Fungerar Ring med Apple HomeKit?

Ring Video Doorbells har blivit en global hit, med förmågan att öka hemsäkerheten till ett relativt överkomligt pris. Ring dörrklockor, tillsammans med andra Ring-enheter, kan anslutas till Alexa och Google Home, men var passar Apple HomeKit? Kan du ansluta Ring till Apple HomeKit, och i så fall hur görs det?

Kan Ring och Apple HomeKit fungera tillsammans?

Tyvärr har Ring inte stöd för Apple HomeKit. Under de senaste åren har Ring meddelat planer på att lägga till HomeKit-stöd till sina populära dörrklockor flera gånger. Men för närvarande finns det ingen kompatibilitet. Det finns en stor efterfrågan på Ring-HomeKit-integration. I den Ring Community hubdet finns oändligt många inlägg från användare som efterfrågar den här funktionen, men den har fortfarande inte släppts.

Det betyder att det inte går att länka HomeKit till Ring genom Rings inbyggda app. Även om detta kan ha varit det enklaste och mest önskade alternativet av HomeKit-användare, finns det ett alternativt sätt att ansluta det ena till det andra.

För att göra detta måste du använda en integrationsplattform.

Hur man ansluter Ring till Apple HomeKit

Integreringsplattformar för smarta hem (även kända som broar för smarta hem) kan visa sig vara ovärderliga när leverantören av en smart enhet inte stöder en annan inbyggt. När allt kommer omkring är ett smart hem beroende av sammankoppling, så att ha två eller flera enheter som inte kan kommunicera kan skapa frustrerande hinder. Du kanske redan har hört talas om eller äger Philips Hue Bridge, och Homebridge och Scrypt fungerar ganska lika.

För att länka Ring till Apple HomeKit, överväg att använda Homebridge eller Scrypted. Båda dessa plattformar låter dig ansluta dina HomeKit-enheter till din Ring-dörrklocka, oavsett om det är för att komma åt appen, använda tvåvägssamtalfunktionen eller få ögonblicksbilder av filmmaterial. Du kan också använda en av dessa två plattformar för att länka HomeKit till din Ring-rörelsesensor, strålkastarströmbrytare och andra enheter.

Homebridge är i allmänhet det mest populära alternativet och är helt gratis att använda. Så länge som en av dina HomeKit- eller Ring-enheter kan ansluta till Homebridge, kommer du att kunna använda den för att integrera den ena med den andra.

Du måste installera Homebridge-serverprogramvaran på din dator för att ställa in den med dina Ring- och HomeKit-enheter. Du kan också installera Homebridge på din Raspberry Pi. Du måste dock se till att din dator alltid är påslagen för anslutning dygnet runt, vilket kan slösa mycket elektricitet. Detsamma gäller Scrypted.

Alternativt kan du prova att använda HOOBS plug-and-play-hubben. Den här enheten fungerar på samma sätt som Homebridge eller Scrypted, men kommer i hårdvaruform och är ett nav snarare än en brygga. Faktum är att HOOBS står för Homebridge Out of the Box, och låter dig använda Homebridge-mjukvaran snabbt och enkelt, utan långa installationstider. Den här enheten tar inte upp mycket ström, så det är ett mindre energität alternativ för att köra Homebridge eller Scrypted-programvaran.

Även om Homebridge och Scrypted är gratis, kommer kravet att köras dygnet runt på en dator sannolikt att leda till att du betalar mer på din energiräkning. Dessutom kan det leda till överhettning, försämrade komponenter och en kortare livslängd om du håller datorn på hela tiden.

Du måste köpa HOOBS-enheten för att kunna använda den som en smart hemhub, medan Homebridge och Scrypted är mjukvarubaserade och därför inte behöver en helt ny enhet för användning.

Oavsett vilken metod du använder måste du installera Ring-plugin för att ansluta dina Ring-enheter till Apple HomeKit. Processen att göra det varierar beroende på din valda metod, men det är ändå ett viktigt steg.

Du kan ansluta Ring till Apple HomeKit

Även om Ring inte erbjuder inbyggd HomeKit-integration, kan du fortfarande använda en hårdvaru- eller mjukvarubaserad smart hembro eller hubb för att uppnå ditt mål att länka samman de två. På så sätt behöver du inte söka efter HomeKit- eller Ring-alternativ för att uppnå det integrerade smarta hem du önskar.