Eldorado recension – Hur man tjänar pengar på att spela spel

Spread the love

Vill du ta ditt spel till nästa nivå? Kolla in Eldorado.gg, det enklaste sättet att skaffa valuta i spelet, jaga föremål och utrustning, öka din statistik eller till och med hela konton snabbt och säkert. Idag granskar vi Eldorado.gg för att hjälpa dig att avgöra om dess funktionsuppsättning är rätt för dig.

Eldorado.gg Översikt

I ett nötskal, Eldorado.gg fyller en enorm efterfrågan på marknaden för uppgraderingar i spelet för en rad populära titlar.

Även om var och en av deras tjänsteerbjudanden är tillgängliga från spel för spel, kommer du ändå att upptäcka att Eldorado.gg kan ge dig ett steg i 50+ av de hetaste onlinespelen.

Listan innehåller:

MMORPGs som RuneScape 3, EVE Online och World of Warcraft;
Mobilhits som Clash of Clans och Pokemon Go;
FPS-spel som Call of Duty och Fortnite;
…och många fler dessutom.

För ett konkurrenskraftigt pris kan du spara tid genom att köpa valuta och föremål i spelet, öka din statistik och ranking eller helt och hållet skaffa ett nytt konto.

Hur fungerar Eldorado.gg?

Det finns i huvudsak två typer av Eldorado.gg-användare: köpare och säljare. Som sådan fungerar sajten som en gratis marknadsplats, fri från konstgjord prissättning eller inblandning uppifrån och ned. De enda verkliga begränsningarna är det allmänna utbudet av varan eller tjänsten som efterfrågas, och minimibeställningar för vissa spel som RuneScape.

Naturligtvis betyder det inte att det inte finns någon förbiseende – snarare tvärtom. Säkerhet och diskretion är högsta prioritet, så att du aldrig behöver oroa dig för bedrägerier eller förbud. Eldorado.gg står bakom sin tjänst, tar fullt ansvar för missöden och skyddar köpare vid varje tur.

Kundsupport dygnet runt är tillgänglig för att klargöra osäkerheter, lösa tvister, utreda bedrägerier, hantera försäkringskrav och i allmänhet säkerställa en smidig transaktion varje gång.

Dessutom finns det ingen anledning att registrera sig flera gånger; du kan enkelt köpa och sälja från ett enda konto. Alla transaktioner erbjuder en garanterad maximal leveranstid som bestäms av säljaren, även om de flesta kommer att anstränga sig för att få dig utcheckad flera gånger snabbare.

Låter väl ganska bra?

Eldorado.gg Nyckelfunktioner

Officiellt finns det fyra servicepelare till Eldorado.gg:

Valuta
Föremål
Konton
Ökar

Dessutom finns det ett helt ekosystem av infrastruktur bakom kulisserna som utgör grunden för de fyra pelarna att stå högt på. Låt oss undersöka alla dessa nyckelfunktioner i tur och ordning.

Valuta

Att köpa och sälja GP, Gil eller Gems online är inget nytt. Eldorado.gg presenterar dock en attraktiv marknadsplats befolkad av hundratals säljare över 34 spel i skrivande stund.

Du kan enkelt filtrera dina köpalternativ efter Enhet, Region/Server och sedan efter spelspecifika parametrar som fraktion, valutatyp etc. Eldorado.gg sorterar tillgängliga erbjudanden från billigaste till dyraste. Valutaomräkningskursen visas tydligt, vilket ger inget utrymme för oklarheter eller överraskningar i sista minuten.

Klicka bara på ditt önskade erbjudande för att utöka listan över tillgängliga säljare. Det bästa erbjudandet kommer att få en utställningsposition överst på sidan, även om du kan gå med vilken säljare du vill.

Var bara uppmärksam på säljarens betyg, antal transaktioner och förväntad leveranstid. Du kommer att se det garanterade maxvärdet – som tenderar att variera mellan 20 minuter, en timme och 24 timmar – såväl som säljarens genomsnittliga leveranstid, ofta bara några minuter. Tänk också på att de flesta säljare kräver en minsta kvantitet och att de själva har ett begränsat lager.

När du har bestämt hur mycket du ska köpa och vad det kommer att kosta är kassan vanligtvis enkel. I de flesta fall skriver du in ett teckennamn, väljer en betalningsmetod och du är fri hemma. Vissa spel kan kräva att du fyller i ytterligare identifieringsfält, men de kommer aldrig att fråga efter personlig information som inte är spelrelaterad.

  Vad är Area 51 IPTV och är det säkert att använda?

Föremål

För närvarande kan du köpa föremål och utrustning för 36 spel via Eldorado.ggs marknadsplats. Än en gång, elegansen med deras filtrering på sidan är din vän när det gäller att hitta rätt byte. Kärnparametrarna är Artikeltyp och Pris, även om vissa spel erbjuder möjligheten att sortera efter server/region/fraktion också.

Objekterbjudanden delar samma grundläggande anatomi som Valuta erbjuder, även om du vill observera några kulturella skillnader.

Till exempel är många objektlistor engångsföreteelser, så du kommer inte att ha fördelen av en genomsnittlig leveranstid – bara en garanterad tidsram. Var dessutom särskilt uppmärksam på fältet Anteckningar, där säljaren ger en beskrivning av vad du får och hur du får det.

Dessutom är vissa säljare villiga att pruta lite på bulkaffärer. Du måste köpa något från dem först för att öppna en chatt, men det är vanligtvis ett litet pris att betala för en bra affär.

Tillgängliga artiklar inkluderar:

Rustning
Vapen
Potions
Skinn
Råmaterial
Biljetter till Nook Miles
Glänsande Pokémon
Riot Points
…och mycket mer

Konton

Medan Eldorado.gg ser en högre volym av andra transaktioner, kan det sägas att webbplatsen är specialiserad på kontoförsäljning. Allvarligt talat, det finns för närvarande erbjudanden för 62 spel, och antalet växer regelbundet.

Trots de många alternativen är det lika enkelt att köpa ett nytt konto som allt annat på Eldorado.ggs marknadsplats. De vanliga sorteringsalternativen är tillgängliga, och återigen är de flesta säljare angelägna om att ge många detaljer för att locka till en försäljning. Och till skillnad från Items tenderar kontosäljare att inkludera massor av skärmdumpar eller till och med videocaps av kontot i aktion.

Även om Eldorado.gg är en säker marknadsplats rekommenderar vi att du är särskilt uppmärksam på säljarbetyg när du köper ett konto. Du kan inte bara se den totala andelen positiv feedback, du kan också gå igenom deras historik för att titta på specifika transaktioner. Om du gör det skyddar du dig mot huvudvärken för att lösa en potentiell tvist, och du kommer in i spelet snabbare.

Boostning

Boosting är en sammanfattande term för framsteg i spelet som inte mäts i föremål eller rikedom. Det kan vara statistik, nivåer, rankningar, uppdrag och mer. Vissa säljare erbjuder till och med möjligheten att göra anpassade förfrågningar.

Den mest unika marknadsplatsen på Eldorado.gg är utan tvekan den som omger Boosting. Istället för att bläddra i förberedda erbjudanden som med de andra tre tjänsterna, uppmanas du att specificera vilken typ av boost du letar efter, samt hur mycket framsteg du vill göra.

Med många spel finns det ytterligare alternativ för att fylla i information. Här kan du dela med dig av särskilda överväganden för din karaktär eller konto; ange en tidsram som du vill att Boosting ska göras av; och/eller ladda upp en skärmdump av din utrustning, statistik eller konto. Allt är tänkt att hjälpa säljare att skräddarsy sitt erbjudande efter dina behov, så vi rekommenderar att du drar nytta av detta.

När du har tryckt på Skicka förfrågan, gå ut och rök eller ta en kopp kaffe. Det kan ta några minuter för säljare att svara på din förfrågan, men i de flesta fall börjar du få träffar inom 60 sekunder.

Som standard skickar Eldorado.gg ett e-postmeddelande till dig varje gång en säljare svarar med ett erbjudande – vi rekommenderar att du stänger av detta i inställningarna om du värdesätter utrymmet i din inkorg, eftersom de tenderar att strömma in när de väl börjar komma. Detta är bra för att få det bästa priset dock!

Observera att Boosting är det enda scenariot där du inte behöver göra ett köp för att starta en chatt med en säljare. Faktum är att de öppnar en chatt med dig i förebyggande syfte med erbjudandet, så se till att dra nytta av detta värdefulla fönster för kommunikation. Du är också bäst av att chatta och pruta med flera säljare samtidigt för att få bästa pris.

  Family Guy Jakten på saker är engagerande, rolig och sånt [Game Review]

Köp och sälj i förtroende med TradeShield

Nu när vi har täckt de första fyra pelarna kan vi prata om vad som gör Eldorado.gg riktigt bra. Om du någonsin har köpt förmåner i spelet online vet du att den specifika marknaden är full av bedragare, spammare och ännu värre.

TradeShield är hörnstenen i ditt försvar mot Internets mindre noggranna typer. Oavsett om du köper eller säljer, kommer du att uppskatta den sinnesfrid som kommer med att göra affärer via Eldorado.gg.

Hur TradeShield skyddar köpare

Här är något att verkligen tugga på: Köpare är aldrig på hugget för konsekvenserna av en dålig säljares handlingar. Så fort du tar upp en tvist, fryser Eldorado.gg alla betalningar och håller dem i princip i deposition tills en lösning uppnås.

Oroa dig inte för att byråkrati eller byråkrati kommer i vägen för rättvisan heller; Eldorado.gg är bemannat av riktiga människor och spelare som bryr sig om att skapa en säker marknadsplats.

Som en extra försiktighetsåtgärd för kontoförsäljning inkluderar TradeShield även försäkring mot kontoåterställningsbedrägerier (i princip, sälja ett konto till dig, ta dina pengar och sedan maska ​​in sig på kontot för att stjäla tillbaka dem från dig, med full vinst).

Om du blir överkörd inom 5 dagar efter försäljningen har Eldorado.gg din rygg och kommer att säkra ersättningen snabbt. Dessutom kräver Eldorado.gg kontosäljare att gå igenom ett extra lager av ID-verifiering för att drastiskt minska antalet bots och bedragare.

Hur TradeShield skyddar säljare

Men det är inte alla ”säljare dåliga”.

TradeShield hjälper också säljare att göra mer lönsamma affärer med mindre risk. Ett av de absoluta gissel som onlinesäljare möter är bedrägliga återkrav. Eldorado.gg tar återigen fullt ansvar för alla transaktioner, så även om en köpare felaktigt övertygar sitt kreditkortsföretag att utfärda en återbetalning i en tvist, är det inte på din bekostnad. Eldorado.gg kommer att arbeta för att få det löst via tredje parts betalningsleverantörer.

Precis som med kontoköpare erbjuder TradeShield samma 5-dagarsförsäkring för att säkerställa att du får betalt för de konton du har sålt utan krångel.

Säker infrastruktur

Du kan vara säker på att dina känsliga personuppgifter inklusive betalningsmetoder förvaras säkert på Eldorado.ggs servrar. De använder sig av de senaste brandväggarna, informationsåtkomstkontrollerna och 256-bitars kryptering för att säkerställa att ingen kan kränka din integritet med brute force eller andra metoder.

Dessutom säljer Eldorado.gg aldrig din användarmetadata till tredjepartsannonsörer eller registrerar dig för e-postlistor utan att fråga ditt samtycke. En del av sinnesfriden är trots allt en spamfri upplevelse!

Använda Eldorado.gg för att köpa och sälja förmåner i spelet

Din första registrering hos Eldorado.gg kunde inte vara enklare; Ange bara din e-postadress och skapa ett lösenord, vänta sedan på att din inkorg ska ”ding!” med bekräftelsemailet. Öppna den, klicka igenom för att verifiera, och du är i som en smutsig skjorta.

instrumentbräda

Innan du skyndar dig att köpa lite byte från marknadsplatsen, ta en stund att bekanta dig med din kontopanel i det övre högra hörnet. Från vänster till höger ser du:

Sälj – Genom att klicka på ”Sälj”-knappen kommer du till ett formulär där du antingen manuellt kan välja bland de fyra säljarkategorierna och deras tillgängliga spel. Eller så kan du massuppladdning från en .csv (praktiskt för kraftförsäljare).
Aktivitet – Detta ger en snabb översikt över uppdateringar över alla pågående processer, till exempel en försäljning eller ett uttag. Aktiviteter inkluderar också nya meddelanden och ger en snabb titt på din onlinestatus om du upptäcker problem med webbplatsens prestanda.
Aviseringar – I likhet med aktivitet är detta ett nav för tidigare beställningar och erbjudanden. Om något markeras som levererat, annullerat eller någon annan statusändring ser du det här. De två kan verka överflödiga för nybörjare, men att dela upp ditt flöde är en livräddare vid höga transaktionsvolymer.
Meddelanden – Genom att klicka här kommer du till din meddelandeinkorg, där du kan svara på nya meddelanden eller hänvisa tillbaka till gamla. Du kan också växla skrivbordsaviseringar, vilket kommer att hålla dig uppdaterad hela tiden.

  Vilka Torrenting-sajter fungerar fortfarande?

Profil- och kontoalternativ

Det övre högra hörnet på skärmen visar ditt användarnamn. Om du klickar på den visas en meny med profil- och kontoalternativ:

My Eldorado – Översikten över all din mest relevanta kontoinformation, som beskrivs mer detaljerat nedan.
Mina erbjudanden – Här kan säljare granska sina erbjudanden från tre av de fyra servicepelarna. Skapa en ny eller ta bort gamla med en knapptryckning.
Boosting – Visualisera enkelt in- och utgående Boosting-förfrågningar, såväl som dina Boosting-prenumerationer.
Beställningar – Låter dig granska dina tidigare transaktioner och eventuella pågående transaktioner.
Plånbok – Visar ditt aktuella saldo med Eldorado.gg. De har ett internt betalningssystem, även om det speglar funktionaliteten hos exempel som PayPal; du kan enkelt sätta in eller ta ut pengar
Feedback – Din feedbacksida. Du har begränsad kapacitet att hantera dessa utöver att ge utmärkt service eller vara en pålitlig köpare, men det är ett användbart system för att skapa förtroende på marknaden.
Meddelanden – Ett annat sätt att nå din inkorg.
Profil – Ladda upp en avatar, skriv en biografisk text och ändra ditt lösenord här.
Verifiering – Användbar för att hålla reda på din status som kontosäljare.

Stöd

Om du stöter på svårigheter finns Eldorado.gg på väskan dygnet runt. Alltid närvarande längst ned till höger är chattgränssnittsbubblan. Genom att klicka på det kommer ett formulär upp där du kan ange din fråga, förfrågan eller oro. Du kommer att se din plats i kön och få snabb service från en verklig människa.

Under loppet av att skriva denna recension kontaktade vi support via chatt flera gånger under dagen. Trogen sina ord fanns någon kunnig till hands för att svara på frågor. Dessutom väntade vi aldrig mer än en minut på att få hjälp.

Och på tal om hjälp så kan man också lära sig mycket av Eldorado.ggs Hjälpcenter. Du hittar en allmän FAQ, plus en sammanfattning av allt du behöver veta om att köpa, sälja och hantera ditt konto, betalningar och avgifter.

Betala och få betalt med Eldorado.gg

Kort sagt, Eldorado.gg försörjer sig från provisioner som betalas för varje transaktion. Försäljningsavgifterna delas upp så här:

5 % på alla valutatransaktioner
10 % på alla artiklar, konton och boostande transaktioner

Det tillkommer extra avgifter för att göra insättningar till ditt Eldorado.gg-saldo. Avgiften över hela linjen är 4,5% + $0,30, oavsett om du använder ett betal- eller kreditkort, Bitcoin eller Ethereum, eller regionala betalningsprocessorer som iDEAL och Sofort.

Eldorado.gg erbjuder också många alternativ för att ta ut ditt saldo:

Bitcoin
Webmoney
SEPA Banköverföring
Payoneer
Skrill

Varje metod är föremål för sina egna avgifter, detaljerade här.

Slutligen har köpare möjlighet att betala via Visa, MasterCard, Bitcoin eller Ethereum. (Vi rekommenderar att du använder kryptovalutan för total anonymitet i dina transaktioner.)

Kom ihåg: All försäljning är slutgiltig på Eldorado.gg.

Eldorado.gg Granska dom

Om du letar efter en aktiv marknadsplats för alla dina favoritspel online, som erbjuder rimliga priser på bytet du behöver för att komma framåt, är du skyldig dig själv att kolla in Eldorado.gg.

Det finns inte bara ett generöst urval av valutor, objekt, konton och boostningsalternativ, utan det är allt underbyggt av säker transaktionsinfrastruktur. Supportteamet 24/7 står redo att lösa alla tvister och svara på frågor, medan deras TradeShield-policy skyddar både köpare och säljare från bedräglig aktivitet.

Sammantaget är det svårt att argumentera med Eldorado.ggs engagemang för säkerhet och frimarknadsetos. Oavsett om du vill spara tid på din karaktärsbyggnad och ägna din uppmärksamhet åt andra uppgifter, eller om du har massor av resurser som du vill tjäna pengar på, är Eldorado.gg din biljett.

Har du någonsin använt Eldorado.gg eller en liknande tjänst? Hur ser din karaktärs laddning ut nu för tiden? Har du ett spel att rekommendera för Eldorado.ggs marknadsplats? Ljud av i en kommentar nedan!