Dr.Fones verktygslåda för överföring, reparation, säkerhetskopiering, återställning och mer!

Spread the love

Dr. Fone är en 360-graders soft-of-mind verktygssvit för iOS och Android.

Smartphones är den mest ägda tekniken. De flesta av oss har minst en eller flera, tillgodoser olika användningsfall som telefonsamtal, sociala medier, streaming, spel etc.

Följaktligen vill vi arbeta dem felfritt utan avbrott.

Men så är det knappast och vi stöter på problem då och då. Även om det är den bästa lösningen att springa till ett auktoriserat servicecenter, kan detta vara överdrivet och innebära enormt slöseri med resurser.

Så vi är här med Dr.Fone, en mjukvarusvit som hjälper dig ur många problem med bara några klick.

För närvarande har denna verktygssats nio verktyg som du kan köpa som ett paket eller separat. Låt oss granska var och en för att se vad den handlar om.

WhatsApp-överföring

WhatsApp har blivit en integrerad del av många privata och affärsliv.

Som framgår av namnet handlar det här om WhatsApp-dataöverföring mellan iOS till Android, Android till iOS, Android till Android och iOS till iOS.

Detta är tillgängligt för Windows och Mac och fungerar utan ansträngning med några få klick, inklusive med WhatsApp-företagskonton.

Detta är dock inte begränsat till dataöverföring. Istället kan du ta offline-säkerhetskopior på din dator, förhandsgranska selektivt och återställa dem därefter.

Dessutom fungerar det också för LINE, Kik, Viber och WeChat.

  De 10 bästa bilspelen du borde spela 2023

Skärmupplåsning

Vi njuter alla av den förbättrade säkerheten via skärmlås, bara för att inse hur irriterande det kan vara när du glömmer mönstret eller lösenordet eller under ett fel.

Dr. Fone Screen Unlock tar bort denna smärta med några enkla steg.

Dessutom behöver du inte vara en nörd för att utföra upplåsning om du kan följa vanliga instruktioner på skärmen.

Detta fungerar bra för att kringgå Samsung FRP, Apple ID, simlås, iTunes-krypterade säkerhetskopieringslösenord och iCloud-aktiveringslås.

Den stöder mönster, pin, fingeravtryck, ansiktsupplåsning på Android, lösenord, Touch ID, Face ID, etc., på iOS.

Telefonöverföring

Som namnet säger, Phone Transfer hjälper dig att byta telefon med ett enda klick. Detta fungerar plattformsoberoende och inom samma operativsystem med kompatibilitet för den senaste Android- och iOS-versionen.

Man kan selektivt välja data som ska överföras och få det gjort enkelt.

När detta skrivs täcker Phone Transfer över 8000+ enheter från populära märken, inklusive Apple, Samsung, Oppo, MI, etc.

Dataåterställning

Det finns många situationer som kan leda till dataförlust, inklusive oavsiktlig radering, systemkrascher, avbrutna uppdateringar, fysisk skada, etc.

Men allt är inte förlorat om du har Dr. Fone Data Recovery, som fungerar sömlöst för iOS- och Android-enheter. Den har en anständig framgångsfrekvens; allt du behöver göra är att ansluta telefonen och förhandsgranska vad som kan återställas.

Det fungerar med:

  • Kontakter och samtalshistorik
  • Meddelanden och media
  • WhatsApp-data, etc.

För iTunes/iCloud-lagring kan du prova att återställa foton, videor, dokument, röstmemon, röstbrevlåda, etc.

Förutom den interna lagringen kan man också distribuera den för att få tillgång till förlorad data på ett SD-kort.

  Hur man skriver ut ett Excel-kalkylblad med en bakgrund

Säkerhetskopiering av telefonen

Säkerhetskopiering och återställning av data är sällan en användarvänlig sak att göra. Och det är inget mindre än en mardröm om du väljer att flytta mellan operativsystem.

Denna telefonsäkerhetskopiering är dock en kraftfull problemfri lösning på alla dessa säkerhetskopierings- och återställningsproblem.

Till exempel låter den dig selektivt säkerhetskopiera data från din Android, förhandsgranska och återställa den till vilken Android- eller iOS-enhet som helst. På samma sätt kan man säkerhetskopiera från iOS och återställa till Android/iOS med några få klick.

Dessutom kan du också använda detta för att återställa iTunes/iCloud-säkerhetskopia till Android- eller iOS-enheter.

Slutligen har detta säkerhetskopieringsverktyg inkrementell återställning för att erbjuda minimala bearbetningstider utan dataöverskrivningar.

Telefonansvarig

Telefonhanteraren arbetar för att ”bryta ner barriären” mellan din smartphone och PC.

För Android, dessa funktioner:

  • Trådlös synkronisering med en PC
  • Dataöverföring från iTunes till Android
  • Aviseringshantering från PC

iOS-versionerna stöder följande:

  • Datahantering med PC utan iTunes
  • Dataöverföring mellan iPhones, iPads och PCs

Det finns fler funktioner i pipelinen för iOS och Android, inklusive kontakthantering, borttagning av appar (endast iOS), mediakonvertering, etc.

Systemreparation

Systemfel är ett allvarligt problem som driver sina offer till ett tufft sökande efter normalitet. Detta kan likna alla instanser av en startslinga, appkrasch, tom skärm, telefonfrysning, murad enhet, etc.

Dr. Fone System Repair tar hand om 150+ sådana iOS-systemproblem, inklusive nedgradering/uppgradering av operativsystemet, ihållande återställningsläge, upprepade omstarter, etc.

iOS-versionen har ett enkelt läge (ingen dataförlust), avancerat läge och anti-återställning om du planerar att sälja din enhet.

  Fixa Disney Plus som inte fungerar på Roku

Likaså felsöker den Android-enheter med anständigt stöd för 1000+ modeller från toppmärken.

Data Eraser

Data Eraser är ett enkelt verktyg för att rengöra din enhet innan du säljer. Poängen är att inte lämna några spår och se till att inga dataåterställningsprogram kan ta tillbaka din personliga information.

Men man kan också selektivt radera data som WhatsApp-chattar, kontakter, meddelanden, samtalshistorik, bilder etc.

Data Eraser är tillgängligt för iOS- och Android-enheter.

Lösenordshanteraren (iOS)

Det här handlar om att spara dina Apple ID-uppgifter, lösenord, appinloggningar etc., så att du inte behöver memorera dem.

Dessutom kan man exportera denna data för att migrera till väletablerade lösenordshanterare som Keeper, 1Password, LastPass, etc.

Dr. Fone: Din mobilläkare!

Så det här var en kort recension av Dr Fone.

För att upprepa, kan du köpa alla verktyg som ett enda paket eller individuellt efter behov. Dessutom finns det olika planer, inklusive årliga planer, livstid, affärer och utbildning.

Dessutom kan du prova varje verktyg gratis med begränsade funktioner och se om din enhet stöds innan du köper.