Flint ger snabb delning av sociala medier och schemaläggning av inlägg till Chrome

Om du är en marknadsförare på sociala medier, håller förmågan att skicka ut dina uppdateringar till rätt målgrupp vid rätt tidpunkt dig på topp i ditt spel. Lyckligtvis är tjänster som Google Alerts och HootSuit oerhört användbara när det gäller att övervaka ditt varumärkes onlineframsteg och dess virala faktor över internet. Du kanske också har hört talas om Viralheat, en liknande tjänst som hjälper till att hantera flera sociala nätverk under ett tak för att övervaka och analysera konsumentskapat innehåll, feedback och diskussioner om din produkt eller tjänst genom att spåra antalet omnämnanden den får online, i en sätt som liknar Twitter. Dessutom tillåter det att publicera och dela länkar, bilder och annat innehåll över flera sociala medieprofiler. Om du vill publicera dina Viralheat-inlägg på de enklaste sätten, prova Flint by Viralheat. Det är en officiell Chrome-tillägg från Viralheat som gör det ganska enkelt för dig att publicera dina inlägg på Facebook, Twitter, LinkedIn etc. på ett snabbt sätt.

Att använda Flint är helt enkelt; efter att ha loggat in på ditt Viralheat-konto klickar du på Flints ikon i Chromes URL-fält och ett popup-fönster visas, så att du omedelbart kan publicera vad du vill på de sociala mediekonton som är länkade till din Viralheat-profil.

Den uppenbara stöttepelaren i Flint är att låta användare enkelt komponera sina Viralheat-meddelanden utan att först navigera till dess webbaserade instrumentpanel, och det gör ett felfritt jobb att utföra denna uppgift. I meddelandefönstret kan du välja de konton där du vill lägga upp den aktuella uppdateringen. Stöd för alla större sociala nätverk finns, inklusive Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn och Tumblr.

Du kan också få en förhandsgranskning av ditt inlägg innan du publicerar det, och du kan till och med schemalägga det aktuella meddelandet så att det publiceras vid ett senare tillfälle. För att göra det, klicka på knappen Schema och ange sedan önskat datum och tid. Tillgängligheten av andra alternativ kan bero på din för närvarande prenumererade Viralheat-plan. Till exempel är alternativet att välja olika publiceringsmallar endast tillgängligt för Viralheat-företagsanvändare. Ytterligare länkar eller foton kan bifogas till ditt inlägg med deras tillhörande knappar.

Flint är tillgängligt gratis i Chrome webbutik. Det fungerar på alla aktuella Chrome-versioner; våra tester utfördes på Chrome 32 som körs på Windows 8.

Installera Flint by Viralheat från Chrome Web Store