Hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet

Förhoppningsvis har utvecklande teknologi en lösning på varje fråga eller problem. Behovet av att åtgärda vissa problem som uppstår på grund av denna innovativa teknik har dock väckt ännu fler frågor. En sådan fråga är hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet. Detta kan bero på kryphålen i tekniken som hjälper människor att missbruka eller komma undan från det vanliga livet. Huvudsyftet med artikeln är att svara på frågan om hur man hittar någons plats på Google Maps. Låt oss också veta hur man spårar ett mobilnummer på Google Map.

Hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet

Följande är sätten att spåra någons plats på Google Maps.

Obs: Inställningarna och funktionerna som visas på bilderna motsvarar en Samsung Galaxy A21s-telefon och kan skilja sig åt på din telefon beroende på tillverkares typ eller modell.

Metod 1: Aktivera platsdelning på Google Maps

Den första metoden att spåra någon som använder Google Maps är att aktivera funktionen Platsdelning i appen. Du måste aktivera den här funktionen på målpersonens telefon och du kan få tillgång till följande information.

 • Namn och foto på personen som är kopplad till Google-kontot i Maps-appen.
 • Plats i realtid, senaste platser och data om platser som ofta besöks av personen som Hem.
 • Metoden för resor som valts av målpersonen, såsom att köra bil.
 • Tillgång till enhetsinformation som batteriström.

Obs: För att använda den här metoden måste din e-postadress eller ditt telefonnummer läggas till i Google-kontakter av målpersonen.

Steg I: Aktivera Phone Location

För att hitta svaret på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet, är det första steget för att möjliggöra spårning av personen att aktivera platsinställningen på telefonen. Detta skulle hjälpa till att spåra GPS-platsen för måltelefonen.

1. Öppna appen Inställningar från huvudmenyn.

2. Klicka på fliken Plats.

3. Aktivera platsinställningen för att aktivera den.

Steg II: Aktivera platsdelningsfunktionen och dela plats

Nästa steg är att aktivera funktionen för platsdelning i Google Maps-appen på måltelefonen och dela den med ditt konto. Detta skulle hjälpa till att spåra personen tills personen stänger av platsdelningsfunktionen eller enhetens plats manuellt.

1. Svep uppåt på skärmen och öppna appen Maps.

2. Klicka på profilbilden i det övre högra hörnet.

3. Klicka på alternativet Platsdelning.

Obs: Om du vill hitta historiken över platser som personen besökt kan du trycka på alternativet Din tidslinje. Detta kan endast passa om personen har beviljats ​​åtkomst till platsinställningen tidigare.

4. Klicka på knappen Dela plats.

5. Klicka på Tills du stänger av det här alternativet.

6A. Välj din e-postadress och tryck på knappen Dela.

6B. Om din e-postadress inte visas i listan, tryck på alternativet Mer. Sök efter din e-postadress i Google-kontakter i listan, välj den och tryck på knappen Skicka.

Steg III: Spåra målperson

Du kommer att få ett meddelande med länken för att komma åt platsen för personen som en bekräftelse. Klicka på den specifika länken för att komma åt för att lära dig hur du spårar någon på Google Maps utan att de vet.

Metod 2: Aktivera plats på WhatsApp

En annan metod för att hitta hur man hittar någons plats på Google Maps är att använda WhatsApp. Genom att dela platsen till ditt nummer kan du spåra personen med hjälp av Google Maps-appen.

Obs: För att använda den här metoden måste du ha tillgång till telefonen och känna till säkerhetslösenordet för WhatsApp för målpersonen.

Steg I: Aktivera plats på telefonen

Det första steget för att hitta hur man spårar ett mobilnummer på Google Map med den här metoden är att aktivera platsen på din telefon som förklarats tidigare. Följ instruktionerna som förklaras ovan för att aktivera platsinställningen på din telefon.

Steg II: Dela plats på WhatsApp

Nästa steg är att dela platsen för personen till ditt telefonnummer som ett meddelande. Du måste välja en viss period då du vill övervaka personen.

Obs 1: Meddelandet som du har skickat måste raderas från personens chatt så att de inte misstänker dig.

Obs 2: Platsen för personen upphör när tidsramen som ställts in på Platsen löper ut eller om personen stänger av enhetens plats manuellt.

1. Öppna WhatsApp från hemmenyn.

2. Klicka på den specifika kontakt du vill spåra.

3. Klicka på ikonen Bifoga i meddelandefältet.

4. Klicka på alternativet Plats i menyn.

5. Klicka på alternativet Dela liveplats.

6. Klicka på alternativet FORTSÄTT.

7. Välj det särskilda tidsintervall efter vilket du vill spåra personen och tryck på knappen Skicka.

Metod 3: Genom appen Hitta min enhet

Ett annat potentiellt svar för att hitta svar på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet är att använda appen Hitta min enhet. Denna app används vanligtvis för att ta reda på var telefonen är om den saknas eller blir stulen. Tillstånd att få åtkomst till en viss telefon måste därför beviljas på båda telefonerna.

Steg I: Installera appen Hitta min mobil

Det första steget är att installera appen Hitta min enhet från Play Butik-appen på båda enheterna, som är din telefon och måltelefon.

1. Öppna appen Play Butik från huvudmenyn.

2. Tryck på sökfältet och bläddra efter appen.

3. Klicka på appen Google Hitta min enhet på resultatet.

4. Tryck på knappen Installera och vänta tills appen är installerad.

Steg II: Aktivera inställningen Hitta min mobil

Det andra steget för att hitta hur man hittar någons plats på Google Maps är att aktivera den inbyggda Find My Mobile-inställningen på båda telefonerna för att tillåta alternativet att spåra telefonen.

1. Öppna appen Inställningar enligt ovan.

2. Klicka på fliken Biometri och säkerhet.

3. Aktivera inställningen Hitta min mobil.

Steg III: Använd Hitta min enhet för att spåra telefonen

Det sista steget är att ta reda på hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet med appen Hitta min enhet för att spåra måltelefonen på din telefon. Du kan använda de inbyggda alternativen som att ge en ring eller helt enkelt spåra måltelefonens rörelse på kartan.

1. Öppna appen Google Hitta min enhet från huvudmenyn.

2. Logga in med ditt Google-konto och välj måltelefonen.

3. Spåra platsen i Google Maps-appen.

Metod 4: Använd spårningsappar och webbplatser

Som en sista utväg för att hitta hur man spårar ett mobiltelefonnummer på Google Map, kan du använda tredjepartsappar och webbplatser. Som ett primärt krav för att använda appen måste du aktivera enhetens plats genom att följa instruktionerna som ges tidigare.

De flesta appar som anges i avsnittet använder GPS-teknik för att lokalisera måltelefonens exakta position. Förutom att spåra telefonens plats kan du också övervaka samtalsloggarna, få tillgång till kontakter eller se webbläsarhistorik.

Du måste ha tillgång till målpersonens telefon för att installera spårningsappen. För detta ändamål måste åtkomstlösenord för måltelefonen vara kända.

 • När det gäller iOS-enheter krävs autentiseringsuppgifter för iCloud-kontot och åtkomst till telefonen för att kringgå tvåfaktorsautentiseringen.
 • När det gäller Android-enheter måste du ha fysisk åtkomst till telefonen och känna till lösenordet för att låsa upp telefonen.

1. mSpy

För att ta reda på hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet, kan du lära dig mer om platsfunktionen i mSpy-appen.

 • mSpy är en av de bästa apparna som hjälper till att spåra platsen i realtid med hjälp av platsfunktionen.
 • Utöver detta ger den en detaljerad lista över de platser med motsvarande GPS-koordinater, närmaste adress, longitud, latitud och tid som personen besökt.
 • Platsen för personen visas genom OpenStreetMap på instrumentpanelen. För att komma åt personens plats behöver du helt enkelt klicka på länken.
 • Informationen om platsen är krypterad för att skydda den och besöksfrekvensen för de markerade zonerna är markerad.
 • För att veta hur man hittar någons plats på Google Maps kan du spåra personens aktiviteter med hjälp av aktivitetsdiagrammet på webbinstrumentpanelen.
 • Appen erbjuder stöd för geo-stängsel, där du kan skapa förbjudna eller tillåtna zoner på kartan runt nyckelplatserna. Om personen kringgår det skapade geo-staketet kommer du att varnas därefter.

Andra funktioner:

 • Den används för att rapportera onlineaktivitet, surfhistorik och det Wi-Fi-nätverk som används av personen.
 • Det hjälper till att läsa inkommande eller utgående textmeddelanden, spåra aktiviteterna på sociala medieplattformar och även att ta skärmdumpar av aktiviteterna.
 • Du kan också ställa in en nyckelordsvarning och blockera åtkomst till vissa webbplatser. Apphanteringsfunktionen hjälper också till att blockera olämpliga appar.
 • Appen stöder stealth-läge, så att du kan förbli dold.
 • Appen kommer med en provversion i 14 dagar med en pengarna-tillbaka-garanti under vilken du kan ta reda på hur du spårar ett mobilnummer på Google Map.
 • Appen stöds på både Android- och iOS-plattformar.

Hur man använder mSpy

Metoden att använda mSpy-appen för att hitta hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet beskrivs i det här avsnittet.

1. Öppna Google Chrome genom att använda sökfältet i Windows i det nedre vänstra hörnet på din dator.

2. Öppna mSpy webbplats, registrera dig på webbplatsen och köp en lämplig plan.

3. Logga in på webbplatsen med de medföljande inloggningsuppgifterna.

4. Välj enhetstyp, till exempel Android, för måltelefonen.

5. Välj tillverkare som Samsung och klicka på knappen FORTSÄTT.

6. Följ instruktionerna på skärmen för att ladda ner appen.

7. Öppna mSpy-appen på din telefon och logga in på appen med hjälp av användaruppgifterna.

8. Klicka på alternativet Visa på Google mot den tid du vill spåra.

2. uMobix

Platsfunktion:

 • Appen har en avancerad mobilspårningsapp med fullständig åtkomst till telefonen inklusive nyckelinställningar.
 • Det låter en övervaka alla aktiviteter och få tillgång till realtidsposition, registrera och komma åt platshistorik och tidsstämplar, och besökta platshistorik.
 • Appens avancerade GPS-spårare hjälper till att kontrollera de geografiska koordinaterna med adressen. Detta kan ses i en live online kontrollpanel på instrumentpanelen.

Andra funktioner:

 • Du kan få tillgång till fotogalleriet och appar för sociala medier, särskilt Snapchat på en Android-telefon.
 • Det hjälper till att spåra webbläsarhistorik, samtalshistorik, samtalslängd, kontaktnamn och meddelanden.
 • Den har en Keylogger-funktion som hjälper till att spåra plats på orootade telefoner.
 • Det ger en provperiod i 14 dagar med en återbetalningspolicy, under vilken du kan lära dig hur du hittar någons plats på Google Maps.
 • Det stöds på Android- och iOS-enheter och har pålitlig kundsupport.

Hur man använder uMobix-appen

För att ta reda på hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet med uMobix-appen, se avsnittet nedan.

1. Öppna uMobix webbplats, klicka på alternativet Logga in och installera appen.

2. Öppna appen på din telefon och ange dina användaruppgifter för att logga in.

3. Ange personens telefonnummer och klicka på knappen Sök.

4. Klicka på knappen Karta för att se den aktuella platsen.

5. Klicka på Spåra plats för att spåra personen i realtid.

3. FamiSafe

FamiSafe-appen är en kraftfull och pålitlig app för föräldrakontroll som hjälper till att blockera vissa appar och webbplatser och att upptäcka misstänkt text och media.

Hur man använder FamiSafe-appen

Metoden för att använda FamiSafe-appen för att hitta hur man spårar ett mobiltelefonnummer på Google Map ges nedan.

1. Besök FamiSafe webbplats och registrera dig med din e-post.

2. Följ instruktionerna på skärmen för att installera appen.

3. Starta appen och välj identiteten som För föräldrars enheter så att du kan spåra personen.

4. Starta appen på din telefon, navigera till fliken Funktioner längst ner och tryck på fliken Plats i realtid för att spåra personen.

4. Spylix

Platsfunktionen som hjälper dig att lära dig hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet förklaras här.

 • Appen låter dig snabbt spåra platsen för personen med hjälp av GPS-positionsfunktionen som visas på instrumentpanelen.
 • Du kan se den tidigare platsen tillsammans med tid och datum eller använda tidsstämplarna.
 • Eftersom det är baserat på Google Maps kan du skapa ett geo-fence och få aviseringar när personen går förbi det.

Andra funktioner:

 • För att få maximal effektivitet är appen designad för att göra åtkomsten enkel och stödja iOS- och Android-enheter. Appen kommer också till ett rimligt pris.
 • Smygläget säkerställer osynlighet och garanterar integritet för dig.
 • Rooting eller jailbreaking av telefonen krävs inte.
 • Du kan spåra aktiviteter på sociala medier, samtalsloggar, meddelanden och webbläsarhistorik.

Hur man använder Spylix App

För att ta reda på hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet med Spylix-appen, följ instruktionerna här.

1. Besök Spylix webbplats och klicka på knappen Registrera dig gratis.

2. Ange nödvändiga uppgifter för att skapa ett konto.

3. Klicka på Android-alternativet som målplattform och klicka på OK-knappen.

4. Starta appen på din enhet och logga in på din instrumentpanel med hjälp av användaruppgifterna.

5. Du kan spåra aktiviteten i avsnittet Plats.

5. ClevGuard App

För att hitta hur du hittar någons plats på Google Maps måste du känna till platsfunktionen i appen.

 • Du kan spåra platsen i realtid med hjälp av kartan på instrumentpanelen.
 • Förutom att ställa in ett geo-fence för att få livevarningar, kan du kontrollera platshistoriken med fullständig information om de besökta platserna.

Andra funktioner:

 • Du kan använda den här appen för att komma åt textmeddelanden, visa samtalsloggar, spela in telefonsamtal och lyssna på telefonens omgivningar, ta telefonskärmdumpar, kontrollera webbläsarhistorik eller övervaka appar för sociala medier.
 • Efter att ha vetat det exakta svaret på frågan om hur man spårar ett mobiltelefonnummer på Google Map, kan du övervaka personen helt genom att stanna i smygläge.

Hur man använder ClevGuard App

Du kan följa instruktionerna i avsnittet för att ta reda på hur du spårar någon på Google Maps utan att de vet med ClevGuard-appen.

1. Öppna ClevGuard Pro och klicka på lämplig plan.

2. Köp planen, registrera dig på kontot och installera appen på telefonen.

Obs: Du kan stänga appen och den förblir i smygläge på måltelefonen.

3. Öppna ClevGuard webbportal i webbläsaren och logga in på ditt konto.

4. I instrumentpanelen kan du se namnet på telefonen och andra detaljer.

5. Navigera till fliken Platsspårning, flytta till fliken Platser och kontrollera personens plats i realtid på kartan.

6. FLEXISPY

Platsfunktion:

 • De FLEXISPY appen erbjuder automatiska fjärruppdateringar med personens platshistorik.
 • Du kan också exportera koordinater till en GPS-navigeringsapp eller Google Maps för att ta reda på personens aktivitet.

Andra funktioner:

 • Appen kan köras i dolt läge och kan användas för att spåra onlineaktiviteter.
 • Den tillhandahåller vissa tangentkombinationer för att komma åt samtalsloggar och platsdelningsdata.
 • Det stöds på olika enheter som PC, surfplattor och telefoner och alla plattformar som Android, Windows och iOS.
 • Den här appen levereras med en gratis provperiod, varefter prenumerationen kan köpas.

7. Localize.mobi

Svaret på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet att använda Localize.mobi appen ges nedan.

 • Appen kan användas för att spåra vilket telefonnummer som helst, oavsett mobiltelefontyp, SIM-nätverk eller antalet tillagda telefonnummer.
 • Den har ett lättanvänt gränssnitt och översättningshanteringssystem för webbplatsen med ett enormt antal alternativ för integrationer och erbjuder enkel global täckning.
 • Det ger en 14-dagars provperiod med en återbetalningspolicy och debiterar $1 för de första 24 timmarna.
 • Appen stöds på Android- och iOS-plattformar.

8. GEOFinder

Du kan lära dig mer om platsfunktionen för att lära dig hur du hittar någons plats på Google Maps.

 • De GEOFinder app använder Google Maps som GPS-app, och du kan spåra personen med en exakt platsspårningsfunktion med hjälp av hans telefonnummer.
 • Du kan få tillgång till levande plats- och platshistorik, och platssynkroniseringsfunktionen hjälper till att bestämma skillnaden i avstånd.

Andra funktioner som hjälper till att hitta hur man spårar ett mobiltelefonnummer på Google Maps listas här.

 • Appen är den snabbaste, mest pålitliga och lätt att använda.
 • Appen kräver inte att du har fysisk tillgång till telefonen, du måste skicka ett sms var tredje timme. Efter att personen klickat på den tillgängliga länken kan du övervaka personen.
 • Appen kommer med en testversion för $1,00 och kan nås på andra enheter som surfplattor, PC och bärbara datorer.

9. EyeZy

Platsfunktionen som hjälper till att hitta svaret på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet ges nedan.

 • Detta EyeZy appen har några avancerade mobilövervakningsfunktioner, såsom GPS-spårning, för spårning och övervakning.
 • Du kan använda geofencing-funktionen för att få snabba varningar om besökta platser.

Andra funktioner:

 • Appen är enkel att installera och använda och har en filsökningsfunktion för att komma åt foton och videor.
 • Funktionen för att fånga tangenttryckningar används för att spela in tangenttryckningarna på telefonens tangentbord.
 • Webbförstoraren registrerar de besökta webbplatserna och anslutningsblockeraren används för att blockera webbplatser eller appar.
 • Planbrytarfunktionen hjälper till att spåra anteckningar och kalendrar och funktionen Telefonanalysator används för att övervaka telefonsamtal.
 • Data från alla funktioner kommer att synkroniseras och automatiseras.
 • Prenumerationsplanerna inkluderar månads-, tremånaders- och årspaket, och har en 24/7 kundsupport.

10. Hoverwatch

De Hoverwatch är en pålitlig app med exakt spårning av GPS-position och har en SIM-kortsplatsfunktion.

Andra funktioner:

 • Appen ger fullständig osynlighet, och du kan spåra meddelandet, samtal och SMS, och även ta emot data eller spara information om webbplatser som besökts av målet.
 • Du kan också övervaka webbläsarens historik, spåra aktiviteter på sociala medier och spela in genom att ta skärmdumpar.
 • Appen ger en tre dagars gratis provperiod och fungerar på alla enheter som iOS, Android, Mac och Windows.

11. Cocospy

Ett av svaren på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet är Cocospy app. Cocospy hjälper till att spåra aktiviteter med hjälp av telefonnumret och tillhandahåller geo-fence och GPS-spårningsfunktioner,

Andra funktioner:

 • Du kan få insikter i kontaktnummer, samla in tangenttryckningar, läsa grupp- och individuella konversationer eller se foton och videor sparade på din enhet. Du kan också kontrollera samtalslängd, frekvens och tidsstämplar och till och med spåra iMessage och sociala medier-aktiviteter.
 • Appen tillhandahåller en livedemo och ger en provperiod i 60 dagar med en återbetalningspolicy under vilken du kan lära dig hur du hittar någons plats på Google Maps.
 • Den stöder alla typer av enheter som surfplattor och smartphones.

12. pcTattletale

För att hitta hur man spårar ett mobilnummer på Google Map med appen kan du använda funktionen Platsspårning som hjälper till att bestämma personens aktuella plats.

Andra funktioner:

 • De pcTattletale appen är integrerad med en live view-funktion där du kan komma åt telefonen direkt och övervaka och spela in aktiviteter.
 • Rapporten visar det totala antalet tappningar som gjorts av personen per timme.
 • Du kan lägga till upp till tre enheter samtidigt i appen och du kan spela in och spara personens aktivitet, även om du är offline. Liveinspelningen fungerar dock inte i inkognitoläge.
 • Appen ger en gratis provperiod varefter du kan prenumerera på någon av de tre tillgängliga prisplanerna.

13. FamiGuard Pro

Platsfunktion:

 • De FamiGuard Pro appen har en inbyggd GPS-spårare som låter dig spåra platsen och platshistoriken i realtid.
 • Den synkroniserar också platsen för måltelefonen direkt och ger den mest exakta informationen.
 • För att hitta hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet med den här appen, kan du använda geo-fence-funktionen, med hjälp av vilka varningar som kommer att ges till dig.

Andra funktioner:

 • Appens instrumentpanel kan nås från vilken annan fjärrenhet som helst, men ett lösenord krävs för att komma åt appen på måltelefonen.
 • Appen stöder inte spårning i inkognitoläget.

14. fonemonitor

 • Den senast kända platsen för personen kan nås på fonemonitor instrumentpanel, som kan nås från vilken fjärrenhet som helst.
 • Du kan också läsa textmeddelanden och spåra mer än 39 typer av data på måltelefonen med appen.

Proffstips: Hur man aktiverar plats på PC

Metoden för att aktivera platsen på din dator för att installera appen på din Windows-dator förklaras i det här avsnittet.

1. Tryck på Windows + I-tangenterna samtidigt för att öppna appen Inställningar.

2. Klicka på alternativet Sekretess i menyn.

3. Byt till fliken Plats i avsnittet Appbehörigheter i den vänstra rutan och klicka på knappen Ändra i avsnittet Tillåt åtkomst till plats på den här enheten.

4. Aktivera inställningen Platsåtkomst för den här enheten för att aktivera platsen.

***

Artikeln förklarar svaret på frågan om hur man spårar någon på Google Maps utan att de vet. Vänligen avsätt några minuter för att meddela oss dina frågor och förslag i kommentarsfältet. Dela också vilka av dessa metoder som hjälpte till att svara på frågan om hur man spårar ett mobiltelefonnummer på Google Map.