Hur man tittar på Apples ”Scary Fast” Mac Event

Apples ”Scary Fast”-evenemang har planerats på tröskeln till Halloween. Det kommer att fokusera på nya Mac-datorer, vilket framgår av inbjudningsbilder med Apples logotyp som förvandlas till en spöklik version av den berömda ”Happy Mac” Finder-ikonen för en rolig Halloween-stämning.

Liksom andra Apple-evenemang kommer även detta att vara en online-affär, så att alla kan följa med hemifrån. Låt oss kolla in de olika sätten du kan ställa in och titta på ”Scary Fast” keynote måndagen den 30 oktober 2023, med start kl 17:00 PT / 20:00 ET.

Hur man tittar på ”Scary Fast” Mac Event Live

Eventet ”Scary Fast” kommer att streamas över flera plattformar för maximal exponering. Förutom onlinestreams kommer du att kunna se en repris av presentationen och ladda ner en högkvalitativ video till din dator, om du vill.

1. Apple Event-sidan

Varje Apple keynote har en dedikerad sida på Apple Events-webbplatsen. Det är här en ”Scary Fast” keynote-livestream kommer att hållas, följt av en sammanfattning av viktiga meddelanden efter att den förinspelade sändningen har avslutats. När det är dags, peka din webbläsare till Apple Event-sida och se keynote streamad live från Apples servrar.

Du kan ställa in en påminnelse för denna händelse genom att klicka på Lägg till i din kalender på sidan. För att undvika obehagliga överraskningar, var noga med att kontrollera att din webbläsare uppfyller systemkraven för livestreaming genom att klicka på Titta nedan för varje event som listas på den sidan.

2. Apples YouTube-kanal

Med tanke på YouTubes spridning och tillgänglighet på ett brett utbud av plattformar är detta det mest populära och tillgängliga valet för många fans. Den förinspelade videon kommer att strömmas från Googles servrar som sällan viker sig under tung belastning (till skillnad från Apples livestreamingservrar).

Besök Apples kanal på youtube.com/apple på webben eller i appen och klicka på a platshållarvideo. Här kan du klicka på knappen Meddela mig för att få YouTube att skicka ett pushmeddelande till din enhet 30 minuter innan keynote-videon ska börja streamas.

3. Apple TV-appen

Apple streamar inte längre sina keynotes via den dedikerade Apple Events-appen. Istället är TV-appen ett nytt hem för företagets keynote-videor. Tyvärr gör TV-appens förvirrande gränssnitt att hitta dessa saker onödigt förvirrande.

Det finns ingen dedikerad sektion för evenemangsvideor, så du måste söka efter ”Apple-evenemang” på evenemangsdagen. Huvudvideon kommer att dyka upp i sökresultaten under rubriken Filmer.

Hur man tittar på en repris eller laddar ner videon

Apple tillhandahåller också en reprisström för att se händelsen igen på din egen tid, vanligtvis publicerad några timmar efter händelsen. Du kommer att kunna se en reprisström av keynoten på Apple Events-sidan, i Apple TV-appen och på Apples YouTube-kanal.

Dessutom kommer företaget att publicera en högkvalitativ version av keynote-videon på sin Apple Event-podcast på Apple Podcasts. Du kan använda Apples egen Podcasts-app eller en av de kostnadsfria tredje parts podcastklienter för att ladda ner hela keynote-videon till din dator.

Titta på Apples event för att lära dig om nya Mac-datorer

Analytiker och journalister, som Bloombergs Mark Gurman, förutspådde att flera nya Mac-datorer skulle kunna presenteras vid evenemanget, inklusive en ny iMac som kan köra ett M2 Pro-chip eller en kommande M3-processor.

Vi kan också se uppdaterade bärbara Apple-datorer, inklusive uppdaterade MacBook Pros och kanske till och med en specifik bump för MacBook Air. Mysteriet kommer att lösas snart nog, men glöm inte att titta på evenemanget ”Scary Fast” för att veta vad som kommer.