Hur man får Time Warp Scan Filter

Spread the love

Nästan alla sociala medieapplikationer använder oändliga filter för att locka användare. Filter är de olika typerna av fotoeffekter som appliceras på bilderna innan de tas eller laddas upp på sociala medier. Det finns olika kategorier av filter, som ansikte, svartvitt, färgskiftande och många fler. Time Warp Scan-filtret är det mest populära och älskade av dessa. Filtret finns i många trender bland användare den senaste tiden. Om du är någon som letar efter tips om samma sak, ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du skaffar Time Warp-appen och använder densamma. Läs den här artikeln till slutet för att lära dig hur du använder Time Warp Scan-filtret på Instagram på ett omfattande sätt.

Hur man får Time Warp Scan Filter

Läs den här artikeln till slutet för att lära dig stegen som visar hur du får Time Warp Scan-filtret på ett detaljerat sätt med hjälp av bilderna för bättre förståelse.

Vad är en Time Warper?

Time Warp-filtret är baserat på teorin om tidskurvans animering. Tidskurvan för animering är en enda kurva som består av två axlar vilket gör det lättare att modifiera och undvika de komplikationer som är förknippade med modifiering av flertidskurvor. Denna tidskurva används främst för animationer där två olika scenarier från olika tidslinjer kan slås samman för att få en enda bild.

  Varför säger PS4 att kreditkortsinformation inte är giltig?

Vad gör Time Warp-filter?

Time Warp-filtret är ett av favoritfiltren bland användare av sociala medier. Detta filter fungerar precis som en Time Warp och kan slå samman olika klipp. Det här filtret spelar med tiden, där du antingen kan snabba upp klippen, sakta ner dem, vända på klippen, etc. Och sedan kan du sammanfoga två olika typer av klipp för att göra det till ett enda klipp. Detta filter innehåller en blå linje som rör sig över telefonskärmen i olika riktningar. När någon flyttar något längs den blå linjen börjar den spela in ett nytt klipp.

Var finns Time Warp Scan Filter?

Time Warp-filtret finns i filtersektionen för de stora sociala medieapplikationerna. Dessa filtersektioner har olika namn för olika applikationer, vilket kommer att nämnas senare i den här artikeln. Du kan också skaffa filterapparna Time Warp Scan i Google Play Store och App Store. Fortsätt läsa vidare för att lära dig mer om dessa appar.

Finns det en Time Warp-app?

Ja, det finns några Time Warp-appar tillgängliga på Google Play Butik och App Store.

Vilken app är Time Warp Scan på?

Time Warp-skanningen finns i sociala medieapplikationer, som TikTok, Instagram och Snapchat. Utöver detta finns apparna även tillgängliga på Google Play Store och App Store som är gratis att använda. Från början introducerades detta filter på TikTok-appen.

  Desktop-as-a-Service (DaaS) 101: En översikt [4 Providers]

Hur kan du få skanningseffekten på Instagram?

Följ dessa steg för att få varpeffekten på Instagram:

1. Starta Instagram-applikationen på din Android och iOS enheter.

2. Svep åt vänster för att öppna kamerasektionen.

3. Här hittar du alla sparade effekter i små runda ikoner. Svep åt höger för att komma till slutet av ikonfältet och tryck på förstoringsglasikonen.

4. Klicka sedan på sökikonen och sök efter tidsförskjutning från sökfältet.

5. Välj önskat Time Warp-filter från samlingen och tryck på bokmärkesikonen för att spara det.

Nu kan du enkelt hitta och använda den när som helst utan att söka i filtret upprepade gånger.

Hur kan du få Time Warp-filtret?

Du kan få Time Wrap-filtret på din Instagram-app med hjälp av stegen som nämns ovan.

Hur får man Time Warp Scan Filter på Instagram?

För att få tidsförskjutningsfiltret på ditt Instagram-konto, följ de kommande stegen.

1. Öppna Instagram-appen och svep åt vänster för att öppna kamerasektionen.

2. Svep till slutet av ikonfältet och tryck på förstoringsglasikonen.

3. Sök sedan efter tidsförskjutningsfiltret och tryck på önskat filter för att välja det.

4. Klicka på bokmärkesikonen för att spara den för framtida användning.

Så här kan du få ett Time Warp Scan-filter i IG-appen.

Hur kan du göra en Time Warp-video på Instagram?

Undrar du också hur man använder tidernas coolaste filter? Om ja, bör du lägga vantarna på ett Time Warp-filter och följa stegen nedan för att spela in en video:

1. Starta Instagram på din enhet.

  Hur kan du göra födelsedagsnedräkning

2. Gå sedan till din kamerasektion genom att svepa åt höger från fliken Hem.

3. Klicka sedan på det sparade Time Warp-filtret och tryck och håll ned inspelningsikonen för att spela in en video.

Det här var de grundläggande stegen som du kan följa för att använda Time Warp Scan-effekten på Instagram för att få ett fantastiskt klipp.

Hur kan du använda Time Warp Scan-filter?

Det finns olika platser i olika applikationer där du kan hitta Time Warp-filtret. Och metoden att använda time warp-filtret är nästan densamma för alla de applikationer där det är tillgängligt. För att veta stegen för att använda tidsförvrängningsfiltret, läs stegen som nämns ovan.

Hur kan du lägga till ett filter på Instagram?

Du kan lägga till vilket filter som helst till dina bilder på Instagram-berättelsen genom att öppna IG-appen och navigera till kamera avsnitt > Bläddra effekter > sök önskat filter. Tryck på bokmärkesikonen för att spara den i ikonfältet.

Är Time Warp Scan Filter på Snapchat?

Ja, tidsförskjutningsfiltret är tillgängligt på Snapchat i filtersektionen.

Hur kan du använda Snapchat Time Warp Scanner?

Snapchat tillhandahåller också en tidsförskjutningsskanner som Instagram-appen. För att använda tidsförvrängningsskannern på Snapchat kan du följa stegen nedan:

1. Öppna Snapchat-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Klicka på smileyikonen bredvid inspelningsikonen.

3. Tryck sedan på fliken Utforska i det nedre högra hörnet.

4. Skriv in time warp i sökfältet för att se ett antal Time Warp-filter.

5. Tryck och håll ned inspelningsikonen tillämpa filtret och spela in videon samtidigt. När du slutar får du bilden i Time Warp-filtret.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde lära dig hur du skaffar och använder Time Warp Scan-filtret och var du kan få tag på det. Vi hoppas också att du lärde dig hur du använder Time Warp Scan-filtret på Instagram. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vilket ämne du vill lära dig om i vår nästa artikel.