Hur man avbryter Sirius XM-prenumeration

Sirius och XM, två ledande radiotjänster kombinerade 2008 som en Internetradiotjänst, tjänsterna blev en populär streamingtjänst som du kan använda i en mängd olika bilar såväl som på din dator, smartphone, surfplatta eller internetradioenhet för att lyssna till musik, prat och sport. Det faktum att SiriusXM lägger stor vikt vid liveljudinnehåll och gör det enkelt och bekvämt för dig att komma åt plattformens många förstklassiga program och kanaler hjälper den att sticka ut i det trånga området med strömmande ljud. Om du redan är en Sirius-användare och du undrar hur kan jag avbryta min automatiska förnyelse av Sirius? Och hur avbryter man prenumerationen på Sirius utan att ringa? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till Sirius-prenumerationer, ger vi dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina tvivel och frågor som hur man avbryter prenumeration och hur man säger upp SiriusXM på iPhone.

Hur man avbryter Sirius XM-prenumeration

Fortsätt läsa för att veta hur du kan avbryta Sirius-prenumerationen i detalj.

Är SiriusXM gratis med Amazon Prime?

Ja, SiriusXM har meddelat att Amazon Echo-användare kommer att få en 3-månaders gratis provprenumeration, men detta erbjudande gäller för Echo-användare som kommer att skapa ett nytt SiriusXM-konto. Sedan, förutsatt att du redan äger ett Echo, registrera dig helt enkelt för antingen ett SiriusXM Premier Streaming- eller SiriusXM All Access-medlemskap via Amazons plattform för att få de första tre månaderna av den prenumerationen gratis. För att förhindra att pengar upptäcks från ditt Amazon-konto, se till att du avslutar ditt SiriusXM-konto efter 3 månader om du inte vill använda det längre.

Är Sirius värt pengarna?

Den månatliga kostnaden för ett SiriusXM-abonnemang sträcker sig från $10 till $18, vilket uppenbarligen är en enorm summa att betala eftersom lokalradio är tillgänglig gratis och du kanske undrar om Sirius är med från pengarna du betalar. Du får vad du betalat för, är svaret. Många fördelar kommer med ett SiriusXM-abonnemang, såsom tillgång till ytterligare kanaler, högkvalitativ programmering och betydligt mindre reklam. Om du lyssnar på radio oftare då, är dessa extra förmåner värda för månadskostnaden.

Är det svårt att avbryta en SiriusXM-prenumeration?

Nej, det är inte svårt att säga upp ett SiriusXM-abonnemang. Du kan enkelt säga upp Sirius-prenumerationen med bara några få steg online. Du kan också be en SiriusXM-kundrepresentant att säga upp din prenumeration via chatt eller ring.

Kan jag pausa min SiriusXM-prenumeration?

Ja, du kan pausa din SiriusXM-prenumeration. SiriusXM ger dig möjlighet att pausa eller tillfälligt stänga av din prenumeration under en maximal tidsperiod på 6 månader, endast en gång under ett kalenderår. Alla prenumerationer som har stängts av eller pausats kommer automatiskt att starta om det datum du anger eller på årsdagen för begäran om avstängning, beroende på vilket som inträffar först. Det finns heller inget sätt att pausa ditt abonnemang online, du måste ringa detta nummer (866) 635-8642 och be dem att pausa dina SiriusXM-tjänster.

Kan du avbryta Sirius när som helst? Kan du avbryta SiriusXM när som helst?

Ja, du kan säga upp Sirius-prenumerationen när du vill avsluta den.

Kan du avbryta Sirius Radio utan att ringa?

Ja, du kan avbryta Sirius radio utan att ens ringa dem.

Vad är SiriusXM avbokningsavgift?

Du kan avbryta ditt SiriusXM-abonnemang utan kostnad, men en avgift på 50 USD för förtida uppsägning kommer att tas ut om du inte håller din SiriusXM-radio aktiv på en betalprenumerationsplan under minst 6 månader i följd.

Hur avbryter jag min Sirius automatiska förnyelse?

Om du undrar vad som är den enklaste metoden som jag kan använda för att avbryta min automatiska förnyelse av Sirius, för att förhindra avdrag för eventuella extra avgifter. Här är en guide om hur du avbryter Sirius-prenumerationen med bara några enkla steg.

Metod 1: Använd din smartphone

Följande är stegen för din smartphone för att avbryta min automatiska förnyelse av Sirius.

Alternativ I: För Andriod-användare

1. Starta Google Play Butik på din Android-mobil.

2. För att komma åt dina kontoinställningar, tryck på profilbildsikonen i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Från menyn Kontoinställningar, tryck på alternativet Betalningar och prenumerationer.

4. Klicka nu på alternativet Prenumerationer under menyn Betalningar och prenumerationer.

5. Du kommer nu att se listan över tjänster du har prenumererat på. Från listan över prenumerationer måste du välja den tjänst som du vill avbryta. I det här fallet, hitta och välj SiriusXM-appprenumerationen.

6. Klicka sedan på alternativet som heter avbryt din prenumeration från listan över alternativ.

7. Välj anledningen till att du säger upp den prenumerationen. När du har valt din anledning trycker du på alternativet Fortsätt för att slutföra processen med att avbryta automatisk förnyelse av din Sirius-prenumeration.

Alternativ II: För iOS-användare

1. Det första steget är att öppna appen Inställningar på din iOS-enhet.

2. Klicka på ditt Apple-ID-alternativ som finns längst upp på menyn Inställningar.

3. Nästa steg är att trycka på alternativet Prenumerationer under din Apple ID-meny.

4. Du kommer nu att se listan över tjänster du har prenumererat på. Från listan över prenumerationer måste du välja den tjänst som du vill avbryta. I det här fallet, hitta och välj SiriusXM-appprenumerationen.

5. När du har valt alternativet Sirius, tryck på knappen Avbryt prenumeration för att slutföra processen med att ta bort ditt Sirius-konto.

Därför avbryter du min automatiska förnyelse av Sirius på din iPhone-enhet.

Förhoppningsvis, efter att ha läst den här guiden nu vet du hur du framgångsrikt avslutar Sirius-prenumerationen på både iOS och Andriod mobil.

Metod 2: Kontakta SiriusXM kundrepresentant direkt

Om SiriusXM var förinstallerat i din bil eller om du registrerade dig online eller startade ditt medlemskap via telefon måste du följa denna metod. För att säga upp ett abonnemang som du har köpt direkt via telefon måste du kontakta SiriusXM kundtjänst. Du kan antingen ringa dem på 1-866-635-5020 eller göra detta online genom att gå till den här webbplatsen och välja Chatta med en agent. För detaljerade steg gå igenom avsnittet Hur avbryter jag prenumerationen på Sirius utan att ringa nedan.

Förhoppningsvis, genom att följa den här guiden nu, vet du hur du avbryter ditt Sirius-abonnemang oavsett om du köpt online eller via telefonsamtal.

Hur avbryter jag min Sirius-prenumeration online?

Om du vill säga upp din Sirius-prenumeration för att du inte använder den längre eller hittat den värde för pengarna nu och undrar om det finns ett sätt att säga upp Sirius-prenumerationen online utan att ringa eller träffa en Sirius-chef. Vi ger dig en enkel guide som hjälper dig att säga upp ditt Sirius-abonnemang online via din mobil. Följ avsnittet ovan för att känna till stegen för både Android- och iOS-användare.

Förhoppningsvis har du, efter denna enkla guide, framgångsrikt avslutat ditt SiriusXM-abonnemang online.

Hur avbryter jag SiriusXM Online?

Om SiriusXM var förinstallerat i din bil eller om du registrerade dig online eller startade ditt medlemskap via telefon, måste du följa denna metod. För att säga upp ett abonnemang du köpt direkt via telefon måste du kontakta SiriusXM kundtjänst. Du kan antingen ringa dem på 1-866-635-5020 eller göra detta online genom att gå till den här webbplatsen och välja Chatta med en agent. Du kan följa stegen som visas ovan om hur du chattar med en SiriusXM-kundrepresentant online och säger upp din SiriusXM-prenumeration online.

Hur avbryter jag prenumerationen på Sirius utan att ringa?

Om SiriusXM var förinstallerat i din bil eller om du registrerade dig online eller startade ditt medlemskap via telefon, måste du följa denna metod. För att säga upp ett abonnemang du köpt direkt via telefon måste du kontakta SiriusXM kundtjänst. Du kan göra detta online genom att gå till den här webbplatsen och välja Chatta med en agent. Här är en guide om hur du enkelt kan avbryta prenumerationen på Sirius utan att ringa SiriusXM Customer Care med bara några enkla steg.

1. Besök den officiella webbplatsen för SiriusXM på någon av dina föredragna webbläsare.

2. Klicka på alternativet Hjälp och support som finns i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Klicka nu på alternativet Hjälpcenter under rullgardinsmenyn Hjälp och support.

4. När du är på sidan Hjälpcenter, rulla hela vägen ner och klicka sedan på alternativet Kontakta oss.

5. För att chatta med en SiriusXM kundrepresentant, klicka på den blå chatta nu-knappen. Se till att du försöker chatta i arbete som är måndag till fredag ​​från 8:00 till 23:00 och lördag och söndag från 8:00 till 20:00.

6. Du ansluts först till en virtuell agent som kommer att ställa några förvalda frågor till dig, men för att chatta med en liveagent väljer du alternativet Avbryt från det förvalda alternativet som du fått.

7. Nu kommer du att vara ansluten till en live Sirius-agent, be honom att säga upp Sirius-prenumerationen.

Förhoppningsvis, genom att följa dessa enkla steg, kan du enkelt avsluta prenumerationen på Sirius utan att ringa SiriusXM kundtjänst.

Hur man avbryter SiriusXM på iPhone

SiriusXM är en fantastisk radiotjänst som används av miljontals användare över hela världen. Om du också har prenumererat på SiriusXM men inte använder det längre av någon anledning och du undrar vad som är det bästa sättet att avbryta din SiriusXM-prenumeration eller automatisk förnyelse med din iPhone. Här är en guide för iPhone-användare om hur de kan avbryta SiriusXM på iPhone med bara några enkla steg.

1. Att starta appen Inställningar på din iOS-enhet är det första steget.

2. Högst upp på menyn Inställningar väljer du alternativet som visar ditt Apple-ID.

3. Följande steg är att välja alternativet Prenumerationer från Apple ID-menyn.

4. Listan över tjänster du har prenumererat på visas nu. Du måste välja den tjänst du vill säga upp från listan över prenumerationer. Hitta och välj SiriusXM-appprenumerationen i det här fallet.

5. För att helt ta bort ditt Sirius-konto efter att ha valt alternativet Sirius, tryck på ikonen Avbryt prenumeration.

Förhoppningsvis, efter att ha läst denna enkla guide måste du ha fått en tydlig uppfattning om hur du avbryter SiriusXM på iPhone om du är en iOS-användare.

***

Med den här enkla guiden hoppas vi att du nu vet allt om en Internetradiotjänst som kallas SiriusXM-prenumeration och vi hoppas att vi framgångsrikt har svarat på alla dina frågor som hur man säger upp Sirius-prenumerationen. Vi är öppna för all feedback, frågor och kommentarer från din sida om vilket ämne som helst. Kom också gärna med förslag på vilket ämne vår nästa blogg ska handla om.