En kraftfull tegelsten på din vägg

Viktiga takeaways

  • Voltme Revo 140 USB-C väggladdare är lätt och prisvärd, vilket gör den till ett bekvämt alternativ för att snabbt ladda flera enheter samtidigt.
  • Även om Revo 140 är skrymmande när den är ansluten till ett uttag, gör dess hopfällbara kontakt den lätt att packa och bära i en väska eller ryggsäck.
  • Med två USB-C-portar och en USB-A-port kan Revo 140 leverera upp till 140 watt effekt, vilket gör att du effektivt kan ladda din bärbara dator, surfplatta, smartphone och mer.

Om du har en MacBook, en iPad och en iPhone kan det vara jobbigt att ladda dem samtidigt. Men med Voltme Revo 140 USB-C väggladdare behöver du bara en strömkälla för att driva dem alla. Och det bästa av allt är att det är överkomligt prissatt för bara 70 USD.

Voltme Revo 140 USB-C väggladdare

Voltme Revo 140 är en lätt och kompakt snabbladdare med tre portar som gör att du snabbt kan driva dina enheter samtidigt. Revo 140 kan leverera tillräckligt med ström för att ladda en bärbar dator, surfplatta, smartphone och mer samtidigt som den kommer in till ett överkomligt pris.

Märke Voltme

Ingång AC 100-240V~2A (Max) 50/60Hz

Uteffekt 140W

Svart färg

Skriv GaN

Kabel ingår nr

Laddningsportar 2x USB-C, 1x USB-A

Vikt 271 g (9,56 oz)

Mått 8 x 7,5 x 3,3 cm (3,2 x 3 x 1,3 tum)

Driftstemperatur upp till 55 grader C

Modell Revo 140

Fördelar

  • Lättvikt
  • Prisvärd
  • 2 x USB-C och 1 x USB-A-portar

Nackdelar

  • Skrymmande när den är ansluten till ett uttag

Relativt lätt kraft

Jowi Morales / MakeUseOf

Jag har många olika kraftklossar — ​​en 300W Ugreen GaN-laddare på mitt skrivbord, en 100 USB-C GaN-laddare på min frus bord och en 65W snabbladdare permanent i min väska. Men det som gör att Voltme Revo sticker ut bland dem är dess vikt.

Du förstår, ju snabbare eller kraftfullare (dvs. högre watteffekt) en väggladdare är, desto tyngre är den vanligtvis – även om den använder lättvikts GaN-teknik. Till exempel väger min 300W GaN-laddare 844 gram (1,86 lbs) utan kabel.

Det är förståeligt, med tanke på att den har mer än dubbelt så stor effekt som Revo 140. Å andra sidan väger laddaren vi granskar bara 271 gram (9,56 oz). Tänk på detta: min 100W USB-C-laddare väger 293 gram (10,34 oz), några gram tyngre trots att den levererar mindre kraft.

En skrymmande kub som blockerar ditt uttag

Jowi Morales / MakeUseOf

Men trots sin vikt är Revo 140 ganska skrymmande. Dess dimensioner är 80 x 75 x 33 mm (eller cirka 3,2 x 3 x 1,3 tum). Detta skulle inte vara ett problem om Revo 140 hade en kabel för att anslutas till väggen. Men tyvärr ansluts den direkt till ditt uttag. Om du behöver koppla in annan elektronik till samma uttagsbank och uttagen inte har rätt riktning, har du ett problem.

Jowi Morales / MakeUseOf

Dessutom, om du ansluter till gamla, lösa uttag (som de du hittar på gamla hotell), kan vikten på elstenen vara tillräckligt för att få den att falla ut. Det kan också vara ett problem med grenuttag, särskilt de med individuella strömbrytare runt uttagen.

Ändå gör denna formfaktor det enkelt att packa och placera i din bärbara väska eller ryggsäck, särskilt eftersom dess plugg viks snyggt in i kroppen. Den har också en liten indikatorlampa som indikerar att din powerbank laddas (och undviker att vakna till en tom telefon).

Ladda tre enheter snabbt samtidigt

Jowi Morales / MakeUseOf

Men om du bara behöver den här laddaren för att driva allt du har, kan du göra det snabbt. Revo 140 USB-C väggladdare kan avge 140 watt för att ladda dina enheter via USB-C och USB-A-portar.

Den översta USB-C-porten kan avge max 140 watt, medan den andra (mellan den första USB-C och USB-A-porten) kan leverera 100 watt. Slutligen kan USB-A-porten avge max 22,5 watt. Dessa utgångar reduceras dock om du använder Revo 140 för att ladda flera enheter samtidigt. Laddarens maximala effekt per port när den levererar ström genom flera portar är som följer:

Tre portar i bruk

Två portar i bruk

USB-C1

65W

65W

100W

USB-C2

45W

65W

100W

USB-A

22,5W

22,5W

22,5W

Genomsnittlig effekteffektivitet

Jowi Morales / MakeUseOf

En av de saker som de flesta ignorerar med laddare är deras effektivitet. Så vi kopplade in Revo 140 till en smart kontakt med en digital mätare och använde sedan en USB-C-kabel med en utgångsindikator.

Först kopplade vi in ​​en 15-tums MacBook Air med 50 % till USB-C1. USB-C-kontakten spelade in 68 watt på vårt första test, medan den smarta kontakten drog 81,8 watt från uttaget. Detta motsvarar en verkningsgrad på cirka 83,85 %. När jag testade den bärbara datorn igen indikerade USB-C-kontakten 42 watt levererad till datorn. Den smarta kontakten registrerade dock 47 watt som drogs från uttaget; en verkningsgrad på 89,4%. Så i genomsnitt hade USB-C1-kontakten en effektivitet på 86,63 %.

Jowi Morales / MakeUseOf

Jag flyttade sedan kontakten till USB-C2, vilket indikerar ett drag på 46 watt. Efter att ha kollat ​​smartpluggens app spelade jag in ett drag på 51,9 watt på appen, vilket tyder på cirka 88,63 % effektivitet. Dessa siffror är ungefär genomsnittliga, vilket återspeglas i våra tester på Ugreen 300W och Ugreen Nexode RG snabbladdare.

Slutligen använde jag en värmekamera för att kontrollera Revo 140:s temperatur samtidigt som jag snabbladdar tre enheter, och jag spelade in max 49,1 grader C (120,4 grader F). Även om detta är varmt, är det genomsnittligt för GaN-laddare av denna storlek.

Jowi Morales / MakeUseOf

Ska du köpa Voltme Revo 140?

Voltme Revo 140 erbjuder nästan samma funktioner som andra populära kraftklossar. Den kan leverera ström samtidigt till tre enheter, snabbladda din bärbara dator och är relativt kompakt. Det som dock får den här laddaren att sticka ut är dess pris.

Du bör bara köpa laddare från välrenommerade märken, eftersom okända märken med tveksam kvalitetskontroll, särskilt de billiga, kan skada dina enheter. Men även om Voltme Revo 140 är prisvärd för mindre än $70 på Amazon, är den välbyggd och du kommer inte att tvivla på dess kvalitet. Så om du vill ha en prisvärd kraftkloss som snabbt laddar upp dina enheter, är Voltme Revo 140 något för dig.

Voltme Revo 140 USB-C väggladdare

Voltme Revo 140 är en lätt och kompakt snabbladdare med tre portar som gör att du snabbt kan driva dina enheter samtidigt. Revo 140 kan leverera tillräckligt med ström för att ladda en bärbar dator, surfplatta, smartphone och mer samtidigt som den kommer in till ett överkomligt pris.