Hur man tar bort ett Starbucks-konto

Spread the love

Starbucks är ett ledande amerikanskt multinationellt företag som har den största kedjan av kaféer runt om i världen, baserat i Seattle, Washington. Användare störs ofta av problemen de möter i appen. Så de undrar ofta hur man tar bort ett Starbucks-konto permanent och vad de ska göra om de beställer Starbucks till fel butik. Det är ganska förståeligt varför användare kanske vill ta bort sitt konto och all sin personliga information från Starbucks-applikationen av många anledningar. Vissa kunder kan ha tappat intresset för produkterna som erbjuds av Starbucks, medan andra kanske helt enkelt försöker ta bort sina konton för att ta bort deras onlinenärvaro på Starbucks-databasen. Således, om du är någon som letar efter tips om detsamma, ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du avbryter en Starbucks-app och ändrar din e-postadress på din Starbucks-app.

Hur man tar bort ett Starbucks-konto

Starbucks har ett brett spektrum av produkter som de erbjuder till användare över hela världen, inklusive kaffe, te, bageriprodukter, smörgåsar och ett brett utbud av matvaror speciellt tillgodosedda för regionala krav. Användare kan komma åt sin webbplats för att skapa sina konton, beställa specifika drycker online och till och med komma åt och lösa in specialkuponger genom den användarvänliga applikationen. Fortsätt läsa vidare för att ta reda på vad som händer när du beställer Starbucks till fel butik, hur man avbryter en Starbucks-app och hur man tar bort ett Starbucks-konto.

Hur kan du ta bort ett e-postkonto från Starbucks App?

Även om det inte finns något exakt sätt att ta bort ditt e-postkonto från Starbucks-appen, kan du ta bort alla associationer av din e-post från Starbucks-kontot och stoppa meddelanden från att dyka upp på din e-post. Att ta bort ditt e-postkonto kopplat till ditt konto kan göras genom att följa dessa två metoder.

Metod 1: Genom Starbucks App

1. Öppna Starbucks app på din enhet.

2. Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet.

3. Klicka på inställningsikonen i det övre högra hörnet.

4. Avmarkera alternativet för E-post.

Metod 2: Genom e-post från Starbucks

1. Öppna Starbucks-e-postmeddelandet som du har fått för att marknadsföra en produkt eller göra reklam för erbjudanden eller erbjudanden.

  Hur man ställer in Microsoft Teams organisationsschema

2. Scrolla ner till botten av reklammeddelandet från Starbucks och klicka på hyperlänken Avsluta prenumeration.

Detta kommer att ta bort din e-post från den periodiska Starbucks e-postlista som företaget skickar sina e-postmeddelanden för att marknadsföra sina produkter och tjänster. Även om dessa metoder inte exakt tar bort ditt e-post-ID från Starbucks-databasen, hindrar de dig från att ta emot e-postkorrespondens från Starbucks och kopplar effektivt bort ditt e-post-ID från nämnda konto.

Ett annat radikalt steg är att ta bort hela ditt Starbucks-konto, vilket kommer att radera all din data från Starbucks-databasen och effektivt koppla bort ditt e-post-ID från nämnda konto helt och permanent. Stegen för att ta bort ditt Starbucks-konto kommer att diskuteras i den här artikeln nedan.

Hur kan du avbryta ditt abonnemang på Starbucks App?

Även om det inte finns någon prenumeration i appen i Starbucks som Netflix och Spotify, kommer en prenumeration här att innebära en prenumeration på Google Play Store-appen. Kom ihåg att avinstallation av appen inte tar bort din appprenumeration från Google Play Butik. Så om du använde Play Store för att köpa en Starbucks-prenumeration med ett bankkonto kan du enkelt avbryta en Starbucks-app-prenumeration genom att följa de givna stegen.

1. Öppna appen Google Play Butik på din enhet.

2. Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet.

3. Välj Betalningar och prenumerationer för att öppna dina Play Butik-prenumerationer och betalningsfliken.

4. Klicka på Prenumerationer.

5. Välj den Starbucks-prenumeration du vill säga upp.

6. Efter det, svep nedåt och tryck på alternativet Avbryt prenumeration.

7. Välj önskat skäl för att avsluta prenumerationen och tryck på FORTSÄTT.

8. Tryck slutligen på Avbryt prenumeration av Starbucks i popup-fönstret.

Obs: Om du bestämmer dig för att fortsätta med din Starbucks-prenumeration före slutet av din faktureringsperiod kan du trycka på alternativet Prenumerera igen på fliken Hantera prenumeration, som förklaras i steg 6.

Fortsätt läsa för att lära dig hur du avbryter en Starbucks-app.

Hur tar man bort ett Starbucks-konto?

Det kan finnas ett brett spektrum av skäl att ta bort ditt Starbucks-konto, och du behöver inte vara orolig längre eftersom vi har täckt er alla. Följ stegen nedan för hur du tar bort ett Starbucks-konto.

1. Gå till Starbucks hemsida i din mobil eller PC-webbläsare.

2. Klicka på profilikonen i det övre högra hörnet.

3. Tryck på kugghjulsikonen Inställningar.

4. Svep till botten och tryck på alternativet BEGÄR RADERING AV KONTO.

5. Klicka på Begär radering av konto för att bekräfta ditt beslut att ta bort ditt konto.

6. Läs alla policyer i popup-sidan Användarvillkor och sekretesspolicy och tryck på Godkänn och bekräfta radering.

Detta bör hjälpa dig att radera ditt konto.

  Årets 32 bästa webbappar 2014

Obs: Om du inte kan komma åt deras webbplats eller applikation, kontakta Starbucks hjälpteam på 18602660010 eller kontakta deras kundhjälp via deras Starbucks hjälpcentersida. Om du skickar förfrågan till dem kommer Starbucks-teamet att kontakta dig inom 15–30 dagar angående din förfrågan, och raderingen av ditt konto kommer att hanteras.

Kan du ta bort ett Starbucks-kort?

Ja, du kan ta bort ett Starbucks-kort med hjälp av Starbucks-appen. Du kan dock rapportera ditt kort till Starbucks som förlorat och vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa att ditt förlorade kort effektivt raderas och avaktiveras från deras servrar för att förhindra missbruk.

Hur kan du avbryta ett Starbucks-kort?

Följ stegen nedan för att avbryta ett Starbucks-kort i appen:

1. Öppna Starbucks-appen på din enhet.

2. Klicka på fliken Betala längst ned för att öppna Starbucks Pay-fönstret.

3. Tryck nu på kugghjulsikonen Inställningar i det nedre högra hörnet av Starbucks-kortet.

4. Välj TA BORT KORT för att avbryta kortet i appen du just valde.

Obs: Om ditt kort är stulet, tryck på RAPPORTERA KORT SOM STULET.

Även om dessa steg enkelt görs på iPhones, rapporterar användare ofta att deras raderingsalternativ inte är tillgängligt på Android-enheter. Rapportera i så fall kortet som stulet genom att följa stegen ovan för att lösa problemet eller kontakta Starbucks-teamet via deras Hjälpcenter. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du tar bort ett Starbucks-konto.

Hur kan du ändra din personliga information på Starbucks App?

Starbucks globalt har utvecklat ett enkelt och bekvämt sätt att ändra din personliga information i Starbucks-appen. Problemet uppstår dock när du försöker använda Starbucks India-plattformen, där det inte verkar finnas någon bestämd metod för att ändra din personliga information via appen eller webbplatsen.

Men om du använder Starbucks webbplats från något annat land kan du enkelt ändra din data och även e-postadress genom dessa steg:

1. Besök Starbucks hemsida.

2. Klicka på Konto > Personlig information.

3. Här ändrar du personlig information som förnamn, efternamn, mobilnummer, adressrad, födelsedatum, etc.

Hur kan du ändra din e-postadress i din Starbucks-app?

det är inte möjligt att ändra din e-postadress i Starbucks-appen. Men du kan ändra det via Starbucks webbplats med hjälp av stegen som nämns nedan.

1. Navigera till Starbucks hemsida i din webbläsare.

2. Klicka på Konto > Inställningar.

3. Härifrån klickar du på Redigera bredvid din e-postadress och ändrar till önskad.

Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du tar bort ett Starbucks-konto.

Vad händer om du inte hämtar din Starbucks-mobilbeställning?

Det bör noteras att du inte kan beställa en Starbucks-produkt utan att betala för den online med ditt Starbucks-kort kopplat till ditt konto. Så om du inte hämtar din mobilbeställning måste varan du beställde skrotas av företaget och kommer därför att gå till spillo. Så kort sagt, du kommer inte att få någon återbetalning för din beställning eftersom företaget förberett din beställning med sina resurser, oavsett om du hämtade den eller inte. Därför bör du hämta dina beställningar i tid.

  A2 Managed WordPress Hosting är för den professionella bloggaren

Det bör dock noteras att du avbokade beställningen före den angivna tidpunkten för avsändning av din beställning från den aktuella butiken. Du får tillbaka dina pengar som en kredit till det Starbucks-kort du använde för att beställa.

Vad händer om du beställer Starbucks till fel butik?

Om du beställer Starbucks till fel butik finns det inget att oroa sig för.

  • Till att börja med kan du avbryta din beställning innan den överlämnas till din leveransagent för att få tillbaka din återbetalning till Starbucks-kortet som är länkat och använt för den beställningen.
  • Dessutom kan du ringa din barista via Starbucks-applikationen och be honom att manuellt överföra din beställning till den Starbucks-filial du vill ha.
  • Om din barista inte kan göra det kan du be honom att avbryta din beställning innan tidsfristen för avbokning går ut och sedan lägga din beställning i önskad Starbucks-butik.

Det finns alltså inget att oroa sig för ifall du beställer fel till fel butik eftersom lösningen bara är ett tryck/samtal bort.

Kan du beställa Starbucks för en viss tid?

Låt mig bryta hemligheten. Jo det kan du. Många människor vet ofta inte att du faktiskt kan kontakta din barista efter att ha lagt din beställning online och be dem att schemalägga din beställning för en viss tidpunkt när du vill hämta den eller få den levererad till ditt hem. Observera dock att den officiella Starbucks-applikationen, som du enkelt kan ladda ner från Google Play Butik eller den Apple App Storetillhandahåller ingen specifik tidslucka för att schemalägga din beställning.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde förstå hur du tar bort ett Starbucks-konto och vad som händer när du beställer Starbucks till fel butik. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.