Föredrar du att handla online eller i butik? [Poll]

Att handla online eller i butik kan vara både roliga upplevelser, men vilken upplevelse föredrar du? Tänk på några av dina senaste inköp, som nya kläder, matvaror eller en slumpmässig present till en vän. Finns det en trend med dessa köp som säger att du lutar åt det ena eller andra hållet? Låt oss veta!

En av de bästa anledningarna till att handla online är att du enkelt kan hitta och jämföra erbjudanden för samma produkt på flera webbplatser – inklusive dessa fantastiska alternativ till Amazon. Dessutom tenderar många företag att ha extra erbjudanden för onlineshoppare, även om du ställer in en beställning som ska hämtas i en butik.

Utöver att jämföra priser online kan du också jämföra produkter online. Det är mycket lättare att titta på recensioner, specifikationer och detaljerad information för flera produkter online.

Därmed inte sagt att du inte kan dra upp telefonen när du är i en butik för att se recensioner för en vara eller jämföra dess pris i en annan butik. Men när du gör allt online från början till slut, behöver du aldrig lämna bekvämligheten av din soffa och eventuellt flyga runt till olika butiker och leta efter produkten du är ute efter.

Kom bara ihåg att vara säker när du handlar online. Onlineshopping kan vara lättare för dig än att handla i butiker, men det är också lättare för bedragare. Ett av de bästa sätten att skydda dig är att använda ett kreditkort när du handlar online.

Du kan se och känna föremål i en butik

När du handlar i en butik kan du själv inspektera varor för att se till att de är precis vad du vill ha.

Med matinköp får du välja dina egna produkter snarare än att slumpen sluta med något som är nära att bli dåligt. Rätter som beställs online kan komma skadade och elektronik som beställs online kan vara svåra att returnera – båda problem som inte är lika vanliga när man handlar i en butik.

Sedan är det shopping för kläder. När du är i en butik kan du prova flera storlekar och stilar tills du hittar den perfekta passformen för dig. Du kan känna tyger och mer exakt hitta något du gillar eftersom kläder online inte alltid ser likadana ut personligen.

Var gillar du att handla: Online eller i butik?

Jag tror att jag delar min tid lika mellan att handla online och i butik. För mat och kläder handlar jag helst i butik. För allt annat handlar jag i allmänhet online eftersom det är lättare att jämföra produkter och hitta det bästa priset.

Hur är det med dig? Delar du också tiden lika mellan att handla online och i butik, eller handlar du vanligtvis mer online eller mer i butik? Eller slutför du din shopping online och sedan hämtar du saker i butik?