Hur man hittar slumpmässiga liv på Instagram

Spread the love

Den sociala nätverksplattformen Instagram introducerades av Kevin Systrom 2010. Den tillåter användare att dela foton och videor. Trots att det har ett brett utbud av möjligheter, gör Instagrams gränssnitt i första hand det möjligt för användare att skicka in innehåll, inklusive både bilder och videor, efter att ha skapat ett gratis konto. Användare kan sedan redigera det uppladdade mediet med hjälp av filter, och de kan gruppera bilderna med hashtags och geografiska data. Instagram Live är ett verktyg som låter användare sända livevideor till andra Instagram-användare. Det är en del av Instagram Stories. Instagram Stories visas längst upp i flödet. ”Live”-indikatorn kommer att visas på alla konton som är aktiva just nu. En serie videor som kallas Random Lives på Instagram läggs upp av människor som är mitt uppe i slumpmässiga livshändelser. Kommentaren eller förklaringen ingår vanligtvis i videon, som är tänkt att visa för publiken hur det är att vara i den omständigheten. Att observera hur någon reagerar på ett bisarrt scenario kan vara ganska spännande, och du kan nästan alltid få ny insikt genom att höra vad de har att säga. Den här artikeln hjälper dig att förstå hur du hittar slumpmässiga liv på Instagram och söker efter liv på Instagram. Du kommer också att lära dig hur du kan se slumpmässiga människors liv på Instagram och få Instagram-liv.

Hur man hittar slumpmässiga liv på Instagram

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du söker och hittar slumpmässiga liv på Instagram i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Är IGTV fortfarande en sak?

Nej, IGTV är ingen grej längre. 2018 introducerade Instagram IGTV med avsikten att göra det till den mobila versionen av YouTube. Men det utökade formatet tog aldrig riktigt fart, särskilt inte när TikTok debuterade i USA två månader senare. Det korta videomaterialet på TikTok var mer populärt bland användare av sociala medier. I ett försök att koncentrera sig mer på videoinnehåll blev Instagram av med IGTV-fliken och uppdaterade sitt videoformat i oktober 2021.

  Hur man visar originalbilder i full storlek och profilfoton på Instagram

Kan de se ditt ansikte på Instagram Live?

Det beror på. Om du går med i en live kan ingen se ditt ansikte om du inte är den som initierar det. De andra som tittar på live, inklusive personen vars stream du har gått med i, kan se att du har gjort det. Men du kommer bara att kunna kommunicera via chatt tills du ber om att få dela skärmen och de accepterar.

Hur vet man vem som är live på Instagram just nu?

Här är steg för att veta vem som är live på Instagram just nu bland dina följare och icke-följare:

Alternativ I: För följare

För att ta reda på när dina följare går live kan du hitta IG Live-aviseringen i meddelandefältet. Eller kan du:

1. Besök avsnittet Berättelse om Instagram.

Obs: Se till att du är inloggad på ditt konto.

2. I början av varje berättelse kan du kontrollera om någon är live. Deras profilbild kommer att ha frasen LIVE med en färgglad ring förinställd under.

Alternativ II: För icke-följare

1. Starta Instagram-applikationen på din Android och iOS enheter.

2. Klicka på fliken Sök i den nedre raden.

3. Ange Live eller Livestream i sökfältet och växla till fliken Tags.

4. Visa alla sökresultat. Titta igenom det tillgängliga urvalet av längre videor. En tagg som säger att en användare är LIVE kommer att finnas.

5. Svep uppåt efter att du har tryckt på LIVE-knappen.

Andra relevanta liv kommer också att ges till dig.

Hur söker du efter liv på Instagram?

Nu när du vet hur man hittar vem som är live på Instagram just nu, låt oss veta hur man söker live på Instagram. Här är stegen för att söka liv på IG-appen:

1. Öppna Instagram-appen.

2. Klicka på fliken Sök i det nedre fältet.

3. Klicka på sökfältet.

4. Sök sedan efter önskat ämne eller sökord.

5. Välj fliken Konton.

6. För att se en slumpmässig livevideo, välj profilikonen som säger LIVE.

Hur får du Instagram Lives?

Random Instagram Lives är tillgängliga att se. Att gå till utforskarsidan och följa ytterligare användare är de två viktigaste sätten att åstadkomma detta. Det finns inte en viss plats dit du kan gå för att titta på godtyckliga Instagram-liv, men det finns särskilda saker du kan göra.

  Hur man ser tidigare gillade inlägg på Instagram

Metod 1: Skanna aviseringar

Det är viktigt att lämna din egen enhets aviseringar aktiverade och öppna om du vill se vilka som nu är aktiva på Instagram. Det är fördelaktigt att se till att dina Instagram-aviseringsinställningar är inställda på så att du kan få aviseringar när någon går live. Och om du har problem med dina Instagram-aviseringar, läs och följ vår guide om Instagram-meddelanden fungerar inte? Här är 9 sätt att fixa det! att fixa det direkt.

Metod 2: Inspektera Instagram Utforska sida

Att gå till din Instagram Utforska-sida för att leta efter användare som kan vara live på Instagram är nästa alternativ. Du kan använda fliken Utforska för att leta efter andra Instagram-användare och deras material baserat på dina intressen och potentiella matchningar. Du kan se profilerna för de personer du följer, dina följare och ett stort antal andra Instagram-användare genom att använda Instagram Explorer.

Metod 3: Följ fler IG-profiler

Följ-knappen på din Instagram bör användas som ett extra alternativ. Med andra ord, du kanske vill överväga att följa fler personer om du vill se dem som har gått live. Dina chanser att se konton som har gått live ökar ju fler personer du följer.

Du måste besöka profilsidan för den önskade IG-användaren och trycka på alternativet Följ.

Metod 4: Besök Instagram-profiler för TikTok Lives

De är också alltid live på IG. Att leta efter livevideor som lagts upp av TikTok-användare är det sista alternativet på menyn. När någon går live på en webbplats för sociala medier kommer de i slutändan att vara aktiva på de andra sociala medieplattformarna samtidigt eftersom många individer över hela världen har tillgång till många sociala medieplattformar.

Hur får du toppen live på Instagram 2022?

Här är några sätt att få toppen live på Instagram 2022:

  • Hitta och följ den Instagram-användare som du vill se livevideor: Eftersom IGTV lades ner är det inte längre möjligt att binge-titta på slumpmässiga Instagram-flöden eller inspelningar av sändningar. På ett Instagramkonto som har lagt upp en inspelning kan du istället titta på videoarkiven.

  • Sök efter personer: Även om det finns andra sätt att söka, är det snabbaste alternativet att använda folksökningsfunktionen för att upptäcka livesändningar, eftersom det är människor som går live.

  • Sök efter plats: För att hitta de mest populära IG Lives i din region, besök avsnittet för att utforska plats.

Hur hittar jag slumpmässiga Instagram-liv? Hur hittar man slumpmässiga liv på Instagram?

Nu när du vet hur man får toppen live på Instagram 2022, låt oss veta hur man tittar på slumpmässiga människors liv på Instagram. Här är några av sätten att hitta slumpmässiga Instagram-liv på Instagram:

1. Starta Instagram-appen och tryck på fliken Sök.

2. I sökfältet anger du nyckelorden, som IGTV eller live, och sök efter dem.

3. Klicka på fliken Taggar.

4. På resultatsidan kommer du att kunna se #igtv eller #live.

5. Inlägget kopplat till den önskade hashtaggen dyker upp direkt när du väljer alternativet.

Med den specifika IGTV- eller Live-hashtaggen kommer du att kunna se en mängd olika hundratals videor. Videorna kan spelas upp genom att klicka på dem.

Hur ser du på Random Peoples Lives på Instagram? Hur ser du på Random Lives på Instagram?

Du kan följa stegen som nämns ovan för att söka och se slumpmässiga IG-liv på IG-appen.

Hur hittar man slumpmässiga liv på Instagram utan IGTV?

Genom att besöka Instagrams IGTV-funktion kan du se livet för slumpmässiga individer. Men för att fokusera mer på videoinnehåll på plattformen tog Instagram bort IGTV-funktionen i oktober 2021. Du kan bara se livevideor om du följer skaparen som går live.

Du kan kolla in berättelsefältet högst upp i ditt Instagram-flöde genom att helt enkelt öppna det. Du bör kunna se om någon går live genom att leta efter live-indikatorn bredvid deras namn. Vanligtvis kommer de profiler som går live i början av berättelsefältet. Du bör inte ha några problem med att se de som är live när som helst eftersom Instagram föredrar livesändningar över vanliga berättelser. Du kan se livesändningar från användare som du inte följer, men du måste besöka deras profil för att göra det. Du kan följa metoderna som nämnts tidigare i den här artikeln för att lära dig hur du hittar slumpmässiga liv på IG.

Instagram brukade visa populära berättelser och liv på fliken Utforska; Men en av de senaste ändringarna tog bort den här funktionen. Baserat på din sökhistorik och visningshistorik kan du först nu bläddra bland populära bilder och videor.

***

Vi hoppas att du lärde dig hur du hittar slumpmässiga liv på Instagram och söker efter dem med olika metoder. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.

  Hur man ser om någon har flera Instagram-konton