Hantera dina möten med onlinebokningsprogram [11 Calendly Alternatives]

Spread the love

Att söka efter Calendly-alternativ är ganska vanligt bland online-företagare. Stanna kvar för att hitta din perfekta program för schemaläggning av möten.

Kalla det marknadsföring eller användarvänlighet, Calendly finns nästan på varje lista och talar om online-program för bokning av möten.

Personligen var Calendly mitt första onlinebokningsverktyg på mitt frilansföretag. Det är nästan perfekt med en gratis plan, utmärkta inbyggda applikationer och massor av integrationer.

Du kan bädda in det på din webbplats, dela möteslänkar, schemalägga om och ha allt rätt i din kalender.

Dessutom har Calendly fantastiska samarbetsfunktioner och stöder påminnelser för att minska avbokningar i sista minuten.

Calendly Alternativ

Även om Calendly är bra på det, valde jag det främst för att jag inte hade aning om andra alternativ.

Men det behöver inte vara du.

Och ärligt talat kan det visa sig dumt att förlita sig helt på en enda applikation utan att känna till de kapabla konkurrenterna.

Så även om du känner till Calendly, låt oss gräva runt för att hitta några fantastiska Calendly-alternativ.

Kalender

Kalender synkroniserar alla dina kalendrar på en enda plats, och det är ett av de kostnadsfria Calendly-alternativen.

Det ger dig obegränsade bokningar med ett personligt schemaläggningsgränssnitt. Och det kommer med automatiska e-post- och sms-påminnelser, omläggning med ett klick och en bokningssida med vit etikett.

Du kan enkelt bädda in den på din webbplats, se Zoom-evenemang och integrera Zapier.

Kalender fungerar också utmärkt för team med sin smarta fördelning av möten bland medlemmarna. Dessutom kan du analysera dina teams prestationer med hjälp av analyser.

Och med maskininlärning blir Kalender bara bättre för varje gång.

Klotter

Klotter är en betald programvara för bokning av möten online.

Den här gör att det ser enkelt ut att boka i flera tidszoner. Doodle fungerar med de flesta kalendersystem och effektiviserar tillgängligheten för att undvika dubbelbokning.

Du kan be om röster angående föredragna tider och välja de bästa platserna för lag. Dessutom kan Doodle automatiskt skicka påminnelser för att minska utebliven ankomst.

Alla planer kommer med anpassningsalternativ, Zapier-integration och möjligheten att hantera bokningar på Slack. Doodle hanterar dina uppdateringar och påminnelser på ett ställe för att ta bort all förvirring.

  iTunes-dator ej auktoriserad fel

Slutligen är Doodle värd på AWS och skyddas av Cloudflare. Så du kan vara säker på datasäkerheten och en bra drifttid utan misskötsel.

YouCanBookMe

YouCanBookMe ansluter sig till listan över gratis Calendly-alternativ.

Detta ger flexibilitet till bordet med anpassade tidsluckor varje vecka. Dessutom kan båda parter, du och din klient, boka om eller avboka. Du kan lägga till bufferttider i början och slutet av mötena för förberedelser, resor etc.

Det låter dig hålla ett register över alla dina möten med möjlighet att importera data i CSV-format. Kunder kan välja önskad teammedlem från en enda bokningssida.

Intressant nog kan du tillåta kunder att boka flera gånger för en enda slot enligt dina önskemål. Du kan också koppla specifika varaktigheter med anpassade priser.

YouCanBookMe stöder att acceptera/avslå mötesförfrågningar via captcha eller lösenordsskyddad bokningssida. Man kan skicka inbyggda formulär för att ta den information som krävs för bokningen.

Dessutom har denna funktionalitet som styr mötesplatser med förvalda tillgänglighetsintervall.

Slutligen kan den anpassas, stöder att skicka aviseringar och gör massor av fler saker för att jämna ut din bokningsupplevelse online.

Setmore

Setmore startar med en kapabel gratis plan och kan avsluta din sökning efter Calendly-alternativ här.

Även den kostnadsfria planen tillåter en personlig bokningssida med en unik URL med obegränsade möten. Du kan ta betalningar med Square, Stripe och PayPal.

Setmore tillåter integrationer av sociala medier, CRM och CMS/webbplatser. Du skulle aldrig missa ett möte med dess tvåvägssynkronisering som fungerar perfekt med Google Kalender och Office 365.

Den här har också e-post- och sms-påminnelser för deltagarna förutom anpassade aviseringar.

Du kan också integrera den med Zoom. Slutligen är Setmore mobilvänlig med sina inbyggda applikationer för Android och iOS.

HubSpot Scheduling Software

Programvara för schemaläggning lägger till den långa listan med gratisverktyg som Hubspot erbjuder. Detta Calendly-alternativ har också en betalversion med extra funktionalitet.

Schemaläggningsprogram ger en problemfri upplevelse för dina potentiella kunder att boka tillgängliga spelautomater. Du kan dela en länk med din klient eller bädda in den på din webbplats.

Det kommer också att synkronisera detaljerna om du råkar använda verktyget Customer Relationship Management (CRM). Dessutom kan du integrera den med din kalender och videokonferensapplikation, vilket stöder automatiska uppföljningar.

Cal.Com

Cal.Com kallar sig ett Calendly-alternativ med öppen källkod.

  Hur man infogar foton och GIF i Google Slides

Detta har en gratis version för evigt med betalda nivåer som har extra funktioner som white labeling, team-sidor, premiumintegrationer, etc.

Fördelen med att vara en öppen källkod är att du kan granska och modifiera koden. Den kommer med både alternativ i själv- och molnvärd.

Cal.Com stöder opt-in-bokningar innebär att du manuellt bekräftar varje mötesförfrågan. Slutligen har detta Calendly-alternativ ett öppet API som möjliggör enkel integration var du vill.

Miosalong

Miosalong hjälper till att hantera din salong eller spa med nya digitala funktioner som onlinebokning.

Det låter dina kunder göra bokningar från din webbplats, Facebook eller mobilapplikation. Miosalon-bokningar är integrerade med en kalenderapplikation. Systemet skickar även automatiska påminnelser till dina kunder.

Målet är att undvika överbeläggning på din salong samt förhindra överbokning. Miosalon kan anpassas för att matcha din varumärkesstil.

Men inte bara ett bokningssystem, Miosalon har premiumfunktioner som ett Point of Sale (PoS)-system, analys, kundfeedback, multi-location management, etc.

BOOKAFY

BOOKAFY är ett online schemaläggningsverktyg som kommer med 2-vägssynk, dvs bok-och-synkroniseringsförmåga från BOOKAFY till en kalender och tvärtom.

BOOKAFY har massor av anständiga funktioner för att hantera affärsmöten. Den kan skicka SMS-påminnelser, e-postmeddelanden, ställa in bufferttider för mötena och visa personalens tillgänglighet.

Detta har anpassade API:er för enkel integration med din affärsprogramvara. Alternativt kan BOOKAFY hjälpa till med att göra ett personligt bokningssystem för ditt företag. Du kan lagra all din data på en privat server och vitmärka bokningssystemet.

Det här schemaläggningsverktyget stöder inbäddning av dess widget i sociala medieprofiler, webbplatser eller som en länk med e-postsignaturen. Dessutom har varje konto en miniwebbplats med din profil, öppettider, företagsinformation etc.

Slutligen kan du be om kundrecensioner från applikationen som är tillgänglig på 32 språk i 180 länder.

SimplyBook.me

SimplyBook kommer med massor av funktioner och en alltid gratis plan för att göra sin sak.

Den uttömmande listan över funktioner inkluderar en helt anpassad bokningswebbplats, dubbel bokningsblockerare, Facebook- och Instagram-bokningsknappar, hantering av flera platser, etc.

Med SimplyBook kan du ta ut en insättning i förskott för att undvika uteblivna ankomster i sista minuten. Du kan integrera det med Google Meet, Microsoft Teams, etc., för att hantera ditt företags möte.

Man kan också använda SimplyBook för att hantera prenumerationer eller evenemang med biljetter, inklusive stöd för väntelistan. Den har också ett SimplyBook.me API för integration i dina nuvarande applikationer eller webbplatser.

  Hantera dina affärsuppgifter effektivt med Monday.com

Slutligen, med massor av integrationer och betalningssystem, kan SimplyBook vara din perfekta boknings- och betalningslösning.

Utnämnt

Du kan integrera Utnämnt på din hemsida eller ha en unik bokningssida och börja gratis.

Dessutom kan du lägga din bokningsflik på din Facebook-profil och synkronisera bokning med Google kalender. Du får också aviseringar i realtid och en utmärkt mobil instrumentpanel för att hantera det när du är på språng.

Appointy hjälper dig att designa ett anpassat bokningssystem för att matcha din varumärkesstil. Dessutom finns det ett inbyggt e-postmarknadsföringsverktyg med alternativ för att marknadsföra festivalrabatter.

Slutligen, ett feedbacksystem för att adressera arga kunder som håller ditt rykte online intakt.

Acuity Schemaläggning

Precis som sitt moderbolag Squarespace är Acuity Scheduling strikt premium. Den har dock en 7-dagars gratis provperiod kopplad till sina betalda nivåer.

Acuity Scheduling ger global kundkrets till hands. Dina kunder kan boka dig direkt från din webbplats och betala med Stripe, Square eller PayPal.

Du kan även sälja prenumerationer och skicka presentkort till dina kunder.

Man kan publicera ett anpassat schemaläggningsgränssnitt som kunder kan självboka från. Den stöder flera tidszoner för en icke-tvetydig schemaläggningsupplevelse.

Dessutom kan du enkelt integrera Acuity med Google Meet, Zoom, etc. Dessutom är det ganska enkelt att dela din kalender på Facebook, Instagram, skicka via e-post eller göra den tillgänglig på din webbplats.

Dessutom har detta inbyggd fakturering och redovisning med QuickBooks och Freshbooks. Du kan också inkludera utcheckningstillägg för merförsäljning och ge dina kunder tips.

Slutligen har du ett fågelperspektiv med dess avancerade rapportering för att optimera dina framtida möten.

Slutsats

Jag hoppas att listan ovan har tillfredsställt din sökning efter Calendly-alternativ. Låt oss säga hej 👋 till dessa kraftfulla verktyg för att börja hantera onlinemöten som ett proffs.

Som en sidoanteckning kan du stärka ditt företag ytterligare med dessa kostnadsfria uppgifts- och projekthanteringsprogram.