Hur lägger man till socialt bevis på webbplatsen för att öka antalet omvandlingar?

Spread the love

Att lägga till socialt bevis kan öka dina konverteringar enormt.

Det ger potentiella kunder en känsla av att de inte är ensamma. Det säger dem att det finns en hel massa människor som litar på varumärket och använder det till deras fördel. Så det ger dem inte många skäl att inte använda det för sig själva också.

Att definiera ”socialt bevis” på det enklaste sättet innebär att visa dina potentiella kunder att många människor litar på ditt varumärke, och det borde de också. Det spelar med deras sinnen (på ett bra sätt) för att trigga en känsla av behov av dina produkter/tjänster.

Här är ett exempel på socialt bevis som används av Netflix:

Du ser recensionerna när du landar på en film/seriesida. Genom att se dessa recensioner vet du att många människor har sett den och (förmodligen) ÄLSKADE den, så nu vill du också titta på den.

Här är ett annat exempel från Buzzsumo:

De har visat upp några av de största varumärkena som använder deras tjänst på sin hemsida. Genom att se detta kan kunderna lätt bli övertygade om hur bra deras service är om dessa stora varumärken använder den.

Liksom dessa två exempel finns det många fler sätt att implementera social proof. Du kan antingen brainstorma dem själv eller använda lösningarna nedan för att underlätta processen. Dessa lösningar hjälper dig att integrera social proof på flera sätt och potentiellt gripa de flesta potentiella kunder.

Om det låter intressant, låt oss hoppa direkt in. 😉

ProveSource

Perfekt för att öka förtroende, omvandlingar och trovärdighet, ProveSource har flera sätt att integrera social proof i ditt företag. Du kan visa köpmeddelanden, kundrecensioner, antal besökare live, antal totala kunder och mycket mer.

De förblir trogna sin tjänst, vilket är anledningen till att du kommer att märka att deras hemsida är full av sociala bevis, vilket fungerar. ProveSource har över 18 000 nöjda kunder, och det integreras med massor av olika plattformarinklusive WordPress, Shopify och Clickfunnels.

Notifia

100 % GDPR-kompatibel, Notifia är ett paket med över 30 widgets och plugins för att skjuta i höjden för ditt marknadsföringsspel. Det tar bara ett par minuter att ställa in det, och du kan se exponentiell tillväxt från det. Den har verktyg för att vinna förtroende, öka konverteringar, spåra beteende och så mycket mer.

  Vad du ska göra om din MacBook Pro inte startar

Du kan anpassa dem och välja mellan över 180 språk. Det spännande är att widgetarna inte saktar ner din webbplats. De är optimerade för prestanda.

Notifia integreras med många appar och plattformar, som WordPress, Slack, Stripe och Shopify.

TrustPulse

Enkel men mycket funktionell, TrustPulse är nästan som en allt-i-ett marknadsföringsplattform (med social proof). Du kan ställa in den inom 5 minuter och anpassa den som du vill. Den låter dig visa kundaktivitet, köp eller registreringar i realtid.

Det finns inget behov av kodningskunskap, så vem som helst kan börja använda detta. Det fina är att OptinMonsters team skapar det, så det kommer säkert att bli bra. TrustPulse kan integreras i olika plattformar, inklusive Blogger och Weebly.

VocalVideo

Med VocalVideo, kan du enkelt skapa sociala bevis genom videor. Det kan vara vittnesmål, recensioner och andra expertkampanjer med deras fantastiska färdiga mallar.

Ett företag som heter Respond Software använde den här lösningen och kom med denna färdiga video:

Med denna lösning får du vägledning från startpunkt till mål, så du behöver inte göra så mycket själv. Till exempel får du färdiga mallar för att nå ut till personer från vilka du behöver ett videoklipp och skriptade uppmaningar för den bästa användargenererade videon.

Inbäddning och publicering på valfri plattform är också en av de enkla uppgifterna med VocalVideo, eftersom det bara tar några få klick. När du har publicerat videon kan du analysera prestandan och förbättra områden där det behövs.

Du kan registrera dig och komma igång gratis.

FOMO

Mycket intelligent och användarvänlig, FOMO tillämpar maskininlärning för att hitta de mest lämpliga konverteringsinställningarna för din webbplats. Du kan visa anpassade meddelanden om försäljning, registreringar, leveranser och andra bevis som är skyldiga att konvertera dina besökare.

Du kan snabbt ställa in detta och integrera det med över 80 appar, inklusive Zapier, MailChimp och Instagram. Det har många strålande recensioner, och vissa önskar till och med att ingen annan ska upptäcka det här verktyget eftersom det är deras lilla hemlighet till framgång. Det är SÅ BRA!

Utöver det är den GDPR-kompatibel.

  Hur man konverterar en video- eller ljudfil med VLC

Sociala bevissignaler

Du kan välja mellan över 200 färdiga mallar för att visa olika meddelanden till dina besökare med hjälp av Sociala bevissignaler. Dessa mallar kan hjälpa dig att generera prenumeranter, öka försäljningen, öka engagemanget och till och med skapa brådska av alla de rätta anledningarna.

Det är mobilvänligt och du kan anpassa det i hög grad. Du kan integrera detta med plattformar som WordPress, Shopify och MailChimp.

Kom igång gratis och ställ in det på så lite som 60 sekunder.

Nästa försäljning

Nästa försäljning låter dig lägga till försäljningsmeddelanden, utgångspopup, rabatter på toppfältet och kampanjlådor. Den använder social proof till sin fulla potential och pressar ut den bästa möjliga konverteringsfrekvensen åt dig. Du kan också skapa trattar och minska anskaffningskostnaderna.

Det är enkelt och snabbt att sätta upp det. Det tar några minuter, oavsett vilken integrationsplattform du väljer. Den kan integreras i:

 • WordPress
 • Shopify
 • BigCommerce
 • WooCommerce
 • Anpassade webbplatser

Allt du behöver är spårningspixeln som ska läggas till på din webbplats, och du är bra att börja använda den.

Puls

Använder sig av Puls, kan du visa aviseringar för åtgärder som besökaren vidtar. Den är betrodd av några av de största varumärkena, som Speedo, Harry’s och KlientBoost. (Se hur det är socialt bevis!)

Efter många tester har de kommit för att erbjuda den här lösningen, så du kan vara säker på att du kommer att se en fantastisk omvandlingsfrekvens direkt. Sammantaget är det snabbt, enkelt att installera och låter dig se djupgående analyser.

Du kan också A/B-testa för att få ut det mesta av det och ändra olika inställningar för varje kampanj. Var så säker, Pulse integreras med dina favoritplattformar och appar.

Inflytande

Med obegränsade anpassningar och över 50 integrationsplattformar, Inflytande kräver bara en enda rad kod för att börja öka dina konverteringar och försäljningar. Du kan visa:

 • Senaste enskild användaraktivitet
 • Nylig massanvändaraktivitet
 • Antal besökare live
 • Recensioner

Det är lätt att installera och stöder över 100 olika språk. Du kan börja använda deras kostnadsfria provperiod.

WPfomify

Fullständigt lyhörd med support i världsklass, WPfomify är ett briljant WordPress-plugin för socialt bevis. Du kan integrera det med andra populära plugins och e-postmarknadsföringstjänster, som WooCommerce, MailChimp och EasyDigitalDownloads.

Den har många designalternativ, och du kan använda UTM-fält för att spåra dina omvandlingar med Google Analytics. Dessutom är den lyhörd och ger dig fullständig kontroll över vem som ser dina sociala bevismeddelanden, allt tack vare Granular Targeting.

  Hur man fixar Flash Drive när filer blir genvägar (LÖSNINGAR)

Det är viktigt att komma ihåg att detta plugin bara fungerar på en WordPress-webbplats som är självvärd.

SocialProve

SocialProve kan hjälpa dig att minska anskaffningskostnaderna genom att visa användarvänliga popup-fönster för socialt bevis. Det som är bra med den här lösningen är att aviseringarna inte täcker en betydande del av skärmen. Det tar lite utrymme men får ut det mesta av det.

De olika typerna av popup inkluderar:

 • Antal liveaktiviteter
 • Antal besökare live
 • Antal besökare under de senaste 24 timmarna
 • Aktivitetsräkning under de senaste 24 timmarna

Du kan prova den här lösningen gratis i sju dagar med hjälp av deras provversion.

Beeketing

Drivs av AI-teknik, Beeketing är gjord för att lyfta dina e-handelskonverteringar. Det är en allt-i-ett-marknadsföringsplattform för onlinebutiker, som låter dig:

 • Spåra kunders beteende
 • Ta reda på kundernas intresse för din butik
 • Använd olika appar för socialt bevis, brådskande och kundsupport

Den har många funktioner inuti för att säkerställa att din butik fungerar smidigt och får de bästa konverteringsfrekvenserna i varje hörn, även på kassasidor. Du kan integrera Beeketing med WooCommerce, BigCommerce och Weebly.

Nudgify

Du kan visa realtidsköp och aktiviteter för dina besökare med Nudgify. Den har en dra-och-släpp-arbetsplats och en enorm samling förgjorda mallar som du kan välja mellan. Du kan anpassa dem, lägga till klickbara element och integrera dem med andra verktyg för att ytterligare förbättra funktionaliteten.

Oavsett om du har en e-handelsbutik, en SaaS-produkt eller nästan vilken webbplats som helst, kan Nudgify hjälpa dig att få ut det mesta av alla dina besökare.

Slutsats

Socialt bevis är viktigt för att påminna dina nya besökare och potentiella kunder om ditt företags trovärdighet. Dessa lösningar ovan kan hjälpa dig att göra det med största lätthet.