En detaljerad recension av TikTok Downloader

Spread the love

TikTok är ett av de snabbast växande varumärkena, med över 689 miljoner aktiva användare varje månad från och med januari 2021.

TikTok, som lanserades 2016, är en social medieplattform för videodelning bildad av ett kinesiskt företag som heter ByteDance. Det är en plattform där du hittar olika videos från olika genrer som komedi, dans, utbildning, etc. Videons längd sträcker sig från 15 sek till 3 minuter.

Om du vill spara dina roliga eller underhållande videor som laddats upp på TikTok, finns det ett utmärkt verktyg som lanserades för några månader sedan – Qoob Clips. Jag ville spara några av videorna, så jag provade det här verktyget och tyckte att det var användbart.

Qoob Clips låter dig spara TikTok-videor från ett privat eller offentligt konto och njuta av det senare. Baserat på min erfarenhet av att använda det, ville jag dela min recension av Qoob Clips.

Här kommer! 👇

Qoob Clips: Vad är det?

Qoob klipp är ett avancerat verktyg för att visa och spara innehåll från TikTok-konton. Du kan spara musik och videor från både privata och offentliga TikTok-konton. Dessutom kan du säkerhetskopiera ditt TikTok-konto, övervaka andras flöden och följa andra profiler som använder det.

Denna massnedladdning av TikTok för stationära datorer är utmärkt om du är ett fan av korta videoklipp som underhåller dig när du vill ha dem offline. Den kommer med avancerade funktioner som du kan använda i ett användarvänligt gränssnitt.

Bara ladda ner, installera, logga in på ditt TikTok-konto och börja spara ditt favoritinnehåll i hög kvalitet.

Vilka är dess egenskaper?

Det finns en anledning till att Qoob Clips kallas ett smart verktyg. Den har avancerade funktioner som du behöver för att skapa magi med dina TikTok-konton. Låt oss ta reda på vilka alla funktioner den erbjuder och hur de är användbara.

Sparar innehåll från TikTok

Qoob Clips låter dig spara allt innehåll du önskar från ett TikTok-konto på en gång med ett enkelt klick. Allt du behöver göra är att ange ett TikTok-användarnamn eller hashtags och njuta av videorna offline utan att vänta på internet.

Sparar TikTok-videotexter

Du kan spara de ursprungliga bildtexterna för videorna från ett TikTok-konto. Du kan se videotexterna i applikationen genom att föra markören över din nedladdade TikTok-video. Kopiera sedan dessa bildtexter och spara dem var du vill.

Du kan spara videor med intressanta TikTok-utmaningar och annat innehåll med hjälp av hashtags. De låter dig spara dem i MP4-format samt högupplöst kvalitet på upp till 720p. För detta anger du en relevant hashtag i sökfältet för att hitta relaterade videor som du vill spara.

Masssparande TikTok-innehåll

Ja, det är möjligt med Qoob Clips, där du kan spara allt innehåll som lagts upp på ett TikTok-konto i bulk. Förutom detta kan du också spara en TikTok-användares avatarer. Detta hjälper dig att identifiera vem som är skaparen av den videon.

  Hur man ändrar plats eller region i TikTok

Den här funktionen kommer att hjälpa dig mycket när du följer en TikTok-användare under en lång tid och älskar alla deras videor. Du kan spara hela innehållet på en gång och titta på det när du vill lära dig, hämta inspiration eller något annat syfte.

Sparar nya videor automatiskt

Denna utmärkta funktion låter dig spara alla nya videor som lagts upp på en TikTok-profil och hashtags. Alla dessa nya inlägg skulle sparas automatiskt så snart skaparna laddar upp dem till TikTok. Därför, när du öppnar den nedladdade mappen, kan du se de nya inläggen som sparats där och njuta av att titta på dem.

Selektiv videobesparing

Om du inte vill att videorna ska sparas automatiskt kommer den här funktionen att vara till hjälp för dig. Du kan se videorna och sedan välja videon som ska sparas. Men om du vill spara dem i bulk kan du ställa in några specifika tidsgränser från kalendern i appen och ladda ner videor endast inom detta tidsintervall.

Säkerhetskopiera ditt TikTok-konto

Sociala medieplattformar kan förbjuda vem som helst när som helst om de finner dig misstänkt eller någon annan aktivitet som tenderar att bryta mot deras villkor. Och om detta händer kan du förlora all data som sparats eller skapats efter att ha spenderat timmar på det. Glöm därför inte att säkerhetskopiera ditt konto för att skydda dina värdefulla data.

Till detta hjälper Qoob Clips dig att säkerhetskopiera allt innehåll du har på ditt TikTok-konto till din dator offline. Ange bara ditt TikTok-ID i sökfältet och spara ditt innehåll oavsett din Qoob Clips-plan.

Kommande funktioner

Förutom ovanstående befintliga funktioner kommer Qoob Clips att inkludera några fler funktioner under de kommande dagarna. Det inkluderar:

  • Nedladdning av musikrelaterad video: Genom att ange en låts namn kommer du att kunna spara alla videor med den låten på TikTok. På så sätt kommer du att kunna hålla koll på utmaningar och vilka låtar som är mycket efterfrågade.
  • Privata och rekommenderade videonedladdningar: Du kommer att spara rekommenderade videor på TikTok med det här verktyget. Dessutom kan du ladda ner videor av dina TikTok-vänner med privata konton.
  • Platsbyte: Den här avancerade funktionen hjälper människor som inte kan använda TikTok på grund av platsbarriärer. Du kan använda deras proxy i appen för att ändra din TikTok-plats/-region och ställa in den på någon annan plats eller land där den är tillåten att använda. På så sätt kan du använda TikTok utan några problem.
  • Enstaka videonedladdningar: Om du inte är ett fan av massnedladdningar kommer den här funktionen att vara en lättnad för dig. Du kan spara en enskild video på TikTok åt gången genom att klistra in videolänken i det obligatoriska fältet och spara videon på din dator.

Qoob Clips: Systemkrav

Nu när du känner till Qoob Clips och dess funktioner, låt oss ta reda på dess systemkrav för att enkelt kunna använda det på din dator.

Qoob Clips fungerar sömlöst på stationära datorer. Den stöder macOS 10.13 eller senare, Windows 7 eller senare och Ubuntu 18.04 eller uppåt (64-bitars). Så se till att ditt skrivbord har en av dessa systemkonfigurationer för att ladda ner och installera verktyget på det.

  Hur mycket data använder Tiktok?

Qoob Clips: Hur man kommer igång

Att komma igång med Qoob Clips är enkelt oavsett vilket skrivbord du använder – Linux, Mac eller Windows. Allt du behöver göra är att ladda ner verktyget på din enhet genom att gå till den officiella webbplatsen för Qoob.

Gå sedan till ”nedladdningssidan” för att hitta Qoob Clips och knappen för att ladda ner det. Välj bara ditt operativsystem från rullgardinsmenyn. Du kan välja antingen en 32 eller 64 bitars online eller offline Windows installationsprogram. Eller välj Ubuntu eller macOS offlineinstallationsprogram och börja ladda ner programmet.

När nedladdningen har lyckats installerar du programmet på din dator och öppnar Qoob Clips. Ange nu dina TikTok-inloggningsuppgifter, hitta ditt konto och se andras profiler och innehåll.

Qoob Clips: Hur använder man det?

Liksom deras andra erbjudande – Qoob Stories – har de hållit användargränssnittet enkelt och rent även för Qoob Clips. Bakgrunden är enkel, med knappar markerade i rosa. Alla funktioner är lätta att använda, och det finns ett stort sökfält där du kan hitta konton.

När du öppnar appen har du två alternativ: använda den gratis eller uppgradera den genom att betala en nominell avgift. Börja med den kostnadsfria planen som du kan njuta av vilka dagar du vill.

Men om du vill utforska fler funktioner eller om dina krav är fler än vad den kostnadsfria planen ger, kan du uppgradera den och få en licens.

Licensaktivering:

När du har uppgraderat ditt konto från gratis till någon av de betalda planerna är det dags att aktivera din licens. I ”Verktygsmenyn” kan du hitta alternativet att aktivera din plan. När du klickar på den kommer den att fråga efter din licensnyckel. Ange bara den och aktivera licensen. På så sätt kan du låsa upp många avancerade funktioner för att göra många fler saker.

I Qoob Clips huvudfönster kan du hitta en sökruta högst upp. Här anger du valfri sökparameter som:

  • Ett användarnamn: Genom att ange ett TikTok-användarnamn kan du söka i profiler och bläddra i deras innehåll.
  • En hashtagg: Om du anger ett # ett tecken följt av ord som beskriver vad du vill söka på kommer att visa dig relevanta inlägg och konton.

På så sätt kommer Qoob Clips att visa alla relaterade konton, oavsett om de är offentliga eller privata. Nu kan du välja vilka inlägg du vill visa och ladda ner de du gillar i bulk eller en efter en i önskat format och hög kvalitet.

Hur man laddar ner media:

När du hittar en TikTok-profil eller hashtag med de videor du gillar, hittar du en nedladdningsknapp högst upp i rosa. Tryck på den och börja ladda ner utan krångel. När du ser resultaten kan du också klicka på en video och öppna den på standardspelaren.

Dessutom, om du vill hitta videor på skrivbordet, för markören till valfri videos nedre högra hörn och klicka på ikonen med tre punkter. Du kan nu se videon direkt på ditt skrivbord eller TikTok.

Dessutom finns det andra alternativ för att se videorna på Twitter eller Facebook. Förutom alla dessa kan du också kopiera en videos länk och dess bildtext och välja att prenumerera på skaparen av den videon i Qoob Clips även om du inte följer dem på din TikTok-profil.

  Vad är TikTok och varför är tonåringar besatta av det?

Qoob Clips har också gjort det enkelt att hålla din instrumentpanel ren genom att ta bort nedladdat innehåll från den genom att trycka på knappen ”Ta bort” som du hittar från den treprickade ikonen. Att använda det här alternativet skulle dock inte radera nedladdningsfilerna på din dator, så oroa dig inte!

Om nedladdningen tar lite mer tid för ett konto med mycket innehåll. Låt det bara laddas ner medan du smuttar på ditt kaffe. När du laddar ner videorna kan du också ange några inställningar.

Dessutom har du möjlighet att antingen automatiskt spara TikTok-videorna eller välja en efter en, vilket är en kommande funktion. Du kan pausa eller återuppta videorna medan du laddar ner för att få bättre kontroll över dem. Och du kan också ladda ner videor baserat på ditt föredragna format MP4 eller HD-videor på upp till 720p.

Prissättning

Qoob Clips erbjuder tre prisplaner som du kan välja mellan:

  • Förrätt: Lämplig för nybörjare som vill prova hur Qoob Clips fungerar, denna plan är helt gratis att använda. Inga knep eller provperioder är förknippade med denna plan, och du kan njuta av den så länge du vill.

Det kommer dock med grundläggande funktioner som 2 TikTok-profiler eller hashtags och 50 videonedladdningar dagligen, vilket jag tror är mycket användbart för engångsbruk.

  • Personlig: Perfekt för personligt bruk, den här planen är utmärkt för dig om du vill använda fler funktioner från grundplanen. Du får några avancerade funktioner som gör Qoob Clips till ett superkraftigt verktyg för TikTokers eller TikTok-entusiaster.

Denna plan tillåter 10 TikTok-användare eller hashtags, 500 videonedladdningar dagligen, automatisk nedladdning av nya inlägg och inga annonser. Det kostar $10/månad.

  • Professionell: Den här planen är bäst för affärs- och officiell användning. Det ger dig full premiumåtkomst till alla avancerade funktioner i Qoob Clips.

Det inkluderar nedladdning av obegränsade TikTok-konton eller hashtags, obegränsade videonedladdningar dagligen, export av videotexter och webbadresser, nedladdning av nya videor automatiskt, kommersiellt tillstånd att använda och inga annonser. Det kostar $30/månad.

Slutsats: Är Qoob Clips värt det? 👨‍⚖️

Enligt min mening, ja, Qoob Clips är ett användbart verktyg. Från gränssnittet till funktionalitet, jag gillade det. Den har alla kraftfulla funktioner du behöver för att spela med TikTok. Du kan komma igång snabbt utan några krångel och använda den även med liten eller ingen teknisk expertis. Om du vet hur man använder en social medieplattform kommer du inte att ha några problem med att använda den, vilket jag antar att alla gör nu för tiden.

Alltså, fortsätt och ladda ner denna kraftfulla TikTok-videonedladdare. Välj en plan baserat på dina behov och njut av videorna offline på din dator.