Dina AI-datareparationslösningar

Att ha bild- eller videofiler skadade när de hanterar lagring eller de som lämnats orörda under lång tid, och sedan kan du inte öppna dem, kanske ett vanligt problem; det kan dock vara obehagligt, särskilt om filerna är avgörande.

Den goda nyheten är att du kan vara lugn när du har korrupta filer. Wondershare Repairit-appen är din bästa lösning oavsett om du har att göra med bild-, ljud-, video- eller dokumentfiler, eftersom verktyget är utformat för att fixa filer med bara några få steg, oavsett graden av korruption du hanterar med.

Den här guiden är en praktisk recension av Wondershare Repairit, inklusive dess funktioner och specifikationer.

Wondershare Repairit: En översikt

Wondershare Repairit är din favoritprogramvara designad för att återställa olika typer av digitala filer som är oläsbara, ospelbara eller på annat sätt otillgängliga. Programmet använder artificiell intelligens (AI) för att reparera och återuppliva döda foton och videofiler.

Har du några korrupta filer där bilder är fördärvade av obegriplig pixilering? I så fall kommer videor inte att spelas, viktiga dokument vägrar att öppnas eller ljudfiler kommer fram som förvrängda med statisk ström; Wondershare Repairit är lösningen du behöver.

Programvaran kommer att fungera med filer lagrade i olika format och på olika lagringsenheter, vilket gör den till det perfekta verktyget för filer lagrade på SD-kort, USB-minnen, stationära datorer eller smartphones.

Dessutom är verktyget kompatibelt med ett brett utbud av operativsystem förutom att det ger en svit full av funktioner som är utformade för att hantera ett imponerande utbud av korrupta filer. Programvaran är särskilt ovärderlig när du reparerar videor som kan ha utsatts för olika former av skador, oavsett om de inte kommer att spelas upp, fryses mitt i uppspelningen eller har tappat ljudet.

Wondershare Repairit: Huvudfunktioner

Wondershare Repairit har ett försprång gentemot sina konkurrenter eftersom det är laddat med lättanvända funktioner som gör reparation av skadade filer till en promenad i parken med några enkla steg. Bland dess anmärkningsvärda funktioner inkluderar följande:

#1. Filreparation

Medan videoreparation är den viktigaste funktionen i programvaran, ger den också utmärkta resultat när det gäller filreparation. Anta att du har att göra med korrupta filer som har problem som en förändring i fillayouten, otillgängligt eller oläsbart innehåll eller filer som inte bara öppnas. I så fall är Wondershare Repairit på plats när man ska identifiera felen, utrota dem och återställa filen.

Reparationsfunktionen kan användas på korrupta Word-, Excel-, PDF- och PowerPoint-filer som den ändrar utan att ändra eller radera det ursprungliga innehållet. Eftersom verktyget stöder olika filformat kan du reparera dina filer utan att kompromissa med dina data.

#2. Ljudreparation

Alla som någonsin har försökt överföra eller spela in ett viktigt röstmeddelande eller podcast känner till besvikelsen som följer med att få din ljudfil skadad av skäl som du inte kan säga. Icke desto mindre, med Wondershare Repairit, kommer du snabbt att återställa din fil till dess ursprungliga status oavsett källan från vilken den laddades ner eller spelades in.

Verktyget kan återställa ljudfiler som påverkas av typiska tekniska problem, inklusive mullrande, brummande, klippning eller sibilant ljud. Dessutom stöder Wondershare Repairit de vanligaste ljudformaten som M4A WAC, ACC, FLAC, MP3, etc. – de flesta konkurrenter har inte denna filmångfald.

#3. Video reparation

Att skapa en video är inte en promenad i parken, och du vill inte bli frustrerad över att få ditt hårda arbete förstört av ett korruptionsfel. Men om du fick Wondershare Repairit med sin videoreparationsfunktion kan du snabbt återställa din fil till dess ursprungliga tillstånd.

Verktygets videoreparation stöder de vanligaste videoformaten, inklusive MOV, MP4, MKV och AVI. Dessutom stöder programvaran andra unika format som M2TS, MTS, 3GP, FLV, MXF, KLV och mer, vilket innebär att du snabbt kan återställa de flesta skadade videor.

Wondershare Repairit-satsen har också ett avancerat videoreparationsläge som återställer de mest komplexa eller allvarligt skadade filerna genom att skapa en exempelfil att referera till under återställningen. Den här funktionen låter dig förhandsgranska den fixade videon innan du sparar den så att du är säker på att den reparerades.

#4. Foto reparation

Liksom andra filformat är det möjligt att skada dina foton, särskilt när du överför dem från en enhet som en telefon eller digitalkamera. Om dina bilder inte öppnas efter att du har flyttat dem, kommer Wondershare Repairit effektivt att lösa dina problem med en hög framgångsfrekvens.

Oavsett om du är orolig över problem med pixlar, grå fläckar eller vita fläckar, återställer verktygets fotoreparationsfunktion snabbt bilder med några enkla steg på kortast möjliga tid.

Programvaran stöder alla vanliga filformat, inklusive JPEG, PNG, JPG, CR3, CR2, TIFF, CRW, GIF, SR2, NEF, NRW, RAF, DNG, ARW, GPR, TIF och ORF. Den avancerade reparationsfunktionen gör att du kan återställa allvarligt skadade bilder utan att kompromissa med kvaliteten.

#5. AI-datareparation

Den senaste funktionen i Wondershare Repairit är den AI-drivna V5.0-uppgraderingen som introducerar intelligenta återställningsmöjligheter förutom att förbättra appens övergripande prestanda.

AI-uppgraderingen har ett intuitivt användargränssnitt specifikt optimerat för att optimera användarprestanda, särskilt när man arbetar med videoreparation och lösningar som tillgodoser behoven hos kreativa producenter.

Wondershare Repairit V5.0 introducerar högkvalitativa restaureringslösningar via Intelligent Sample Polling Algorithm som intelligent pekar ut tecken på skadade videor och matchar dem med matchande prover från dess bibliotek. Denna teknik gör det möjligt för användare att automatiskt reparera videor utan manuella ingrepp samtidigt som processen effektiviseras och effektiviseras.

V5.0 introducerar också en AI-driven funktion för fotorestaurering och färgläggning som utnyttjar den senaste Adversarial Generative Network-tekniken. Verktyget kan på ett intelligent sätt analysera och återställa bleka eller repade bilder, förbättra ansiktets klarhet och introducera livfulla färger.

Förutom att återuppliva dina omhuldade minnen som kunde ha fångats i svartvitt, skalar den också upp bilder för att möjliggöra förstoring av dem med överlägsna resultat.

Wondershare Repairit V5.0 använder intuitiv visuell interaktion för att förbättra användarupplevelsen genom att förenkla driftprocesser. Verktyget integrerar avancerad teknik för att förbättra omfattande reparationsmöjligheter, förbättra videoreparationskvaliteten för enheter som övervakningsutrustning och sportkameror.

Genom att utöka sitt stöd till att inkludera Zip-filer har V5.0 uppnått höga framgångsgrader och rymmer ett växande utbud av användarupplevelser.

#6. Datasäkerhet och integritet

Enligt appens hemsida är verktyget 100% säkert. Tillverkarna har gått utöver vad som krävs för att se till att programvaran är helt fri från skadlig kod och virus, och det finns flera användarrecensioner som styrker detta.

När det gäller integritet samlar Wondershare Repairit in den vanliga informationen som de flesta appar samlar in, inklusive din lokala enhetsinformation och produktens serienummer. Tillverkaren förklarar att informationen de samlar in delas med utvalda tjänsteleverantörer och tredjepartsanslutna företag som tillhandahåller spårningsverktyg och några marknadsföringsplattformar. Du gör klokt i att noggrant läsa appens privata policy för att säkerställa att du godkänner innan du laddar ner appen.

#7. Användargränssnitt och erfarenhet

Wondershare Repairit användargränssnitt är användarvänligt och mycket lätt för ögonen. Funktionens rundade fönsterkanter och ljusblå nyans gör att ikonerna ser behagligt moderna ut, med dess matchande rullgardinsmeny som ger den en övergripande estetisk perfektion.

Men utöver utseendet är appens layout funktionell eftersom den sprider relevant information till användaren. Det är ingen kamp att söka efter det du letar efter.

Appens användargränssnitt visar tillgängliga lagringsmedier, deras totala kapacitet och mängden som redan används. Du har också enkel åtkomst till skrivbordet och papperskorgen, allt med en knapptryckning.

Hela appens övriga funktioner är lättillgängliga på panelens vänstra sida. Det enda klagomålet som vissa användare har upplevt handlar om knappen ”Diskverktyg” på rullgardinsmenyn för att starta Windows Diskhanteringsverktyg, som de finner nästan överflödiga.

#8. Kundsupport

Wondershare Repairit-appen integrerar en inbyggd kundsupportfunktion som underlättar kontakt med onlinesupport när du har problem. Verktyget innehåller ett popup-fönster i skärmens nedre högra hörn, som introducerar en chatbot som erbjuder automatiska svar.

Men om chatboten inte löser dina problem på ett tillfredsställande sätt, kan du kontakta en live kundrepresentant. Innan du börjar chatta med en live-representant måste du fylla i några personliga detaljer, inklusive ditt namn, e-postadress och meddelande. Live rep-tjänsten är tillgänglig 24/7, men det kan bli lite väntan ibland när du väntar på din tur i kön.

Prissättning

Wondershare Repairit prissättningsformel kommer i tre enkla planer: Essential, Standard och Premium. Planerna är utformade för att ha ökande funktioner när du stiger upp, och användare kan välja mellan månads- eller årsprenumerationer. Du kan också välja en livstidsavgift engångsavgift.

Följande är detaljerna för de olika prisplanerna:

Grundläggande

Detta är Wondershare Repairits elementära plan med viktiga funktioner som gör att du kan återställa olika filformat från flera enheter. Planen innehåller också filförhandsvisning, ”Deep Scan”-funktioner och 24/7 support. En månadsprenumeration kommer att kosta dig $59,95, $69,95 för årsprenumerationen och, om du föredrar, $119,95 som en engångsbetalning.

Standard

Standardprisplanen erbjuder allt från Essential-planen men inkluderar en extra startbar verktygslåda för att skapa ett startbart USB-minne eller disk. Detta gör att du kan komma åt operativsystemet fa enhet som blir otillgänglig och inte längre kan starta upp. Standardplanen är $69,95 per månad, $79,95 årligen och $139,95 om du föredrar engångsbetalningen.

Premie

Å andra sidan är premiumplanen Repairits erbjudande på översta hyllan som ger dig allt du har i de tidigare planerna utöver appens mest avancerade filreparationsfunktioner.

De avancerade funktionerna inkluderar reparering av skadade filer, videoåterställning, skanning och sammanfogning av videofragment. Dessutom kan du installera Wondershare Repairit på två olika enheter, till skillnad från de andra planerna som bara tillåter en installation. Prislappen för premiumplanen är $79,95 per månad, $89,95 årligen och $159,95 för livstidsprenumerationen.

Minimikrav för specifikationer

Om du installerar Wondershare Repairit vill du vara säker på att din dator eller annan enhet har det lägsta eller rekommenderade systemkravet.

✅ Operativsystem: Windows 7/8/8.1/10.

✅ Minne (RAM): 512 MB RAM krävs.

✅ Hårddiskutrymme: 250 MB ledigt utrymme krävs.

✅ Processor: Intel Dual Core-processor eller senare.

Wondershare Repairit Alternativ

#1. Stellar Data Recovery

Programvara för Stellar Videoreparation är ett populärt alternativ till Wondershare Repairit som enkelt underlättar reparation av korrupta videofiler. Verktyget gäller filer som påverkas av skadad videoram, korruption av filhuvuden eller andra relaterade problem. Programvaran stöder många videofilformat, inklusive MP4, MOV, AVI och WMV.

Funktioner

 • Appen har ett lättanvänt gränssnitt.
 • Verktyget stöder ett brett utbud av videofilformat
 • Den kan användas för att reparera videor tagna från flera enheter, inklusive drönarkameror, DSLR, mobiltelefoner, etc.

Gratisversionen reparerar bara 50 % av en skadad videofil. Den betalda versionen är dyrare än relaterad programvara med liknande funktioner

#2. Tenorshare 4DDiG

Tenorshare 4DDiG Programvaran Data Recovery är ett filåterställningsverktyg för att återställa Mac- och Windows-data. Appen kan användas för att återställa data i olika scenarier, inklusive formatering och radering, förutom att skanna och tillhandahålla en förhandsvisning gratis.

Oavsett om du kämpar med kraschade eller omstartbara Windows OS-data, stöder verktyget återställning från video- och fotofiler, inklusive permanent raderade filer. 4DDiG Mac erbjuder 100 % återställningslösningar i en enkel 3-klicksprocess.

Funktioner

 • Programmets intuitiva gränssnitt gör det enkelt att använda
 • Olika återställningslägen säkerställer att den kan återställa data i de flesta situationer
 • Snabb återställning av förlorade filer
 • Kompatibel med andra Tenorshare mjukvarulösningar
 • Appen kan hämta data som förlorats i externa lagringsenheter
 • Verktyget är tillgängligt på operativsystemet och du kan fortfarande använda andra applikationer under återställningen
 • Djupskanningsfunktioner för att återställa filer från alla hörn av ett system

Det stöder inte granulära skanningar. Dessutom är det inte lätt att återställa filer som är större än 3 GB. Produkten är relativt dyr, med tanke på dess egenskaper.

#3. EaseUS

EaseUS är en dataåterställningsguide som är enkel att använda och okomplicerad. Tyvärr har verktyget inte så många funktioner som liknande verktyg som Wondershare Repairit-appen. De flesta användare tycker att prislappen på $99,90 för Windows och $119,95 för Mac-versionen av Pro-planen är relativt dyr med tanke på listan över funktioner.

Funktioner

 • Grundläggande användargränssnitt som är precis lagom
 • Du kan utföra reparationsuppgifter i bakgrunden precis som du gör andra saker
 • Lätt att använda av människor från alla nivåer

Relativt dyrare än alternativ med liknande egenskaper. Dessutom är verktygets prissättningsplan inte okomplicerad. Vidare kan skanningsprocessen vara något långsam.

Slutsats

Wondershare Repairit är ett perfekt verktyg för att återställa korrupta filer till sin forna glans. Även om programvaran fortfarande kan missa att återställa några komplicerade filer, erbjuder den en utmärkt service för att reparera de flesta filformat.

Dess bästa försäljningsargument är appens användarvänliga gränssnitt och bekväma förhandsgranskningsfunktion, vilket gör den till ett perfekt alternativ för oinitierade användare och tekniskt kunniga proffs.

Totalt sett är Wondershare Repairit lätt att använda och pålitligt för sina prisnivåer. Programvaran har fortfarande några begränsningar, men vi rekommenderar den starkt. Men om du letar efter ett filåterställningsverktyg med extra klockor och visselpipor, kanske du vill överväga ett annat alternativ.

Kolla sedan in verktyg för fotorestaurering för att återuppliva dina gamla foton.