Hur man hittar närmaste bensinstation på Google Maps

Spread the love

Google Maps har gjort våra liv enklare genom att vi kan hitta allt i närheten. Du kan slå upp vad som helst på Google Maps, från närliggande bensinstationer till restauranger som serverar din favoritmat. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du hittar närmaste bensinstation på Google Maps. Som ett resultat är kartor nu mycket mer fyndiga och ger snabb åtkomst till vilken plats som helst. Ett ställe där Google Maps är mycket användbart är på bensinstationer. Google har utformat specifika alternativ för att snabbt hitta dessa butiker med en enkel knapptryckning. I den här artikeln kommer vi att belysa stegen för att hitta närmaste bensinstation på Google Maps och använda OK Google vägbeskrivningar till närmaste bensinstation.

Hur man hittar närmaste bensinstation på Google Maps

Du kommer att lära dig hur du hittar närmaste bensinstation på Google Maps längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Hur hittar man närmaste bensinstation på Google Maps?

Denna Google Maps-funktion är okänd för många människor. Du kan enkelt hitta närmaste bensinstation på Google Maps. Så här kan du hitta närmaste bensinstation, och proceduren är nästan densamma på både Android- och iOS-enheter:

Obs: Se till att positionstjänster (GPS) är PÅ. Detta gör att Google kan hitta både din plats och närliggande butiker som erbjuder relevanta produkter.

  9 bästa e-postautosvar för marknadsföringsautomation

1. Öppna Google kartor app på din telefon.

2. Klicka på Bensin (eller Gas) från toppen för att visa bensinstationer i ditt område.

Obs: Beroende på var du är kan du se detta skrivet som Gas. Det är också känt som bensin, eller gas, i västländer.

3, Klicka på önskat resultat för att få mer information om bensinstationen. De består av adresser, webbplatser (om några), bilder, kontaktuppgifter och recensioner utöver drifttiderna.

4. Klicka på Fler filter för att se ytterligare sorteringar, som avstånd och arbetstimmar.

Obs: Resultaten kan också filtreras på vilket sätt du vill. Du hittar alternativ som Relevans, Öppna nu, Besökt, Ej besökt och Fler filter i de tidigare nämnda menyalternativen.

Hur kontrollerar jag andra Google Maps närmaste bensinstation?

Låt oss se några metoder för att se den andra Google Maps närmaste bensinstationen.

Metod 1: Använd röda stift

När du trycker på den röda nålen visas detaljerad information om en annan Google Maps närmaste bensinstation framför dig, inklusive:

  • Har du besökt eller inte den där bensinstationen
  • Kontakt eller telefonnummer
  • Officiella öppettider
  • Adress till bensin- eller bensinpump
  • Officiell hemsida
  • Recensioner
  • Spara
  • Foton

Metod 2: Visa lista

Det finns ett annat sätt att se sökresultaten och kan hitta närmaste bensinstation på Google Maps. Du kan använda alternativet Visa lista. Genom detta alternativ är resultaten lättare att se. Du kan trycka på de alternativ du är intresserad av så får du all viktig information om bensinstationen.

Hur hittar jag Google Maps bensinstationer nära mig med hjälp av webbplatsen?

Google kartor webbplatsen är också mycket fördelaktig genom vilken du möjligen kan hitta vad som helst. Du behöver bara öppna webbplatsen och antingen klicka på alternativet Bensinstation eller bara skriva Bensinstation i sökfältet för att se alla alternativ för Google Maps bensinstationer nära mig. Du kommer att få listan över alla närliggande bensinstationer till vänster och även bensinpumparna markerade med en röd bränsleikon på kartan.

  Vilken ska man välja 2022?

Hur man söker efter närmaste bensinstation utan Google Maps?

Det finns en möjlighet att Google Maps-appen kanske inte fungerar eller ber om en uppdatering men du har inte tillräckligt med tid för det. I det här fallet, navigera till Googles söksida och leta efter en bensinstation nära mig. Google kommer genast att visa en lista över bensinstationer i närheten.

Hur hittar man närmaste bensinstation via OK Google?

Du kan använda din röst med den här funktionen för att utföra uppgifter som att söka, få vägbeskrivningar och ställa in påminnelser. För att hitta närmaste bensinstation i ditt område, följ dessa instruktioner:

Obs: Innan du följer de kommande stegen, se till att aktivera Ok Google-funktionen på din telefon. För det, läs och följ vår guide om hur du slår PÅ OK Google på Android Phone för att lära dig proceduren steg för steg.

1. Efter att ha aktiverat Google röst funktionen, säg Ok Google från startskärmen på din telefon. Google Assistant kommer att aktiveras.

2. Säg sedan OK Google, vägbeskrivning till närmaste bensinstation i mikrofonen på din telefon.

3. Google ger dig en lista över bensinstationen som finns i närområdet.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur hittar jag bensinstationer på Google Maps?

Ans. Processen är mycket enkel att hitta närmaste bensinstation på Google Maps. Öppna bara Google Maps-appen och tryck på bensin- eller bensinalternativet för att se närmaste bensinstation. Även om du kan gå igenom ovanstående artikel och stegen som nämns för att hitta bensinstationen.

Q2. Står Google Maps för bensinstopp?

Ans. Ja, du kan också lägga till stopp på Google Maps för att få en mer exakt destinationstid.

  Hur man söker efter någon på Tinder

Q3. Hur exakta är gaspriserna på Google Maps?

Ans. Priserna på gas uppdateras inte i realtid, och detta är nackdelen med att använda Google Maps för gaspriser. Det finns vissa fall där en asterisk indikerar att gaspriserna är mer än 24 timmar gamla, vilket betyder att de inte kan vara korrekta.

Q4. Finns det en app för att hitta bensinstationer längs vägen?

Ans. Ja. Det finns några olika appar som hjälper dig att hitta bensinstationer längs din rutt. En av de populära apparna är GasBuddy. Denna app hjälper dig att hitta bensinstationer nära dig och se deras nuvarande bensinpriser.

F5. Hur planerar jag en rutt i Google Maps-appen?

Ans. För att planera en rutt på Google Maps måste du öppna appen och ange start- och slutadresser. Google Maps skapar en rutt för dig, som inkluderar vägbeskrivningar och beräknad restid. Du kan också kontrollera trafikförhållandena och alternativen för kollektivtrafik på kartan.

***

Så vi hoppas att du har förstått hur du hittar närmaste bensinstation på Google Maps och använder OK Google vägbeskrivningar till närmaste bensinstation med de detaljerade stegen till din hjälp. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.