Att kringgå telefonnummerverifiering och andra begränsningar på Tinder
Tinder är en välkänd applikation för nätdejting. Användare av denna applikation kan uttrycka intresse genom att svepa höger på profiler, eller avvisa dem genom att svepa vänster. Profilerna innehåller vanligen bilder, en kort presentation av användaren, samt en lista över dennes intressen. Fram till 2018 kunde man registrera sig på Tinder via sitt Facebook-konto, men detta har ändrats. Nu krävs det att man verifierar sitt telefonnummer för att skapa ett konto, detta på grund av många falska konton och robotar. Syftet är att säkerställa att kontot tillhör en riktig person.
Med tanke på risker för dataintrång, oönskad reklam och spam, visar studier att en stor majoritet, över 80%, är tveksamma till att lämna ut sina personuppgifter online. Om du är en av dem som söker tips i detta avseende, kommer denna guide att lära dig hur du kan kringgå Tinder:s telefonnummerverifiering, skapa ett nytt konto efter att ha blivit avstängd, och även hur du kan hantera åldersverifiering.
Steg för att kringgå telefonnummerverifiering på Tinder
Läs vidare för att utforska de detaljerade stegen för att kringgå telefonnummerverifieringen på Tinder, illustrerat för enklare förståelse.
Är det möjligt att hoppa över telefonnummerverifieringen?
Eftersom Tinder kräver att alla användare anger ett telefonnummer för att kunna logga in, är det inte möjligt att skapa ett konto utan detta. Det finns dock lösningar i form av ”falska” telefonnummer som snabbt kan användas för att få den verifieringskod som krävs.
Hur skapar man ett Tinder-konto?
Här är stegen för att skapa ett Tinder-konto:
- Gå till Tinders hemsida via din webbläsare.
- Klicka på ”Skapa konto”.
- Logga in med ditt Google- eller Facebook-konto, eller via ditt telefonnummer.
- Klicka på ”VERIFIERA” och genomför verifieringsprocessen.
- Ange ditt telefonnummer och klicka på ”Fortsätt”.
- Ange verifieringskoden som skickats till ditt mobilnummer och klicka på ”Fortsätt”.
- Klicka på ”Jag accepterar” i prompten.
- Fyll i den begärda informationen under ”SKAPA KONTO”.
- När all information är ifylld, klicka på ”Fortsätt” längst ner på sidan för att skapa kontot.
Hur hanterar man åldersverifiering på Tinder?
Tinder har en åldersgräns på 18 år, vilket innebär att du inte kan använda appen om du är yngre. Om du är under 18 och registrerar ett konto kommer du att bli ombedd att ange ditt födelsedatum. Tinder identifierar automatiskt din ålder och begränsar kontot tills du fyller 18. Vissa användare anger felaktigt födelsedatum i försök att skapa ett konto, men de riskerar då att få sina konton avstängda vid åldersverifiering. Det är alltså ingen idé att försöka skapa ett konto om du är under 18.
Kan man förfalska verifiering på Tinder?
Ja, det är teoretiskt möjligt. Tinders verifieringsprocess går ut på att ta ett foto av användaren och jämföra det med dennes profilbilder. Om matchningen lyckas, verifieras profilen med en blå bock. Även om robotar inte kan imitera en mänsklig posering, kan en person i teorin manipulera posen och få en blå bock genom att posera som någon annan. Verifieringen innebär att Tinder bekräftar att användaren är en människa som ser ut som den gör på bilderna. Det viktigaste är att se till att bilden matchar den rätta posen.
Är det säkert att verifiera sin ålder på Tinder?
Ja, det är säkert. Ditt ID används enbart för att bekräfta din ålder. Efter verifieringen kan Tinder spara ditt ID eller information relaterad till det i upp till 90 dagar för kvalitetssäkring, inklusive vilken typ av ID du använde. Om du är över 18 år måste de registrera detta för att du ska kunna kommunicera med dina matchningar. Efter denna period kommer de bara att lagra resultatet av din verifiering.
Alternativa metoder för att kringgå telefonnummerverifiering
Tinders verifieringspolicy gör att ett telefonnummer krävs för att kunna logga in. Men det finns alternativa lösningar, här är några av dem:
- Använd ett virtuellt nummer: Att använda ett virtuellt nummer är en rekommenderad metod, eftersom det är svårt att kringgå Tinders telefonverifiering. Undvik att använda engångsnummer, då detta kan leda till problem vid senare inloggningar. Det finns dock många appar som ger permanenta andra telefonnummer och fungerar med Tinder.
- Använd ett engångsnummer: Dessa nummer kan enkelt kasseras efter användning.
Kan Tinder banna ditt telefonnummer?
Ja, Tinder kan banna ditt telefonnummer. Om ditt konto blir avstängt, kommer ditt telefonnummer inte längre att fungera. All information som du har gett till Tinder, så som telefonnummer, Facebook-konto, e-postadress osv. blir också avstängd.
Kan Tinder banna din IP-adress?
Ja, Tinder kan i vissa fall banna din IP-adress. Tinder registrerar din IP-adress, men är inte strikta på den punkten. Eftersom din IP-adress troligtvis inte är statisk, kan du enkelt kringgå detta genom att använda en VPN-tjänst eller återställa din router.
Kan man överklaga en Tinder-avstängning?
Ja, det är möjligt att överklaga en Tinder-avstängning, även om det inte finns en formell process för detta. Du kan kontakta kundtjänst via Tinders förfrågningsformulär eller skicka ett e-postmeddelande.
Kan man skapa ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit bannad?
Ja, det går, men med vissa villkor:
- Du kan inte använda samma enhet för att skapa ett nytt konto.
- Du kan inte använda samma telefonnummer.
- Du kan inte använda någon av de uppgifter som du använde i ditt tidigare avstängda konto.
Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor om hur man kringgår telefonnummerverifieringen och åldersverifieringen på Tinder. Kontakta oss gärna i kommentarsfältet nedan om du har fler frågor. Låt oss även veta vilka ämnen du vill lära dig mer om framöver.