Hur man spelar Tridle

Spread the love

Medan Wordle är pusselspelens verkliga OG, har många andra mystiska ordspel lanserats efter dess referens. Alla dessa ordpusselspel är spännande och beroendeframkallande. Spelare måste gissa de mystiska orden i rutnätsliknande rutor. Dessa spel ger inte bara tips, utan även, några av dem låter användare spela spelet igen. Ett sådant spel är Tridle, som låter dig ha pusslet roligt så länge du vill. Om du är ny i spelet och vill veta hur man spelar Tridle på Wordle 2 har du hamnat på rätt sida. I dagens Tridle-ordspelsguide kommer vi att lära oss alla grunderna om spelet. Vi kommer också att kasta lite ljus över vad som är Tridle-spel, reglerna att följa när du spelar det, några knep som kan hjälpa dig att vinna spelet, och ännu viktigare, alla mindre detaljer som krävs av spelare för att uppnå det. Så låt oss börja med vår guide och veta allt om detta 3-bokstavs Wordle-spel.

Hur man spelar Tridle

Du kommer att lära dig hur du spelar Tridle på den officiella hemsidan och Tridle på Wordle 2 längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Vad är Tridle Game?

Tridel är baserat på dess populära motsvarighet, Wordle, som är ett ordpusselspel. I spelet försökte spelaren lösa tre pussel (Triple Wordle) samtidigt. Spelet har även tagit referenser från andra spel som Dordle (2) och Quordle (4).

  • I det här spelet måste spelarna gissa tre på varandra följande ord.
  • Användare får 8 försök att lösa tre ord.
  • Alla tre mysterieorden har separata rutnät som är dedikerade till dem.
  • Varje rutnät fungerar exakt på samma sätt som i Wordle rutnät.

  • Varje ord följer också samma regler som i Wordle.

  • Färgerna som introduceras i spelet är grönt, orange och svart.

Var kan man spela Tridle Word Game?

Precis som andra ordpusselspel kan du spela detta spel online. Det finns ingen officiell app för detta pusselspel. Spelare som är intresserade av att spela det kan besöka officiella Tridle-webbplats uppkopplad. Du kan komma åt webbplatsen från flera enheter inklusive en stationär dator, bärbar dator, mobiltelefon eller till och med en surfplatta.

Hur spelar man Tridle på Wordle 2?

Rutnätet i Tridle har fler rutor än Wordle. Du behöver dock inte oroa dig för det, du måste fokusera på de tre orden som kan hjälpa dig att vinna spelet. För att veta mer om hur man spelar det, gå igenom stegen nedan:

Obs: Du kan uppdatera sidan för att spela ett annat spel.

1. För att spela spelet på din enhet, starta Tridles hemsida och läs instruktionerna.

2. Klicka sedan på X-ikonen för att starta spelet.

3. Nu, när tavlan har dykt upp, skriv helt enkelt din gissning och klicka på Enter.

4A. Om det finns några korrekta bokstäver kommer de att visas i grön färg medan du spelar Tridle.

4B. Om de är korrekta men är på fel plats kommer bokstäverna att bli orange.

4C. Om bokstäverna inte visas i rätt ord, blir de svarta.

5. Nu gissa ett ord igen med hjälp av ledtrådarna från det tidigare inmatade ordet.

6. Upprepa processen tills du får dina ord rätt.

Obs: Du kan fortsätta gissa rätt ord i 8 försök.

När du har slutfört spelet kan du dela dina resultat med dina vänner också.

Hur kan jag dela Tridle-resultat?

När du har slutfört din ordgåta i spelet kan du också dela dina resultat med dina vänner online. Du kan också kopiera dina resultat på urklipp och dela detta kopierade resultat på vilken social medieplattform som helst.

1. När du har slutfört Tridle-spelet, klicka på Dela resultat.

2. Kopiera ditt resultat och dela det som ditt inlägg på Facebook.

Så här delar du resultat efter att du har spelat Tridle.

Vilka är tipsen och tricken för 3-bokstavs Wordle Game?

Även om det är extremt enkelt att spela spelet finns det några tips och tricks som du kan använda för att briljera i det och vinna det. Dessa tips kommer också att förbättra din effektivitet när du spelar spelet.

  • För att börja med spelet måste du först lägga ditt första ord väl. Det är viktigt att du börjar med ett sådant ord som kan hjälpa dig att gissa ditt nästa drag tydligt. Ditt första ord kan hjälpa dig med några viktiga tips. Du kan gissa dina första ord med vokaler i dem eftersom det är oerhört användbart. Att till exempel använda AUDIO, AULIO, ADIEU, LOUIE och OUIJA kan vara en bra kickstart.
  • Du kan också starta ditt Wordle-spel med 3 bokstäver med ord som har 5 helt distinkta bokstäver. Detta kan hjälpa dig med tips mycket bättre. De flesta 5-bokstavsord som används har bokstäverna A, E, I, T, O, U och S. Några exempel som du kan använda i spelet är ULTRA, RAISE och ROATE.
  • Nästa tips som kan hjälpa dig att spela spelet är att kontrollera de tre rutnäten med största uppmärksamhet. Nästan alla som spelar spelet kan avleda sin uppmärksamhet till alla tre rutorna samtidigt. Detta är inget annat än en distraktion som kan göra det ännu svårare att lösa orden. Så, i det här fallet, försök att fokusera på ett enda rutnät och lösa det först och gå sedan vidare till nästa.
  • Ett annat knep som kan hjälpa dig mycket i detta ordspel är att kontrollera alla dess lösningar. Spelet har en uppsättning av 5 bokstäver ord som vanligtvis används som svar. Du kan välja tre slumpmässiga ord från listan till att börja med.

Hur kontrollerar jag svaren på Tridle Word Game?

Att välja dina tre första ord från listan över de vanligaste orden i detta pusselspel kan hjälpa dig mycket. Följande steg hjälper dig att hitta den här listan med ord:

1. Öppna webbläsaren på din dator och besök Tridles hemsida där du spelar Tridle-spelet.

2. Högerklicka på sidan och välj Inspektera från menyn.

3. Klicka sedan på fliken Element från den högra panelen på sidan.

4. Tryck sedan på Ctrl + F och ange tridelord i sökfältet.

5. Leta reda på det markerade ordet och högerklicka på det.

6. Klicka på Kopiera länkadress.

7. Klistra in länkadressen i ett nytt fönster i din webbläsare.

8. Du kommer att få en lista med ord som du kan använda för att starta ditt spel.

Kan jag spela Tridle igen?

Ja, du kan spela spelet igen i samma webbläsare. Du kan antingen uppdatera webbläsaren eller helt enkelt välja Fortsätt och sedan spela igen när du är klar med ditt nuvarande spel. Du kan också spela det flera gånger om dagen med ett helt nytt rutnät att lösa.

Kan jag få fler än 8 gissningar i spelet?

Nej, du kan inte få mer än 8 gissningar i Tridle. 8 gissningar brukar räcka för att lösa tre ord i spelet. Men om du tycker att de inte räcker till kan du ta hjälp av tips och tricks-avsnittet i guiden ovan.

Finns det några spellägen i Tridle?

Nej, Tridle har bara ett spelläge. Du kan dock spela det här spelet mer än en gång om dagen eller flera gånger om du vill.

Under vilken kategori ligger detta spel?

Tridle ligger under det dagliga ordet Wordle-spel. Spelet rekommenderas för personer i alla åldersgrupper. Du kan också hitta liknande spel på internet med samma koncept.

Vad är Wordle 2?

Wordle 2 är ett gratis ordpusselspel online där spelare får gissa ett dolt ord i sex försök. Ordet består av 5 bokstäver och innebär vanligtvis ett enkelt svar.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur man spelar Tridle och hur man spelar Tridle på Wordle 2 med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.

  Vad betyder "Andra Snapchatters"?