Hur kan du ta bort Amazon Photos-konto

Spread the love

Amazon Photos är en säker online-molnlagringsplattform och är en del av Amazonas ekosystem. Med Amazon Photos kan du spara dina foton och videor i säker molnlagring och komma åt dem från enheter som din bärbara webbläsare, iOS och Andriod-mobilappen. Alla Amazon Prime-användare har tillgång till obegränsat lagringsutrymme för att ladda upp bilder i full upplösning och 5 GB videolagring med Amazon Photos. Amazon Photos kommer med 5 GB lagringsutrymme gratis om du inte har Prime. Du kan också använda dina uppladdade bilder för att beställa personliga minnessaker, som utskrifter och julkort från Amazon. Är du en Amazon Photos-användare och undrar varför dina Amazon-foton försvann? Eller hur tar man bort alla bilder från Amazon-kontot? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till Amazon Photos, håll ögonen öppna till slutet. Vi ger dig en användbar guide som kommer att lösa alla dina frågor, som hur man tar bort ett Amazon-fotokonto och tar bort bilder från Amazon Photo-appen.

Hur kan du ta bort Amazon Photos-konto

Du kan ta bort Amazon Photos-kontot från lagringsmenyn på Amazon Photos-webbplatsen. Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar detsamma i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Vem kan se dina Amazon-foton?

Som standard kan de användare som har tillgång till ditt Amazon-konto se dina Amazon-foton. Men Amazon-foton ger dig en funktion som låter dig välja vem du vill dela dina Amazon-foton med. Du kan bjuda in personer att se specifika bilder genom att skapa grupper som endast är medlemmar och använda ett familjevalv. Medlemmar av Amazon Prime kan använda Family Vault för att dela obegränsad fotolagring med upp till fem extra personer.

  Affiliate Marketing vs. Nätverksmarknadsföring: vet skillnaden

Tar bort bilder från Amazon Photo App bort?

Nej, dina uppladdade bilder lagras säkert i Amazon Photos molnlagring. Dessa bilder kommer inte att raderas om du inte tar bort dem från Amazon Photos-webbplatsen.

Hur kan du ta bort Amazon-foton från din telefon?

Amazon Photos är en av de bästa molnlagringsplattformarna online för att lagra dina foton och videor säkert. Alla Amazon Prime-användare har tillgång till obegränsat lagringsutrymme för att ladda upp bilder i full upplösning och det kommer med 5 GB lagringsutrymme gratis även om du inte har Prime. Men trots alla dessa fördelar kanske du vill ta bort din Amazon Photos-app från din telefon. Nedan är de steg som nämns för att utföra den exakta proceduren.

Obs: Denna procedur kommer inte att radera några foton som synkroniserats på ditt Amazon Photos-konto. Du kan ladda ner appen igen och logga in på ditt konto för att komma åt dina foton.

1. Öppna Play Butik på din enhet.

2. Tryck nu på Hamburger-ikonen uppe till vänster på skärmen.

3. Tryck sedan på alternativet Mina appar och spel.

4. Tryck nu på fliken Installerat för att komma åt listan över alla installerade appar på din enhet.

5. Svep genom listan och tryck på Amazon Photos-appen.

6. Tryck sedan på alternativet Avinstallera för att ta bort det från din enhet.

Förhoppningsvis har du raderat Amazon Photos-appen från din telefon.

Hur kan du stoppa dina foton från att synkronisera till Amazon Photos-konto?

Amazon Photos har en automatisk sparfunktion som laddar upp alla dina klickade bilder från din telefon till din molnlagring. Men du måste manuellt aktivera den funktionen om du automatiskt vill spara dina klickade bilder på ditt Amazon Photos-konto. Låt oss se hur du stänger av det automatiska sparalternativet på din Amazon Photos-app.

1. Starta Amazon Photos-appen på din Android eller iOS enhet.

2. Tryck nu på kugghjulsikonen Inställningar från det övre högra hörnet på skärmen.

3. Klicka på Ladda upp inställningar.

4. Tryck på knappen Spara foton för att stänga av den.

Hur kan du ta bort alla foton från Amazon-kontot?

Här är en guide om hur du kan ta bort alla bilder från Amazon-kontot i några enkla steg.

  11 bör och inte göra när du väljer ett rätt WordPress-tema

Obs! Foton raderas permanent efter 30 dagar efter att de varit i papperskorgen.

Steg I: Flytta alla foton till papperskorgen

Nedan är stegen som förklarar hur du flyttar alla dina önskade bilder till papperskorgen på Amazon Photos.

1. Besök Amazon Photos webbplats och logga in med hjälp av dina Amazon-kontouppgifter.

2. Välj nu de foton du vill ta bort genom att klicka på bockikonen.

3. När du har valt fotot klickar du på alternativet Flytta till papperskorgen som finns överst på sidan.

4. Klicka på alternativet Ta bort för att slutligen flytta det valda fotot till papperskorgen.

Steg II: Ta bort foton från papperskorgen

För att permanent radera alla dina bilder som du har flyttat till papperskorgen måste du komma åt Amazon Photos med hjälp av en webbläsare och följa de kommande stegen.

1. Från officiella webbplats för Amazon Photosklicka på papperskorgen som finns i den vänstra rutan.

2. Välj nu alla önskade foton genom att klicka på bockikonen.

3. Klicka sedan på alternativet Ta bort permanent från toppen av sidan, som visas nedan.

4. Klicka på alternativet Ta bort för att slutligen permanent radera foton från Amazon Photos.

Hur kan du ta bort Amazon Photos-konto?

Om du inte är nöjd med tjänsterna som tillhandahålls av Amazons tjänster och vill avsluta ditt Amazon Prime-medlemskap, bör du ta bort ditt Amazon Photos-konto. Och här är en guide om hur du kan ta bort Amazon Photos-konto steg för steg.

Obs: Se till att du redan är inloggad på ditt konto innan du utför de kommande stegen.

1. Öppna officiella webbplats för Amazon Photos.

2. Klicka på alternativet Lagring i den vänstra rutan.

3. Klicka sedan på alternativet Avbryt min plan under lagringsmenyn.

4. Klicka på alternativet Avsluta din plan för att äntligen ta bort ditt Amazon Photos-konto.

Vad händer med bilder om du avbryter Amazon Prime?

Du kommer inte längre att få obegränsad fotolagring från Amazon Photos. Ditt totala lagringsutrymme kommer att begränsas till de 5 GB som icke-Prime Amazon-användare tillåts använda. Men den goda nyheten är att dina bilder inte raderas av Amazon. Du kan ladda ner dem men om dina uppladdade bilder överstiger 5 GB kommer du inte att kunna ladda upp, synkronisera eller dela några filer längre. Dessutom har du möjlighet att köpa extra lagringsutrymme från Amazon Photos.

  Hur man fabriksåterställer en router

Kan någon annan ladda upp till dina Amazon-foton?

Amazon Photos har en funktion som heter The Family Vault som är ett digitalt fotoarkiv. Upp till sex användare (både främsta och icke-primära Amazon-användare) kan inkluderas i ett familjevalv, inklusive ägaren till Prime-kontot. Alla dessa tillagda valvmedlemmar har tillgång till alla foton, och de kan också ladda upp nya foton till valvet för att skapa en samling foton och videor.

Varför försvann dina Amazon-foton?

Har du märkt att några av dina foton saknas från ditt Amazon Photos-konto? Du måste undra varför dina Amazon-bilder försvann. Så det kan hända när du säger upp din Amazon Prime-prenumeration. Detta kan vara den främsta anledningen till att dina Amazon-bilder försvann.

Är Amazon Drive och Amazon Photos samma sak?

Om du letar efter online-molnlagring som tillhandahålls av Amazon, är två alternativ som kommer till någons sinne Amazon Drive och Amazon Photos. Dessutom är de ibland desamma eftersom båda är onlinelagringsplattformar som används för att lagra foton, men de har en liten skillnad. Huvudskillnaden är:

  • Amazon Drive är gjord för att organisera filer och mappar samt förhandsgranska dokument i alla filformat, inklusive JPEG-format.

  • Men Amazon Photos är en fototjänst designad speciellt för att lagra och visa bild- och videofiler. Dina bilder och videor kan visas och avnjutas via appen Amazon Photos, som är tänkt att fungera som ett fotogalleri.

Hur säkert är Amazon Photos?

Om du lagrar foton på hårddiskar, flash-enheter och andra datalagringsenheter kan dessa lagringsenheter försvinna, gå sönder eller utvecklas korruption och all din data kan gå förlorad. Så nuförtiden är molnlagring ett bra alternativ eftersom de förhindrar dataförlust. Med molnlagring kan du vara säker på att du fortfarande kan se dina fotografier på en ny enhet även om något skulle hända med din fysiska utrustning. Alla ledande molntjänster online är säkra, men majoriteten av användarna kommer att tycka att Amazon Photos är en pålitlig och säker tjänst eftersom:

  • Amazon Photos skannar bara dina bilder för att organisera.
  • Och till skillnad från Google Storage analyserar den inte din data i marknadsföringssyfte.

Så, Amazon Photos är ett säkert onlinelagringsalternativ.

***

Vi hoppas att du lärde dig varför dina Amazon-bilder försvann och hur du tar bort Amazon Photos-kontot. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.