Hur man återställer oavsiktligt raderade favoriter och bokmärken i Microsoft Edge

Vi har alla haft de där frustrerande ögonblicken när du av misstag slänger dina bokmärken, men tack och lov är de lätta att hämta.

Om du av misstag tar bort en favorit från sökfältet, favoritfältet eller favoritsidan, låter Microsoft Edge dig återställa den, och det är en mycket enkel process.

Hur man återställer oavsiktligt raderade favoriter i Edge

När du av misstag tar bort en favorit från favoritsidan, ger Edge dig ett ångraalternativ för att återställa den. Klicka på knappen Ångra i det övre högra hörnet för att få tillbaka den.

Men du kanske inte ser alternativet ångra om du har tagit bort en favorit via favoritfältet eller sökfältet. I så fall måste du återställa dem från favoritsidan:

 • Klicka på den stjärnformade ikonen med tre horisontella linjer som går genom den i det övre högra hörnet. Alternativt kan du trycka på en CTRL + Shift + O genväg.
 • Klicka på de tre horisontella prickarna (Fler alternativ) i menyn Favoriter.
 • Klicka sedan på Återställ borttagna favoriter.
 • Här kan du se listan över favoriter du tagit bort under de senaste 28 dagarna.
 • För att återställa ett visst favoritobjekt expanderar du undermappen där det har sparats, markerar rutan bredvid det och klickar på Återställ.
 • Du kan bara återställa favoriter som tagits bort under de senaste 28 dagarna. Favoriter måste också ha synkroniserats innan du raderar dem.

  I skrivande stund erbjuder Edge-mobilappen inte ett alternativ för att återställa borttagna favoriter. Du kan dock återställa favoriter som tagits bort via mobilappen från Edge-webbläsaren på ditt skrivbord. Därför, om du av misstag tar bort en favorit från mobilappen, kan du logga in på Edge-webbläsaren på skrivbordet och återställa den enligt instruktionerna ovan.

  Återställ raderade favoriter med lätthet

  När du av misstag tar bort en favorit i Edge betyder det inte att den är borta för alltid. Förhoppningsvis har du nu en tydligare förståelse för hur du återställer dem. Så, återställ dina raderade favoriter med stor lätthet.