Hur man skapar ett Wayfair Professional-konto

Spread the love

Wayfair Professional är ett online startup-företag som endast fokuserar på inredningsprodukter och tjänster. Det startades av Steve Conine och Niraj Shah 2011, men idén kom till dem 2002. När företaget Wayfair startade fokuserade det bara på hemmöbler. Men nästa år genererade verksamheten 600 miljoner dollar i årliga intäkter. Efter det utökade de sin verksamhet till att göra inredningsprodukter och tjänster för kontor, butiker och andra professionella platser. Det bästa med Wayfair Professionals är att de hjälper nystartade företag och inredningsarkitekter under speciella insideraffärer. Du behöver bara skapa ett Wayfair professionellt konto och logga in på Wayfair professional för att få tillgång till Wayfairs produkter och tjänster. Men innan du skapar ett konto bör du kontrollera Wayfairs professionella recensioner och Wayfairs professionella krav. Om du är någon som inte känner till Wayfair Professional-kontot är den här artikeln för dig.

Hur man skapar ett Wayfair Professional-konto

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du skapar ett Wayfair professionellt konto och loggar in på Wayfair professional i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Vad är Wayfair Professional?

Wayfair Professional är ett gratis medlemskapsprogram där kunder får tillgång till kommersiella rabatter som de inte får på den officiella hemsidan. Wayfair Professional erbjuder sina kunder en mängd olika möbler och inredningsprodukter och tjänster. När du går med i Wayfair Professional får du tillgång till ett brett utbud av produkter och personliga tjänster. Dessutom hjälper Wayfair Professional dig att välja din perfekta inredning och möbler.

  Vad är Stateful och Stateless Firewalls?

Ägs Wayfair av Walmart?

Nej, Wayfair ägs inte av Walmart; det ägs av Niraj Shah och Steve Conine. Många tror fortfarande att Wayfair ägs av Walmart eftersom Wayfair-produkter visas i Walmarts webbutik. Wayfair och Walmart har bara ett partnerskap för att sälja sina produkter.

Har Wayfair företagskonton?

Nej, Wayfair erbjuder inget företagskonto; det erbjuder bara ett gratis medlemskapsprogram. Wayfair fokuserar endast på kundernas affärsbehov och inredning för företag. Väldigt få människor vet att Wayfair Professional hjälper småföretag eller nystartade företag att marknadsföra möbelprodukter.

Vilka är Wayfairs professionella krav?

Kraven för Wayfair Professionals är följande.

 • Namn på ditt företag
 • Anställds identifikationsnummer
 • Skattehandlingar
 • Återförsäljningscertifikat
 • Företagslicenser
 • Tillstånd
 • Din telefonnummer

Detta är Wayfairs professionella krav.

Vad är Wayfair Professionals fördelar?

Wayfairs professionella fördelar är följande:

 • Wayfair erbjuder sina kunder förstklassiga möbler.
 • Det ger kunderna en originalrabatt på varje produkt och tjänst.
 • Det erbjuder nyförsäljning till sina medlemmar dagligen.
 • Wayfair anlitar inredningsexperter för att välja sin skräddarsydda design.
 • Det ger sina kunder personlig service på varje produkt och design.

Är Wayfair Professional gratis?

Nej, Wayfair Professional är inte gratis eftersom årsavgiften kostar cirka 30 USD. När du köper något måste du också betala fraktavgifter om din beställning är under 50 USD. Wayfair erbjuder gratistjänster som konsultationer, tredjepartsfinansiering och andra belöningsprogram för sina medlemmar. Exklusiv rea och rabatterade produkters frakt- eller leveransavgifter är gratis för medlemmarna.

  7 Bästa Unturned Server Hosting för alla

Kostar Wayfair Professional pengar?

Ja, det krävs pengar eftersom Wayfairs Professional-medlemsavgift är $30 per år för att hålla ditt medlemskap aktivt. Wayfair erbjuder sina medlemmar massor av saker som gratis rådgivning, en mängd olika designalternativ och möbler av högsta märke. Det bästa med Wayfair Professional är att det inte tar ut frakt- eller leveransavgifter för produkter som är över $50.

Har Wayfair Professional en årsavgift?

Ja, Wayfair Professional tar ut en årlig avgift på cirka 30 USD. Under detta medlemskap får medlemmarna massor av saker. De får ett stort utbud av toppmärkta produkter på webbplatsen innan de köper några produkter. Medlemmar får dessutom en originalrabatt på varje möbel.

Varför är mitt Wayfair-konto professionellt?

Wayfair Professional är ett gratis medlemskapsprogram där medlemmar måste betala $30 årligen för att öppna ett konto. Efter att ha skapat ett Wayfair Professional-konto får de tillgång till kommersiella rabatter, som de inte får på den officiella webbplatsen. Dessutom får de gratis rådgivning om produkter och inredning. De är de första att veta om några exklusiva reor eller rabatter.

Hur mycket sparar du med Wayfair Professional?

Wayfair Professional sparar dig massor av pengar när du tecknar ett årsmedlemskap. Om du har ett medlemskap hos Wayfair Professional kommer du att spara pengar på leverans- eller fraktkostnader eftersom det är gratis. Genom att köpa en produkt får du 15 % mindre i moms, och andra extra avgifter kommer att minskas från din beställning.

Hur mycket kostar det att gå med i Wayfair Professional?

Att gå med i Wayfair Professional kommer att kosta upp till $30 per år. Efter varje år måste du förnya din licens om du vill fortsätta ditt Wayfair Professional-konto.

  Whitepaper – vad, syfte, typer och hur man skriver det

Hur skapar man ett Wayfair Professional-konto?

Nedan följer stegen genom vilka du kan skapa ett Wayfair Professional-konto och sedan logga in på Wayfair Professional.

1. Besök Wayfair Professional webbplats och ange din e-postadress och klicka på Gå med gratis.

2. Välj sedan önskad bransch så att de kan föreslå din produkt eller design enligt ditt företag.

3. Verifiera ditt företag genom att ange ditt företags identifieringsnummer för bekräftelse.

4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen för att skapa konto.

Så här skapar du ett Wayfair Professional-konto.

Var kan man se Wayfair Professional-recensioner?

När du vet hur man skapar ett professionellt Wayfair-konto kan professionella recensioner från Wayfair hittas i recensionersektionen på produktsidans detaljer. I den recensionssektionen kan du se tidigare recensioner från kunder, genom vilka du får en uppfattning om just den produkten. Du kan också skriva din egen recension och skicka in den i recensionssektionen.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du skapar ett Wayfair professionellt konto och loggar in på Wayfair professional med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.