Hur man får tillgång till Counter-Strike 2 Beta Limited Test

Valve lade slutligen ryktena och tillkännagav Counter-Strike 2, en ersättare till det kritikerrosade taktiska FPS-skjutspelet CS:GO som vägrar att dö. Tja, ännu fler spelare spelar nu Counter-Strike, tack vare Counter-Strike 2-hypen och dess kommande release sommaren 2023. Förresten, om du undrar vad som är nytt, här är allt du behöver veta om Counter Strike 2. Men i den här guiden kommer vi att förklara hur du spelar CS2 beta och tips om hur du ökar dina chanser att bli inbjuden att testa spelet. Med det sagt är det dags att titta på stegen för att få tillgång till Counter-Strike 2 begränsade beta-test.

Hur man spelar Counter-Strike 2 Beta (2023)

Vem som helst kan få en inbjudan till Counter-Strike 2 betatest så länge spelaren klarar några grundläggande faktorer. Vi kommer att diskutera dem i nästa avsnitt, där vi berättar hur du ökar dina chanser att komma in i det begränsade Counter-Strike 2-testet. För nu, så här kan du kontrollera om du har blivit inbjuden till Counter-Strike 2 Beta:

1. Öppna först Steam. Ladda ner och installera Counter-Strike: Global Offensive (gratis) om du inte har gjort det. Medan CS:GO kommer att ersättas av Counter-Strike 2 senare, kommer den fortfarande att vara tillgänglig för tillfället. Spelare kan bara få inbjudningar till CS2 genom det befintliga spelet. Jag antar att du redan har Steam, men om du inte har det kan du ladda ner det med hjälp av länken här.

2. Fortsätt för att starta Counter-Strike: Global Offensive. Jag antar att du redan är Steam-användare och har spelat CS:GO tidigare. Om du inte har det kommer det förmodligen att dröja länge innan du kan få tillgång till CS2 Beta. Detta beror på att Valve för närvarande erbjuder det till spelare med en bra förtroendefaktor som redan är etablerad i CS:GO. Din senaste speltid på officiella Valve-servrar spelar också roll.

3. När du väl är i CS huvudmenyn bör du få ett meddelande för Counter-Strike 2 Limited Access beta (om du blir vald, det vill säga). Kolla in tweeten (med tillstånd av Twitter/HLTV.org) nedan för att se hur alternativet ser ut för spelare som valts ut av Valve för CS2-betan. Som nämnts tidigare kan alla spelare få tillgång till Counter-Strike 2 begränsade test. Det är inte bara proffs & influencers som har streamat spelet.

4. När du har registrerat dig för det begränsade testet för Counter-Strike 2 kommer Steam att börja ladda ner CS2 till din dator. När du har installerat den får du möjlighet att välja mellan CS:GO eller CS2 när du klickar på ”Spela” i Steam.

Hur du ökar dina chanser att spela Counter Strike 2 Beta

Tja, om du inte fick tillgång till Counter-Strike 2 Limited Test, oroa dig inte, eftersom Valve har bekräftat att de kommer att lägga till fler spelare till testet mycket snart. De har inte nämnt något om att kräva en Prime-status, så även om du inte har det kan du få tillgång till CS2 Beta. Här är vad Valve har att säga om hur spelare blir utvalda till CS2 Beta:

Spelare väljs ut för Counter-Strike 2 Limited Test baserat på ett antal faktorer som anses viktiga av Counter-Strike 2-utvecklingsteamet, inklusive (men inte begränsat till) senaste speltid på Valves officiella servrar, förtroendefaktor och Steam-kontostatus. — CS2 (@CounterStrike) 22 mars 2023

Som sagt, vi har några tips för att öka dina chanser att komma in i betan. Du kan göra följande:

  • Spela mer Counter-Strike: Global Offensive på officiella Valve-servrar. Spela så mycket du kan i tävlingsmatchning eller avslappnade lägen. Detta kommer att öka din speltid och är en av de viktigaste faktorerna (men inte den enda) som påverkar om du får tillgång till CS2. Undvik att spela på communityservrar, eftersom de inte räknas som speltid på Valves officiella servrar. Försök att spela varje dag och kolla huvudmenyn ofta för CS2 betatestinbjudan.
  • Var en bra sport och be spelare eller vänner att berömma dig. Att spela på ett giftfritt sätt, vara en bra lagkamrat och hjälpa andra kommer definitivt att öka din tillitsfaktor.
  • Se till att ditt Steam-konto har god status genom att inte ha några VAC-förbud. Och om du har en, kanske du undviks som en potentiell CS2 beta-testare.

För att vara ärlig mot dig har jag spelat Counter-Strike i 10+ år (och har även CS 1.6 på mitt Steam-konto). I CS:GO har jag över 2 000 timmar, en 5 års tjänstemedalj och över 500+ tävlingsvinster. Med släppet av Counter-Strike 2 skyndade jag mig att ladda ner spelet igen och kolla om jag har tillgång. Jag spelade till och med ett tävlingsspel och låste upp Gold Nova Master-rankingen.

Jag har dock inte fått någon inbjudan till Counter-Strike 2 Limited Test än. För att öka mina chanser har vi spelat varje dag sedan tillkännagivandet i hopp om att snart bli registrerade i CS2-betan. Om du har varit en lojal Counter-Strike-spelare i flera år och inte kommit in i betan så känner vi med dig. Men, som sagt tidigare, bekräftade Valve att de kommer att släppa in fler spelare i Counter-Strike 2 Beta när vi går framåt.

Akta dig för Counter-Strike 2 Limited Test Scams

Det är mycket viktigt att notera att det INGA officiella nycklar finns för Counter-Strike 2. Du kan bara få tillgång till spelet via prompten på CS:GO:s huvudmenyskärm. Det finns massor av videor och webbplatser som går runt och försöker locka människor att ge upp sitt Steam-konto eller betala dem för att köpa nycklar för att komma in i det begränsade betatestet av Counter-Strike 2. Du måste vara försiktig och undvika dessa bedrägerier till varje pris. Du bör vara extremt försiktig eftersom folk har utgett sig för att vara Valve för att lura andra. Här är Valves officiella inställning till bluffsituationen:

Akta dig för bedrägerier. Det enda sättet att kontrollera om det finns begränsad teståtkomst är att starta CS:GO via Steam och kontrollera huvudmenyn.

Logga inte in på tredje parts webbplatser som påstår sig kontrollera ditt Steam-konto för åtkomst eller erbjuder begränsad teståtkomst eller nycklar; det finns inga begränsade testnycklar.— CS2 (@CounterStrike) 22 mars 2023

Vanliga frågor

Hur ofta läggs spelare till i Counter-Strike 2 Limited Test?

Valve har bekräftat att fler spelare kommer att läggas till CS2 Beta med tiden. De har bett spelare att fortsätta kolla sin huvudmeny för en potentiell inbjudan.

Är Counter-Strike 2 gratis att spela?

Ja, Counter-Strike 2 kommer att vara ett gratisspel. Det kommer att bli precis som många andra Valve-spel som Dota 2, CS:GO och Team Fortress 2.

Kommer min Prime-status i CS:GO att överföras till Counter-Strike 2?

Ja, Valve har bekräftat att användarens primära status för CS:GO kommer att överföras till Counter-Strike 2.

Ersätter Counter-Strike 2 CS:GO?

Ja, Counter-Strike 2 kommer att ersätta CS:GO när det lanseras i sommar 2023. Befintliga spelobjekt och pistolskinn kommer också att överföras till det nya spelet.

Kommer Counter-Strike 2 att finnas på PS5?

Valve har inga officiella planer eller information angående släppet av Counter-Strike 2 på PS5. CS:GO finns dock på konsoler.

Är Counter-Strike 2 Source 2-uppdateringen som folk har väntat på?

Ja, Counter-Strike 2 är på Source 2-motorn och det är en av de stora uppdateringarna till spelet.

Kan du spela CS:GO separat medan Counter-Strike 2 begränsade test pågår?

Ja, du kan spela CS:GO separat från Counter-Strike 2 för närvarande. Men någon gång kommer det nya spelet att ersätta det gamla.

Tillåter Valve inspelning och live-streaming av Counter Strike 2:s spel på YouTube och Twitch?

Ja, spelare får strömma och spela in sitt spelande av Counter-Strike 2. Du kan publicera det på sociala medier och streamingplattformar som Twitch, YouTube och Twitter.

Ha kul med den nya Counter-Strike 2 Beta

Det var länge sedan spelare har väntat på CS:GO 2, eller nästa stora uppdatering av Counter-Strike-serien, som kallas Source 2-uppdateringen. Vi har tittat på läckor länge, och nu har Valve officiellt tillkännagett spelet. Om du följde stegen i den här guiden kommer du att kunna ta reda på om du har blivit inbjuden till Counter-Strike 2 begränsade test. Vi pratade också om hur du ökar dina chanser att komma in i betan. Har du fått tillgång till CS2 Beta ännu? Vad tycker du om Counter-Strike 2? Låt oss veta i kommentarerna, och om du har några tvivel kommer vi definitivt att hjälpa dig.