En komplett verktygslåda för Android och iOS felsökning

Frös din smartphone på låsskärmen? Raderade du data av misstag och vill få tillbaka den? Eller vill du överföra telefondata till en ny du köpt? I alla dessa och många andra fall kan du använda Wondershare Dr.Fone.

Android- och iOS-smarttelefoner och surfplattor visar grova fel och buggar när de åldras några månader eller år. Ibland reagerar inte enheterna på beröring eller håller sig fast i en bootloop. För att hantera alla sådana situationer själv måste du leta efter ett intelligent, pålitligt och prisvärt mobilt reparationsverktyg.

När marknaden svämmar över av sådana verktyg vet du inte riktigt vilket du vill köpa. Om du är i en sådan situation, läs den här artikeln. Här profilerar jag Wondershare Dr.Fone mobilreparationslösning för att ta reda på om du verkligen kan lita på den här applikationen.

Regelbundna problem med iOS- och Android-enheter

Jag, du och många andra smartphone- och surfplattanvändare möter regelbundet följande problem:

 • Enheten har fastnat i bootloop
 • iPhone låses inte upp med ett lösenord som du vet är korrekt
 • Köpte en begagnad smartphone eller surfplatta och behöver anpassa enheten
 • Raderade data av misstag och vill återställa
 • iOS- eller Android-enheten slås inte på
 • Behöver radera data från enheten på ett säkert sätt av integritets- och säkerhetsskäl
 • Hantera och återställ lösenord för Apple ID, iPhone-låsskärm, Android-låsskärm, Wi-Fi-nätverk, viloskärm, föräldralås, etc.
 • Behöver ta en fullständig säkerhetskopia av telefonen
 • Åtgärda problem på Android- och iOS-systemnivå som dödens svarta skärm

Hur Wondershare Dr.Fone hjälper dig

Utan tvekan kommer du att hitta hundratals andra verktyg online som påstår sig fixa de flesta av ovanstående problem. Men alla dessa verktyg är olika appar. Så för att fixa låsskärm, lösenordsupplåsning och systemproblem kommer du att köpa tre olika programvaror.

Detta är ett slöseri med tid och pengar. Vad händer om jag säger att du helt enkelt kan få ett allt-i-ett-verktyg som säkerställer att du kan fixa de flesta problem med smartphones och surfplattor? Du hörde rätt! Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit är en av de bästa kompletta mobila lösningarna för reparation på mjukvarunivå av iOS, Android, Samsung och många andra mobila enheter.

Dr.Fone – Full Toolkit hjälper dig genom att erbjuda plug-and-play-reparation för ovan nämnda och många andra mjukvaruproblem för mobiltelefoner. Allt du behöver är att ansluta den mobila enheten till en Windows PC eller Mac där programvaran är installerad och klicka på några knappar för att fixa den mobila enheten.

Vad är Wondershare Dr.Fone?

Wondershare Dr.Fone är en sammanställning av olika reparationsverktyg för mobila enheter i ett lättanvänt Windows- och macOS-program. Från problem med låsskärmen på grund av trasiga pekskärmar till säkerhetskopiering av telefonen, allt är under ett tak. Således, om du behöver fixa problem på mjukvarunivå på dina iOS- och Android-enheter, kan du använda Dr.Fone med tillförsikt.

Det är ett komplett hanteringsverktyg för mobiltelefoner som varje upptagen och fartfylld professionell och individ måste ha. Det ger dig möjlighet att fixa problem med smartphone och surfplatta med din egen PC eller Mac. Du behöver inte heller komma från elektronik, IT-hårdvara eller IT-mjukvaruutvecklingsbakgrund för att använda verktyget effektivt.

Appens användargränssnitt förklarar varje knapp, meny, inställningar och funktioner utförligt. Så du vet allt du gör. Till exempel gör knappen Data Recovery på appens startskärm exakt vad den säger, återställer data från Android- och iOS-enheter.

Det mobila mjukvaruhanteringsverktyget är tillgängligt för enskilda användare och företagsanvändare. När du letar efter en kostnadseffektiv lösning för reparation av mobil programvara för din byrå kan du också kolla in den här appen. Det kommer med obegränsad hantering av mobila enheter samt så många användarkonton du vill ha.

Wondershare Dr.Fone: Bästa funktioner

Nedan hittar du de mest användbara och praktiska funktionerna i denna allt-i-ett mobilhanteringslösning:

#1. Telefonansvarig

Dr.Fone Phone Manager är som en komplett instrumentpanel för din smartphone eller surfplatta.

Du ansluter enheten och instrumentpanelen visar hundratals telefonstatusdata och andra hanteringsfunktioner som nämns här:

 • Säkerhetskopiering
 • Samarbeta med telefon
 • Exportera all data
 • iCloud Manager
 • Datasuddare
 • Och många fler

#2. WhatsApp-dataöverföringar

Om du byter från Android till iOS och vill överföra alla WhatsApp-chattar och innehåll till den nya enheten kan du använda WhatsApp Data Transfers-funktionen. Verktyget erbjuder också selektiv överföring av WhatsApp-texter mellan enheter.

Dessutom, om du använder flera mobila enheter för affärsbehov och vill synkronisera alla WhatsApp-företagskontomeddelanden på en enhet, gör Dr.Fone detta effektivt.

#3. Telefondataöverföringar

Denna telefonöverföringsfunktion hjälper dig att överföra data från en smartphone eller surfplatta till en annan. Du kan också överföra hela mobilenhetsdata från Android till iOS och vice versa.

Utvecklaren uppgraderar ständigt appen så att programvaran kan stödja de senaste mobiloperativsystemen som iOS 16 och Android 13. Om du överför mobiltelefondata till liknande operativsystem kan du också överföra appar i deras nuvarande tillstånd.

#4. Dataåterställning

Oavsiktlig dataförlust är ett grundläggande problem för alla mobiltelefonägare. Men Dr.Fone Data Recovery-verktyget hanterar detta effektivt. Oavsett om du använder iOS, Android, Samsung, etc., kan det enkelt återställa förlorad data snabbare än annan programvara med samma specifikationer och värde.

#5. Lås upp låsta skärmar

Om du har glömt ditt Apple-ID eller lösenord för Google-kontot och inte kan komma in i din mobila enhet måste du prova funktionerna för skärmupplåsning för Android och iOS. Verktyget är effektivt på olika typer av enhetslås, men följande är de mest populära:

 • iTunes Säkerhetskopieringslösenord
 • Lås upp Touch ID, Face ID, Apple ID och skärmtidslösenord
 • Förbigå iCloud-aktiveringslås utan att jailbreaka iOS
 • Förbigå organisationslås på företagsenheter via Apple MDM och Android Enterprise Management
 • Lås upp Android-enheter med PIN-kod, fingeravtryck, lösenord och mönsterlås
 • Förbigå enhetsaktiveringslås som Samsung FRP eller Google FRP utan något konto och lösenord

#6. Reparationer på systemnivå

Buggar och fel på iOS- och Android-systemnivå är de värsta mardrömmarna för alla smartphone- och surfplattanvändare. Svart skärm, olika felkoder, bootlooping etc. kallas operativsystemfel.

Dr.Fone System Repair verktyg är utrustat med tillräckligt med resurser för att hantera sådana problem. Om du har den här programvaran på din PC behöver du inte längre slösa tid på att besöka lokala servicecenter för följande problem på systemnivå:

 • iPhone/iPod Touch/iPad/systemproblem
 • Uppgradera eller nedgradera till närmaste operativsystem för iPhone och iPad
 • Åtgärda Apple Logo-fel, 1110-fel, startslinga, etc.
 • Lös 200+ iTunes-fel
 • Android-systemproblem som att Google Play inte fungerar, appar kraschar hela tiden, fastnar i en bootloop, etc.

#7. Radera data för gott

Är du en affärsprofessionell eller mycket oroad över integritet? Sedan kan du använda funktionen Erase Data Permanently för att ta bort känslig data som chattar, texter, media, länkar, stora filer, appdata, etc. Funktionen fungerar på både iOS och Android.

#8. Lösenordshanteraren

Dr.Fone Password Manager-modulen hjälper dig att hantera alla lösenord, PIN-koder etc. för enheten samt appar, webbplatser, filer, kataloger etc. Några viktiga funktioner är:

 • Hitta och återställ Apple ID-kontot
 • Lagra alla lösenord för e-postkonton i ett säkert valv
 • Återställ inloggningslösenord för webbplatser och appar
 • Återställ sparade Wi-Fi-lösenord
 • Sök på enheten efter lösenordet för skärmtid

#9. Säkerhetskopiering av telefonen

Att säkerhetskopiera enhetsdata och återställa innehåll från sådana säkerhetskopior är aldrig komplicerat om du använder Dr.Fone Phone Backup-funktionalitet. Funktionen fungerar på olika mobila operativsystem som iOS, Android, Samsung, etc. Säkerhetskopieringsfunktionen inkluderar följande huvudfunktioner:

 • Trådlös och kabelbaserad backup
 • Justera den befintliga säkerhetskopian för att spara utrymme
 • Återställ selektivt objekt från en enhetssäkerhetskopiering
 • Förhandsgranska innehållet i en säkerhetskopia
 • Återställ iTunes- och iCloud-säkerhetskopia direkt till Android-smarttelefoner eller surfplattor

Varför behöver du prova Wondershare Dr.Fone?

Här är anledningen till att Wondershare Dr.Fone är ett steg före andra reparationsprogram för Android och iOS:

Enkelt och effektivt

Verktyget är löjligt lätt att använda. Om du aldrig har hanterat någon mobil reparationslösning kan du fortfarande komma igång med att reparera problem med svart skärm, låsskärm, dataåterställning etc. genom att läsa Dr.Fone användarhandboken. Till skillnad från andra verktyg kommer du inte att hitta någon oöverensstämmelse mellan stegen som beskrivs i användarhandboken och den faktiska programvaran.

Komplett verktygslåda

Wondershare Dr.Phone är packad med alla reparationsprogram och algoritmer för mobiltelefoner du behöver. Verktyget visar också alla viktiga och praktiska reparationsfunktioner på hemskärmen. Till exempel, skärmupplåsning, dataåterställning, WhatsApp-överföring, telefonöverföring, etc., finns precis framför dig när du öppnar appen. Sedan kan du välja Min enhet för att utforska fler verktyg för den anslutna enheten.

Datasäkerhet

Att felsöka mobiltelefonproblem med webbappar är en stor risk. Appen kan överföra data till sitt datacenter för behandlingsändamål. Du vet aldrig om appen gör sig av med sådana personuppgifter etiskt.

Med Dr.Fone, eftersom detta är en fristående PC- eller Mac-app, överför du ingen personlig mobiltelefondata till molnappar eller lagring. Dessutom är all kommunikation mellan din mobila enhet och programvaran elektroniskt krypterad. Så du kan helt lita på den här appen ur integritets- och säkerhetssynpunkt.

Wondershare Dr.Fone: Prissättning

Denna utomordentligt framgångsrika mobila reparationslösning finns i olika prisplattor så att du betalar exakt för den tjänst du använder. Byt till macOS-versionen i prisportalen för att avslöja prisinformation för verktyget för macOS.

Individer

Du kan komma igång med grundplanen, som är $39,95. Fyll sedan på med andra tjänster som Dr.Fone – Data Recovery ($39.95), Dr.Fone – Screen Unlock ($39.95), Dr.Fone – System Repair ($19.95), Dr.Fone – Phone Transfer ($29.95) och Mer. Alla dessa köp inkluderar en 1-års licens.

Om du känner att du kanske behöver alla dess funktioner, kan du tryggt få Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit för $99,95 för ett år.

Team & Business

Anta att du driver en mobil reparationsverkstad eller behöver verktyget för kommersiella ändamål; du kan få en licens för 6 till 10 mobila enheter för $195,93. Licensen är giltig i ett år för en användare. Du kan öka antalet hanterade mobila enheter och användare mot extra avgifter.

Utbildning

Driver du en mobil reparations-inlärningsakademi och vill få verktyget för dina elever? Är du student och vill ha studentrabatt?

För studenter, lärare och institutioner börjar Dr.Fone – Full Toolkit för 1 PC som kan hantera 1-5 enheter från $69,95.

Slutsats

Så nu vet du Wondershare Dr.Fone inifrån och ut. Du kan enkelt avgöra om detta är den kompletta mobilreparationslösningen du har letat efter. Ladda ner verktyget gratis och prova.

Testa om verktyget kan hjälpa dig med de befintliga problemen med din smartphone och surfplatta. Köp den om du gillar dess tjänster och vill behålla Wondershare Dr.Fone – Full Toolkit på din Mac eller PC för framtida nödsituationer med dina mobila enheter.

Därefter kan du också läsa Dr.Fone’s Toolkit-recension.