Hur man kontrollerar om Minecraft Realms är nere

Spread the love

Det finns tusentals Minecraft-servrar som du kan spela på. Så länge du äger spelet kan du gå med på vilken server som helst. Minecraft-servrar är fantastiska och många av dem är online dygnet runt, men spelet beror till stor del på vem du spelar med. Med vissa servrar är det ren anarki och det är därför det finns Minecraft Realms.

Minecraft Realms

Minecraft-servrar är lätta att installera men du måste ha dem någonstans och alla klarar inte av jobbet. Det är enkelt men tidskrävande och att sätta upp vilken typ av server som helst för första gången kommer med komplikationer som kräver mycket googling.

  Hur man inte delar ögonblick i WeChat

Minecraft Realms är officiell servervärd från Minecraft. De är lättare att sätta upp och är inriktade på mindre grupper om tio spelare.

Är Minecraft Realms nere?

Servrar kan gå ner och Realms är inte annorlunda. De är välskötta servrar, med massor av säkerhetskopior på plats, och proffs som håller ett öga på allt utom en server kan gå ner oavsett. Om du och dina vänner inte kan ansluta till en sfär är det möjligt att Realms är nere.

Minecraft Realms har ingen officiell tjänststatussida. För att kontrollera om tjänsten är nere, är det första stället att kontrollera Mojang Status Twitter-konto.

  Så här kontrollerar du din stavning i Google Dokument

Om en Minecraft-relaterad tjänst är nere bör det finnas en uppdatering från kontot. Efter det måste du vänta på att problemet ska åtgärdas.

Kontrollera neddetektor

Om Mojang inte har lagt upp en uppdatering, eller om de inte är medvetna om ett problem med Realms, kan du prova Neddetektor. Down Detector fungerar på användarsökningstrender. Om många människor, även de som inte spelar på samma Realm som du, är Google om Realms är nere, kommer det att dyka upp på Down Detector.

Om det gör det är det säkert att anta att det finns ett problem på serversidan. Du kan skicka en tweet till Twitter Mojangs supportkonto för att få deras uppmärksamhet.

  Hur man går på en social media detox

Slutsats

Minecraft Realms är mindre servrar men många människor har sin egen Realm-inställning. En enda värld kanske bara tillgodoser en handfull människor men själva tjänsten är enorm. Det är inte ovanligt att en tjänst av den här storleken och karaktären går ner. Som sagt, om alla kan ansluta till en sfär men du inte är det, är det osannolikt att Realms är nere. Kontrollera din anslutning, dina antivirusdefinitioner och dina brandväggsinställningar. De kan ha uppdaterats eller återställts och kan blockera anslutningen.