Hur man spelar in YouTube TV med DVR

Viktiga takeaways

  • Inspelning på YouTube TV är enkel och låter dig bygga ett digitalt bibliotek med dina favoritprogram och filmer.
  • Du kan enkelt ställa in inspelningar på YouTube TV genom att söka efter specifika program eller bläddra igenom olika kategorier.
  • YouTube TV spelar automatiskt in dina valda program och filmer, och du kan komma åt dem på fliken Bibliotek på vilken enhet som helst.

Att spela in TV-program eller filmer på YouTube TV är ett utmärkt sätt att bygga upp din digitala katalog, och det kräver nästan ingen ansträngning från dina vägnar. Så här kan du ställa in inspelningen på YouTube TV själv.

Hur man spelar in YouTube TV på din webbläsare

Att ställa in en DVR är ett av de bästa sätten att spela in TV-program på din PC. För att börja spela in YouTube TV på webben, gå till YouTube TV webbplats och sök efter ett program eller en film som du vill spela in. Du kan göra detta genom att trycka på förstoringsglasikonen i det övre högra hörnet på skärmen och skriva in namnet på programmet i sökfältet.

Om du inte letar efter något specifikt kan du också scrolla ner på startsidan och börja bläddra igenom de olika kategorierna tills du hittar något som intresserar dig.

När du har hittat din favoritserie eller film väljer du den för att se mer information. Det här fönstret visar dig en kort sammanfattning av showen och ger dig en lista över avsnitt. För att ställa in dina inspelningar, tryck på plusikonen till höger för att lägga till den i ditt bibliotek.

Du kan också välja biblioteksfliken högst upp på startskärmen för att hitta nya program och filmer att spela in. Tryck på knappen Lägg till i bibliotek längst ned på skärmen, så kommer YouTube TV automatiskt att visa en lista över program eller filmer som den tror att du skulle vara intresserad av.

Välj de du vill spela in och tryck på Slutför-knappen längst ner till höger för att lägga till alla i ditt bibliotek på en gång. Den här funktionen är tillgänglig på alla enheter.

Om du lägger till något i ditt bibliotek medan en session pågår, kommer den att börja spela in från det att du trycker på knappen. Du kommer inte att kunna se början av avsnittet eller filmen.

Hur man spelar in YouTube TV på din mobila enhet

För att konfigurera en DVR på YouTube-appen, starta appen på din smarta enhet och tryck på förstoringsglasikonen i det övre högra hörnet av skärmen. Skriv in namnet på programmet du vill spela in.

Välj ett program eller en film och tryck på plusikonen bredvid titeln för att lägga till den i ditt bibliotek.

Så enkelt är det. Varje gång ett avsnitt sänds eller filmen börjar på YouTube TV kommer den automatiskt att spelas in åt dig.

Hur man spelar in YouTube TV på din Smart TV

Processen att spela in YouTube TV på din smarta TV kan variera beroende på ditt varumärke eller modell, men processen bör inte skilja sig alltför mycket från mobilappen eller webben.

Använd din fjärrkontroll och bläddra igenom kategorierna tills du hittar ett program eller en film som väcker ditt intresse. Alternativt kan du navigera till förstoringsglaset i det övre högra hörnet på skärmen och börja leta efter något specifikt.

Välj en film eller ett program och tryck på plusikonen eller knappen Lägg till i bibliotek för att ställa in dina inspelningar. Därifrån kan du luta dig tillbaka, koppla av och låt YouTube TV ta hand om resten.

Var kan jag hitta mina inspelningar på YouTube TV?

Nu när ditt program eller din film har spelats in kanske du undrar var du kan hitta den. För att hitta och titta på dina inspelningar, logga in på YouTube TV på din mobil, TV eller webbläsare och bläddra till fliken Bibliotek högst upp på skärmen.

Det är här du hittar alla dina inspelningar. Du kommer också att se vilka framtida inspelningar du har schemalagt. Välj ett av dina inspelade avsnitt för att se det. Den här funktionen är så enkel och lätt att använda att den är lämplig för unga användare, och är en av många anledningar till varför YouTube TV är en av de bästa streamingtjänsterna för barn.

Planera inte ditt liv kring din TV

Att spela in program och filmer på YouTube TV ger dig mer frihet att leva ditt liv. Istället för att arbeta med ditt schema kring dina favoritprogram så att du inte missar några, låt YouTube TV schemalägga sig själv runt dig istället.

Nästa gång en av dina vänner vill äta middag samma kväll som finalen av Survivor pågår, kan du gå ut och ha det trevligt och veta att din show kommer att vänta på dig när du kommer tillbaka.