Hur man kringgår Tinder-telefonnummerverifiering

Spread the love

Tinder är en app för dejtingtjänster online. Användare av dejtingappen Tinder sveper åt höger för att gilla eller svep åt vänster för att avvisa andra användares profiler, som vanligtvis innehåller bilder, en kort biografi och en lista över intressen. Du kan registrera dig för Tinder med ditt Facebook-konto fram till 2018. Tinder ändrade dock denna policy och kräver nu verifiering av telefonnummer för att skapa ett konto på grund av den stora mängden bots och bedrägliga konton. Målet var att utveckla ett förfarande som skulle verifiera kontoinnehavarens sanning. Mot bakgrund av risken för dataläckor, spammeddelanden och påträngande annonser visar statistisk forskning att mer än 80 % av allmänheten är ovilliga att tillhandahålla sin personliga information online. Om du är någon som letar efter tips om samma sak, ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du kringgår verifiering av tinder-telefonnummer och kan du skapa ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit avstängd. Du kommer också att få lära dig hur du kringgår åldersverifiering på Tinder.

Hur man kringgår Tinder-telefonnummerverifiering

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur man kringgår Tinder-telefonnummerverifiering i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Hur hoppar du över en nummerverifiering?

På grund av kravet på att alla Tinder-användare har ett telefonnummer för att logga in är det omöjligt att skapa ett konto utan nummer. Förfalskade Tinder-telefonnummer är dock falska Tinder-telefonnummer som snabbt kan användas för att få den verifieringskod som behövs för att skapa ett konto.

  Statiska webbplatsmallar för personlig och start

Hur skapar jag ett Tinder-konto?

Du kan skapa ditt Tinder-konto med hjälp av följande steg.

1. Besök Tinder hemsida på din stationära webbläsare för att skapa ett nytt konto på den.

2. Klicka på Skapa konto.

3. Logga in med ditt Google- eller Facebook-konto eller med ditt telefonnummer.

4. Klicka på VERIFIERA och slutför verifieringsprocessen.

5. Ange ditt mobilnummer och klicka på Fortsätt.

6. Ange verifieringskoden som skickats till ditt mobilnummer och klicka på Fortsätt.

7. Klicka på alternativet Jag accepterar i prompten.

8. Fyll i de nödvändiga uppgifterna i avsnittet SKAPA KONTO.

9. När all nödvändig information har angetts, klicka på Fortsätt längst ned på sidan för att skapa kontot.

Hur kringgår du åldersverifiering på Tinder?

Du kan inte använda Tinder om du är under 18 år eftersom det är den minimiålder som Tinder har satt för att användare ska kunna skapa ett konto. Om du är under 18 år och registrerar dig för ett konto kommer du att bli ombedd att ange ditt födelsedatum. Och när du anger ditt födelsedatum kommer Tinder automatiskt att identifiera din ålder och åldersbegränsa dig. Du kommer bara att kunna komma åt det kontot först efter att du fyllt 18. Vissa användare anger fel födelsedatum för att skapa ett konto, men när det kommer till åldersverifiering blir deras konto förbjudna. Så det finns ingen mening med att skapa ett Tinder-konto om du är under 18 år.

Kan du fejka verifiering på Tinder?

Ja. Endast en äkta människa, inte en maskin, kan lura Tinder att verifiera en användare. Verifieringsprocessen som används av Tinder tar ett foto av en riktig person och jämför det med originalet. Om bilderna matchar kommer Tinder att verifiera användaren genom att sätta en blå bock på deras profil. Även om bots inte kan efterlikna en riktig mänsklig hållning, betyder det inte att en person inte kan fejka poseringen och få sin blå bock när han poserar som någon annan. När du är verifierad på Tinder tas det med i beräkningen att du är en människa och att du till och med liknar de bilder som tillhandahålls. Det viktigaste är dock att se till att bilden den ger är i rätt hållning.

  5 bästa Microsoft Teams-funktionerna för onlinemöten

Är det säkert att verifiera ålder i Tinder?

Ja, det är säkert att verifiera ålder på Tinder. Ditt ID kommer endast att användas av Tinder för att bekräfta din ålder efter att du har lämnat det. Efter åldersverifiering kan de behålla ditt ID eller information relaterad till det i upp till 90 dagar för kvalitetssäkring. Denna information kan inkludera vilken typ av ID du angav. Om du lyckas verifiera att du är 18 år eller äldre måste de föra ett register över det för att du ska kunna kommunicera med dina matcher efter denna period. Efter det kommer de bara att lagra resultaten av din verifiering.

Hur kringgår man Tinder-telefonnummerverifiering?

På grund av Tinders verifieringspolicy är det inte möjligt att logga in på Tinder utan ett telefonnummer. Men alternativ för ett faktiskt telefonnummer kan användas. Här är några förslag:

  • Använd virtuellt nummer: Det rekommenderas att du använder ett virtuellt nummer eftersom det är omöjligt att komma runt Tinders telefonverifiering. Många av er kanske har funderat på att använda ett virtuellt nummer, men undvik att använda ett engångsnummer eftersom du kan få problem med att logga in en andra gång. Det finns dock många telefonnummerappar som arbetar med Tinder för att tillhandahålla ett permanent andra telefonnummer.

  • Använd brännarens telefonnummer: Brännarens telefonnummer är engångsnummer som enkelt kan kasseras efter din användning.

Förbjuder Tinder ditt telefonnummer?

Ja, Tinder förbjuder ditt telefonnummer. Som ett resultat av att Tinder förbjuder både ditt konto och ditt telefonnummer är ditt nummer inte längre användbart. All information du lämnat till Tinder, såsom ditt telefonnummer, Facebook-konto, e-postadress och så vidare, är också förbjuden när du är avstängd.

Kan Tinder förbjuda din IP?

Ja, Tinder kan förbjuda din IP i vissa fall. Förutom annan enhetsdata registrerar Tinder även din IP-adress. När det gäller din IP-adress är Tinder dock inte sträng. Eftersom du sannolikt inte kommer att ha en statisk IP kan du helt enkelt förhindra det genom att använda ett VPN eller återställa din router.

Kan du överklaga ett Tinder-förbud?

Ja, du kan överklaga ett Tinder-förbud. Du kan få hjälp vid överklagande genom att ta kontakt med kundtjänst, trots att det inte är en officiell överklagandeteknik. Skicka en förfrågan med hjälp av Blankett för Tinder-förfrågan eller skicka ett e-postmeddelande till Tinder för att göra detta.

Kan du skapa ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit bannad?

Ja, du kan skapa ett nytt Tinder-konto när det är förbjudet, men med många villkor som:

  • Du kan inte använda samma enhet för att skapa ett nytt konto.
  • Du kan inte använda samma telefonnummer för att skapa ett nytt konto.
  • Faktum är att du inte kan använda någon information som du använde i ditt tidigare konto, vilket är förbjudet för att skapa ett nytt konto.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur man kringgår Tinder-telefonnummerverifiering och kringgår åldersverifiering på Tinder. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.

  10 Vocal Remover-appar för att skapa karaoke- eller DJ-mixar