertaggar. För att markera ett meddelande som en spoiler måste du öppna en chatt och göra följande steg:

1. Skriv in en || symbolen i början och slutet av texten du vill skicka.

  Vad händer när du inaktiverar ditt Discord-konto?

2. Så snart du skickar meddelandet visas det dolt, som visas nedan.

Hur går man med i en Discord-server utan att någon vet?

Det är inte möjligt att gå med i en Discord-server utan att någon vet om det. Samma regel tillämpas när du lämnar en server, ett meddelande lämnas för hela chatten för att se vem som lämnade servern och när. Det finns en lista över öppna Discord-servrar under sidan Utforska offentliga servrar, där du kan kontrollera många offentliga servrar utan att gå direkt med dem.

Hur förföljer du en Discord-användare?

Även om att förfölja en person anses vara läskigt och inte bör uppmuntras på någon social eller digital plattform, kan du alltid se en persons profil utan att försöka lägga till dem på din lista. Om det finns en okänd person som du vill veta mer om kan du ta följande steg:

1. Från ditt Discord-konto, högerklicka på önskad Discord-användares ikon och klicka på Profil.

2. Här kan du spara en NOTERA om personen om du vill besöka igen eller skicka en vänförfrågan till honom genom att klicka på Skicka vänförfrågan.

På så sätt kan du förfölja en Discord-användare.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du visas offline på en server i Discord och blir osynlig i Discord-servern med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.