14 iPad-appar för att hålla ordning under dagen [2023]

I dagens snabba värld bör hålla sig organiserad vara högsta prioritet för att nå framgång.

Det är något som kan hjälpa dig på många områden i livet, inklusive produktivitet. Ett organiserat sinne och miljö har ett direkt samband med att vara produktiv, vilket kan hjälpa dig:

✅ Prioritera arbetsuppgifter

✅ Förhindra förhalning

✅ Spara tid

✅ Minska den stora mängden stress

Eftersom det alltid finns två sidor av ett mynt skulle det vara rätt att säga att tekniken på ett sätt har gjort det svårt och även lätt för dig att hålla ordning. Till exempel är för många sociala appar en produkt av teknik, vilket kan leda till många distraktioner om de inte används inom gränsen.

Å andra sidan har vi den positiva aspekten av det som gör det lättare att hålla koll på dina dagliga uppgifter och ansvar.

I det här inlägget kommer vi att titta på de positiva aspekterna av teknik, och det är de bästa iPad-apparna som hjälper dig att hålla ordning under dagen.

Låt oss hoppa direkt in.

Todoist

En app som är bra för individer och team, Todoist-appen låter dig organisera arbetet och livet på det mest sömlösa sättet. Det hjälper dig att uppnå mental klarhet genom att hjälpa dig att reda ut dina dagliga uppgifter och uppnå mer i slutet av dagen.

Du kan börja med att skapa och organisera uppgifter i projekt, ställa in förfallodatum och påminnelser, ta in ditt team för samarbete och så mycket mer.

En väldigt cool funktion i den här appen är att den låter dig prioritera uppgifter med hjälp av färgkodade etiketter. Du kan också sortera och visa uppgifter efter förfallodatum och använda den visuella instrumentpanelen för att övervaka dina framsteg.

Läs också: Hur man organiserar appar genom mappar på din iPhone

Any.do

Du kan använda en rad mycket användbara funktioner från Any.do, en produktivitetsapp som nästan är som ett måste för varje iPad-användare.

En av nyckelfunktionerna i denna app är dess uppgiftshanteringssystem. Det låter dig skapa uppgifter, ställa in påminnelser, prioritera uppgifter och kategorisera dem i mappar för den mest bekväma åtkomsten.

En annan funktion som jag tyckte var riktigt användbar är kalenderintegration. Det hjälper dig att hålla koll på dina tidskänsliga möten och uppgifter genom att låta dig synkronisera appen med din kalender. Detta gör det otroligt enkelt att hantera din tid och undvika att känna dig överväldigad.

Dessutom låter den dig använda inköpslistor, planerare, att göra-listor och så mycket mer.

Trello

Den här listan skulle inte ha varit komplett utan Trello, en mycket populär app för projekt- och arbetsflödeshantering. Den har allt du behöver för att hålla dig organiserad och produktiv varje dag.

Den erbjuder många anpassningsalternativ för att hjälpa dig att använda appen enligt dina krav istället för att följa en mall som inte är anpassad för dig.

Här är några av de viktigaste funktionerna i Trello:

 • Visuell organisationsinstrumentpanel för att skapa styrelser för olika projekt
 • Samarbetsmöjlighet för att bjuda in teammedlemmar och arbeta i styrelser tillsammans
 • Framstegsanalys för att spåra din resa
 • Kalendervy för förfallodatum

Det är en fantastisk app för att byta traditionella klisterlappar mot digitala kort. Det minimerar belastningen du lägger på din hjärna för att komma ihåg saker och hjälper dig att fokusera på det som är viktigare.

Väckarklocka

En stor del av att hålla sig organiserad är i tid, och det är precis vad Alarm Clock hjälper dig att uppnå. När jag tittade på vad den här appen erbjuder blev jag lite förvånad eftersom funktionerna är några av de mest unika som finns.

Här är några av dessa funktioner som kommer att förändra hur du använder larm:

 • Anteckningar och att göra-listor som väckningspåminnelser
 • Personligt tema eller foto som din klockbakgrund
 • Väder och temperatur precis bredvid din väckarklocka
 • Ställ in det maximala antalet gånger du kan slå snooze
 • Skapa larm för olika ändamål

Den har också väckningsuppdrag som du måste slutföra för att stänga av larmet. Till exempel är min favorit matematikpusslet som ber dig matematikproblem att lösa för att stoppa ringsignalen.

Väckarklocka för mig

När du installerar Alarm Clock for Me, finns det en stor chans att du aldrig kommer att sova igenom dina larm igen. Den har en samling vackert designade urtavlor, väderdetaljer, en multifunktionell timer och en ficklampa, allt inbyggt i en enda app.

Det är en multidimensionell lösning för när du vill vakna i tid, hålla koll på dina arbetstider, utföra uppgifter bekvämt och göra andra syften.

Den här appen har olika alternativ för att stänga av larmet, inklusive att lösa ett matematiskt problem eller helt enkelt skaka det. Dessutom kan du skapa din egen väckningsspellista, ändra skärmens ljusstyrka, lägga till anteckningar och gå i viloläge till vitt brus.

Pomodoro Focus Timer

Som namnet antyder använder Pomodoro Focus Timer Pomodoro-tekniken för att hjälpa dig att hålla ordning. Det förbättrar din produktivitet genom att förse dig med en timer konfigurerad med dina preferenser, som hjälper dig att fokusera på den givna uppgiften framför dig.

Några höjdpunkter i denna app är:

 • Anpassningsbara timerintervaller för olika varaktigheter
 • Anpassningsbar bakgrund och stil
 • Integrerat vitt brus med varje timer
 • Bekväm schemaläggning och aviseringar
 • Avkopplande ljudspelare

Den synkar också bra med din Apple Watch och iPhone.

Fokus att göra

En app som kombinerar Pomodoro-timern med uppgiftshantering, Focus To-Do hjälper dig att hålla dig motiverad och fokuserad på att få saker gjorda (den är vetenskapsbaserad).

Om du har velat implementera Pomodoro-tekniken samtidigt som du har en att-göra-lista-funktion på begäran, kan det här vara den perfekta appen för dig. Det låter dig skapa och organisera uppgifter i din att göra-lista, fokusera på en viss uppgift med timern, ställa in påminnelser för viktiga händelser och mycket mer.

Du får också detaljerad statistik över dina framsteg, som inkluderar utförda uppgifter, tidsfördelning och total förfluten tid på fokustimern.

Skog

Forest införlivar Pomodoro-tekniken mycket väl i appen genom att tillhandahålla en fokustimer. Du kan använda den för en mängd olika ändamål, inklusive de tillfällen då du vill vara i nuet och njuta av nuet.

Jag älskar verkligen hur det visualiserar hela processen i appen. Det börjar med att ge dig ett frö till ett träd som du ska odla genom att vara i nuet. Om du klarar uppgiften växer trädet fullt ut i slutet av timern.

Men om du inte kan motstå frestelsen att använda din telefon kommer ditt träd att vissna, och det skulle vara en uppgift som misslyckades.

Det är ett väldigt intressant koncept som ger dig en känsla av ansvar för dina egna handlingar. Om du är disciplinerad kommer du att lyckas; om du inte är det, dör trädet ner.

Kalendrar

Används av över 20 miljoner användare världen över, Calendars hjälper dig att hålla ordning genom att samla dina scheman, kalendrar, uppgifter och rutiner för att hantera dem under ett tak.

Det hjälper dig att se hela bilden och äga din tid genom att låta dig ansluta kalendrar från Google, iCloud eller Outlook tillsammans med Google Tasks and Reminders.

Dessutom kan du också skapa mallar för de specifika uppgifter som du ofta gör, till exempel:

 • Tränar
 • Matlagning
 • Läsning
 • Öva på gitarren

Det är lika enkelt som att dra och släppa dina uppgifter i kalendern och slutföra dem i tid utan att misslyckas.

Liten kalender

Hantera händelser, scheman och uppgifter effektivt med Tiny Calendar, en mycket ren och minimal app som faktiskt är ”inte så liten” när det kommer till funktioner. Du kan synkronisera din Google Kalender med den och förstärka din uppgiftshantering genom att ha allt du behöver göra inom en enda instrumentpanel.

Här är några andra fantastiska funktioner i denna app:

 • Stöd för gester
 • Dra och släpp stöd
 • 9 olika standardvisningsalternativ
 • Synkronisera i realtid med Google Kalender och iOS lokala kalender
 • Push-aviseringar för påminnelser i tid

Tiny Calendar fungerar även när du inte har tillgång till en internetanslutning, allt tack vare att den cachar dina ändringar och synkroniserar dem när du är online igen.

Utter

En mycket praktisk app och förmodligen en av mina favoritappar för organisation där ute, Otter hjälper dig med automatiserade anteckningar för Zoom, Google Meet och andra mötesappar. Den transkriberar automatiskt dina möten, så att du inte missar en enda guldklimp som talaren tappade medan du inte var uppmärksam.

Det är också super användbart när du behöver skrivna anteckningar för vad som sades på mötet för att se tillbaka och ta till dig all information (jag är också sådan!).

En av de bästa sakerna som Otter erbjuder är deras uppsättning tillgänglighetsfunktioner riktade mot personer som är döva, hörselskadade och andra.

Läs också: Kör dina onlinemöten bättre med Otter

Tryck bara på Spela in

Upplev inspelning, transkription och iCloud-synkronisering med ett tryck på en gång med hjälp av Just Press Record. Som namnet antyder är allt du gör att trycka på inspelningsknappen, och det kommer automatiskt att transkribera vad som sägs.

Oavsett om du vill fånga värdefulla ögonblick som ditt barns första gång när du säger ”mamma” eller för något professionellt som ett viktigt möte, så är det lämpligt för alla ändamål där ute.

När appen är klar med inspelningen kan du redigera och justera några saker, som att förbättra transkriptionen om det behövs och klippa bort de extra delarna du inte behöver.

ATracker

Bli bättre på att bygga upp goda vanor, nå dina mål och öka din produktivitet med ATracker. Det är en app som hjälper dig att krossa dina mål, slutföra uppgifter i tid och sätta den perfekta rutinen.

Den har ett väldigt enkelt användargränssnitt, men du kan se dina data i visuella former, som cirkeldiagram och staplar. När du fortsätter att använda den här appen på din iPad, samlas data in och dina framsteg är synliga för dig.

Du kan hantera din tid effektivt med den här appen, och jag tror att det här är en av de där självutvecklingsapparna där ute som inte överväldigar dig.

Om det är din prioritet att bli bättre än ditt tidigare jag, måste du ladda ner ATracker direkt.

Clockify

Om du är frilansare kommer du att ha mycket nytta av Clockify. Det är en gratis tidsspårningsapp som låter dig spåra din tid med bara ett tryck.

Dessutom låter den dig:

 • Kategorisera tid efter taggar
 • Spåra din produktivitet inom olika områden
 • Se tidrapporter för olika uppgifter
 • Se övergripande rapporter

Dessutom tillåter det obegränsat antal gruppmedlemmar, projekt och arbetsytor. För en gratis app ger Clockify så mycket mer än du förväntar dig. Faktum är att om ditt krav är minimalt kan det här vara den mest lämpliga appen för dig.

Avslutande tankar

Genom att dra nytta av ovanstående appar skulle du kunna förbättra din produktivitet, hålla koll på dina uppgifter och i slutändan leva ett mer organiserat liv. Och den bästa delen? Allt detta är möjligt med bara din iPad.

Kolla sedan in dessa att göra-appar för Android och iOS för att aldrig missa något.