Hur man hittar nya och intressanta Subreddits med Scrolller

Reddit var en gång känd som förstasidan på internet och det är en plats där du kan hitta gemenskaper dedikerade till obskyra intressen, fandoms, bildinlägg och mer. Men att faktiskt spåra dessa samhällen kan vara svårt.

Så här kan du använda Scrolller för att hitta din nästa favoritsubreddit.

Varför är det så svårt att hitta intressanta subreddits?

Reddit är en stor, vidsträckt webbplats – även om det för en nykomling kan vara svårt att förstå vad Reddit är och vad det gör. Även om du kan söka Reddit effektivt med vissa trick, är det inte perfekt om du inte vet exakt vilken community du är ute efter.

Om du letar efter en gemenskap som hjälper dig att lära dig en ny färdighet kan du skriva ”learn” i sökfältet och trycka på Enter, välj sedan Communities, och du kommer att se hundratals subreddits som har ”learn” som en del av deras namn eller gemenskapsbeskrivning.

Men om du letar efter förslag eftersom du inte vet exakt vad du vill lära dig, är detta inte idealiskt. Även om Reddit-sökning har en automatisk förslagsfunktion, är den begränsad till fem poster och visar bara subreddits där din sökfråga utgör den första delen av namnet.

Dessutom rankas dessa fem poster efter användare – vilket gör det osannolikt att du hittar den udda lilla community du behöver.

Scroller är en alternativ front-end för Reddit som enbart fokuserar på bilder och är ett bra ställe att hitta digital konstinspiration.

För att få förslag på subreddits som du kanske vill gå med i, klicka på Upptäck i det nedre fältet och börja skriva – subredditnamn kommer att börja dyka upp direkt.

När vi sökte efter inspiration skrev vi in ​​strängen ”mid” och fick förslag där ”mid” matchade någon del av subredditnamnen och beskrivningarna. Dessa sträckte sig från samhällen dedikerade till Porsche Cayman sportbil med mittmotor, till MidFight Masses.

Du kan navigera i listan med förslag med hjälp av ditt mushjul, eller förhandsgranska innehållet i den associerade subreddit genom att trycka på Enter.

Eftersom Scrolller är designad för bilder kommer du inte att se några textinlägg, och även om du kanske måste klicka på en Visa alla-knapp för att visa NSFW-resultat, kommer du inte att bli ombedd om någon verifiering eller behöver logga in för att se bilder.

Även om Scrolller hjälper dig att hitta intressanta subreddits och visa dig bilderna däri, tar den dig inte direkt till subreddit. Du kan inte heller markera text eller använda en högerklicksåtgärd.

Istället måste du anteckna communitynamnet och ange det i din webbläsare i formatet reddit.com/r/subreddit-name.

Reddit kanske inte är något för dig…

Om du inte kan hitta en subreddit du vill gå med i, är Reddit inte den enda användardrivna communitywebbplatsen där ute. Du bör överväga några av de andra forumbaserade sociala medierna där ute eller välja en mer traditionellt socialt fokuserad webbplats.