Hur man aktiverar automatisk rullning på TikTok för handsfree-visning

Denna praktiska funktion är bra om du vill att TikTok automatiskt ska scrolla igenom videor åt dig.

Oavsett om du vill multitaska eller mumsa på snacks medan du tittar på videor, har TikTok ett praktiskt läge för automatisk rullning. När den växlas kommer plattformen att automatisera rullningsprocessen, och du behöver inte svepa uppåt manuellt efter varje video.

Det automatiska rullningsläget på TikTok kan låta dig njuta av oändliga TikToks utan att interagera med din enhet. Så här kan du titta på TikTok handsfree:

  • Se till att du kör den senaste versionen av TikTok. Öppna nu appen, gå till din FYP och börja titta på en video. Håll sedan ned på skärmen för att visa videokontrollerna. Du kommer att se ett alternativ märkt Auto scroll till höger med en pilikon. Tryck på den för att aktivera automatisk rullning.
  • När du har aktiverat automatisk rullning kommer TikTok automatiskt att ladda och spela upp nästa video när den första är klar. Den här automatiserade funktionen kommer dock inte att fungera på fotoinlägg, och du måste manuellt svepa igenom dem för att återuppta automatisk rullning.
  • En pil med en streckikon dyker upp längst upp till höger i ditt flöde när du aktiverar automatisk rullning. Tryck bara på den här ikonen för att stänga av automatisk rullning.
  • Det är värt att notera att du ibland kan behöva bläddra igenom en eller två videor manuellt innan det här alternativet visas. Dessa kontroller kommer inte heller att visas om du håller skärmen när ett sponsrat inlägg spelas.

    Denna automatiska rullning fungerar även när du använder bild-i-bild-läge på TikTok, så möjligheterna till multitasking är bokstavligen oändliga. Manuella kontroller är fortfarande på, så du kan alltid svepa uppåt eller nedåt för att hoppa över eller spela upp en video.

    Att njuta av en kontinuerlig ström av TikToks har aldrig varit enklare

    Automatisk rullning på TikTok är en spelväxlare för användare som älskar att titta på videor men anser att det oändliga svepandet är för tråkigt. Med bara några få tryck kan du aktivera eller inaktivera automatisk rullning, vilket ger dig friheten att välja hur du vill utforska appen.