Hur man åtgärdar League of Legends inloggningsfel (LoL misslyckades med att logga in ogiltig session)

Spread the love

League of Legends är ett onlinespel och spelarbasen är enorm. Spelet spelas i princip på en onlinearena. Spelet kan spelas från skrivbordet och från antingen en iPhone eller en Android-telefon.

Åtgärda League of Legends oväntade inloggningssessionsfel

För att spela League of Legends måste du logga in på ditt konto. Kontot kan skapas med en e-post, ditt Google-konto eller ett Apple-konto. Normalt förblir spelare inloggade i spelet såvida de inte loggar ut, men om du försöker spela League of Legends och får felet Unexpected inloggningssession, prova korrigeringarna nedan.

  Hur man skapar kontaktgrupper på din Mac

Tvinga utloggning och logga in igen

Om du fortsätter att få det oväntade inloggningssessionsfelet när du öppnar League of Legends, försök att logga ut och logga in igen.

Öppna League of Legends.
Klicka på stängknappen innan felet visas.
Klicka på Logga ut på Avsluta nu-prompten.
Avsluta spelet och öppna det igen.
Logga in.

Avsluta alla League of Legends-processer

En enkel utloggning december inte räcker ibland för att fixa felet vid oväntad inloggningssession. Om du fortfarande ser det, logga ut och avsluta alla League of Legends-processer.

Öppna League of Legends.
Klicka på stängknappen innan felet visas.
Klicka på Logga ut i prompten Avsluta nu.
Högerklicka på aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren från snabbmenyn.
Gå till fliken Processer.
Leta efter League of Legends.
Välj processen och klicka på knappen Avsluta nu längst ner.
Upprepa för alla League of Legends-processer.

  Hur man länkar till en annan bild i samma PowerPoint-presentation

Inaktivera VPN

Om du använder ett VPN för att spela League of Legends, försök att koppla bort det. Spelet är inte geografiskt begränsat så du behöver egentligen inte ett VPN för att spela det. Det är möjligt att VPN i sig har problem som i sin tur orsakar felet vid oväntad inloggningssession. Försök att ansluta utan ett VPN.

Slutsats

League of Legends har tusentals spelare online vid varje given tidpunkt. Det är inte nytt för att hantera ett stort antal spelare och dess servrar är mer än kapabla att hantera dem. Felet för oväntad inloggningssession har mer att göra med spelet som körs på ditt skrivbord än med spelets onlineservrar. Närmare bestämt är något som lagras lokalt antingen korrupt eller har gått ut (ungefär som en cookie) och spelet kan inte uppdatera det. En enkel utloggning är nyckeln till att åtgärda problemet i de flesta fall.

  Hur du ändrar ditt användarnamn i IMVU