Hur man spelar spel med dina vänner på Telegram

Telegram har länge utvecklats bortom ett enkelt kommunikationsmedel. Det har blivit en mångsidig plattform som erbjuder många funktioner, och en av de roliga är möjligheten att spela spel direkt i budbäraren.

Gamee-boten aktiverar den här funktionen och låter dig ha kul med dina vänner samtidigt som du är uppkopplad. Allt utan att svettas.

Hur man spelar spel på Telegram med Gamee

Bots är en av huvudkällorna till Telegrams coola funktioner. Bland de imponerande spelbotarna som finns tillgängliga på Telegram sticker Gamee ut eftersom det ger tillgång till dussintals spel på en enda plats. Denna verifierade bot har ett brett urval av spel, allt från hjärntröttande pussel till spännande utmaningar i arkadstil.

För att börja spela spel på egen hand, allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till Gamee-boten. Du kan göra detta genom att söka efter Gamee i Telegrams sökfält eller använda Gamee bots Telegram-länk. När du är i Gamees chatt trycker du på Starta. Gamee kommer sedan att förse dig med en lista över populära spel. Tryck på ett spel och tryck på Spela solo under meddelandet för att börja spela.

Det sanna roliga i dessa spel ligger i att dela glädjen med vänner. Gamee är utrustad för att dela ett specifikt spel med en gruppchatt och hålla reda på allas poäng.

Med hjälp av ett inline-kommando kan du kalla Gamee till valfri privat- eller gruppchatt. Skriv bara @gamee i ditt meddelande, så kommer Gamee att visa en lista över alla tillgängliga spel. Välj ett spel, skicka det till dina vänner och låt det roliga börja!

Om du redan har ett speciellt spel i åtanke kan du söka efter det genom att skriva dess namn efter @gamee. Dina vänner kan också göra detta, och ni kan alla spela samma spel tillsammans.

Chatta och spela, allt i ett

Att spela spel med vänner på Telegram är ett roligt sätt att hålla kontakten och delta i vänlig konkurrens. Nu när du vet hur enkelt det är, prova Gamee-boten på Telegram, och du kanske bara upptäcker en ny bakgrundsaktivitet att njuta av när du chattar med dina vänner.

Spel är inte det enda coola med Telegram. Om du gillade den här funktionen, se till att utforska alla andra fantastiska funktioner som Telegram har att erbjuda för att få ut det mesta av appen.

FAQ

F: Är Telegram bra för spel?

Telegram är en app för snabbmeddelanden, men den erbjuder flera spel för dig att spela solo såväl som med dina vänner. Om du är okej med klassiska spel och inte tycker om spel med hög grafik (som de du spelar på dina datorer), är Telegram ett bra ställe att njuta av lite speltid med dina vänner.

F: Hur många spel finns på Telegram?

Enligt en inofficiell källa har Telegram ett 30-tal spel som du kan spela solo såväl som med dina vänner. Majoriteten av dessa spel erbjuds av @gamee.

F: Hur spelar man multiplayer i Telegram?

Du kan spela spel med dina vänner på Telegram genom att använda en gruppchatt och en spelbot som @gamee. Denna inställning låter dig dela dina spel med dina vänner och ha en rolig tid tillsammans.