Hur man skapar AI-genererade klistermärken på WhatsApp

WhatsApp låter dig enkelt skapa och skicka AI-genererade klistermärken.

Har du någonsin velat krydda dina WhatsApp-konversationer med roliga och anpassade klistermärken? Nåväl, nu kan du, tack vare WhatsApps AI-klistermärkefunktion, som låter dig skapa dina egna klistermärken med hjälp av AI.

Nyfiken hur? Läs vidare för att ta reda på det.

Vad är AI-klistermärken på WhatsApp?

WhatsApps AI-klistermärken är en funktion som låter dig skapa anpassade klistermärken baserat på texten du anger. Du kan skriva vilket ord eller vilken fras som helst, och AI kommer att skapa ett klistermärke som matchar innebörden och stämningen i din text.

AI-klistermärken skiljer sig från de klistermärken du får med WhatsApps dekaltillverkare på sin webbapp eller från tredje parts dekaltillverkare. AI-klistermärken är personliga och unika, eftersom de skapas på plats av en AI-modell.

Hur man skapar AI-klistermärken på WhatsApp

Du kan behöva uppdatera din WhatsApp-app om du använder en äldre version för att komma åt AI-klistermärkefunktionen. Om din WhatsApp är uppdaterad, här är stegen att följa för att skapa ett AI-klistermärke på WhatsApp.

 • Öppna WhatsApp och tryck på chatten dit du vill skicka ett AI-klistermärke.
 • Tryck på emoji-ikonen bredvid textinmatningsfältet.
 • Tryck på dekalikonen.
 • Välj Skapa.
 • Skriv in texten du vill använda för ditt klistermärke i textrutan och vänta i några sekunder medan AI:n genererar ditt klistermärke.
 • Tryck på ditt föredragna klistermärke från urvalet för att dela det med din kontakt eller grupp.
 • Du kan justera din beskrivning eller trycka på den vertikala ellipsen > Försök igen för att skapa ett annat dekalval. Delade klistermärken sparas i ditt dekalfack och kan återanvändas.

  Skapa anpassade klistermärken på WhatsApp

  Att skapa AI-klistermärken på WhatsApp är ett roligt och personligt sätt att uttrycka dig själv och krydda dina konversationer. Du kan använda den här funktionen för att göra klistermärken baserat på dina intressen, hobbyer, känslor, skämt eller något annat som du tänker på.

  Men du bör också vara försiktig så att du inte skapar eller delar med dig av olämpliga eller skadliga klistermärken som kan förolämpa eller skada någon.