Din livstidslagring börjar här

pCloud är en snabbväxande molnlagringstjänst som ökar i popularitet varje år. Med över 14 miljoner användare som njuter av snabb filsynkronisering, förstärkt säkerhet och en dedikerad mediaspelare, är det lätt att se varför plattformen snöar.

Medan pCloud är känt för att vara rimligt prissatt, denna Black Friday, erbjuder företaget oslagbar livslängd erbjudanden med upp till 85 % rabatt. Dessutom finns det ett speciellt 3-i-1 livstidserbjudande som du inte hittar någon annan gång.

Oavsett om du är en företagsanvändare eller personlig användare, är pCloud en enastående molnlagringsplattform.

Säkra din data och plånbok med dessa pCloud Black Friday-erbjudanden

Denna Black Friday, kolla in pCloud för alla dina molnlagringsbehov. Med dessa otroliga erbjudanden kan du säkra en livstid av lagring och använda pengarna som sparas för att unna dig något mer. Låt oss ta en titt på några av de erbjudanden som erbjuds:

Premium 500 GB

Om du är en måttlig användare av molnlagring kan du njuta av enorma 76 % rabatt på 500 GB livstidslagring. Det betyder att under Black Friday är det som var $570 nu bara $139.

Premium Plus 2TB och 5TB

Om du behöver mer lagringsutrymme får du inte missa alternativen på 2 TB och 5 TB. 2TB-alternativet har minskats med 76 % denna Black Friday från $1140 till endast $279.

Om 5 TB är din föredragna storlek får du ett prissteg på 79 %, vilket avsevärt minskar den ursprungliga kostnaden på $2830 till ett fynd $599.

Ultra 10TB

Power-användare kan njuta av de mest betydande nedskärningarna. Det som var $6000 för en livstidsprenumeration kan säkras för bara $890 på Black Friday. Det är en betydande rabatt på 85 %.

3-i-1-paket

Men det är inte allt. pCloud erbjuder ett Black Friday-paket med 5 TB livstidslagring, en livstidslösenordshanterarplan och en livstidsplan för kryptering på klientsidan för otroliga $599. Det är en besparing på 85 % på den ursprungliga $4000-affären.

pCloud: Your Data’s Sanctuary

Men varför ska du välja pCloud före andra molntjänster? pClouds tjänst handlar inte bara om otroliga besparingar. Du kommer också att bli imponerad av dess snabba synkronisering, enastående funktioner och pålitliga säkerhet.

Snabb synkronisering

pCloud håller sig väl mot sina konkurrenter när det gäller synkroniseringshastighet. Med blixtsnabba nedladdningar och uppladdningshastigheter för att konkurrera med sina konkurrenter, är pCloud en av de bästa molnlagringsplattformarna för snabb filsynkronisering du kan hitta. Det är enkelt att ladda upp, med ett dra-och-släpp-system som ytterligare förbättrar synkroniseringshastigheten.

säkerhet

Som ett schweiziskt baserat företag följer pCloud några av de strängaste integritetslagarna. Detta innebär att dina filer lagras på en ogenomtränglig plattform. pCloud använder en TLS/SSL-krypterad kanal för alla filöverföringar, samtidigt som de också replikerar dina filer på fem serverplatser för att skydda mot dataförlust.

Dessutom, om du är baserad i EU, är företaget GDPR-kompatibelt, vilket innebär att dina personuppgifter är skyddade och du har auktoritet över hur de samlas in, kontrolleras och behandlas.

Företaget tillhandahåller också tvåfaktorsautentisering, och om du behöver end-to-end-kryptering kan du välja kryptering på klientsidan. Men alla som väljer 3-i-1 Black Friday-paketet kommer att få detta inkluderat som en del av sin livstidsprenumeration.

pCloud: En funktionspackad molnlagringslösning

Förutom snabb synkronisering och tät säkerhet erbjuder pCloud användarna många fler funktioner med ett abonnemang.

Spola tillbaka

Du får sinnesfrid med den utmärkta Rewind-funktionen. Det låter dig återställa alla oavsiktligt raderade eller skadade filer. Dessutom gör plattformens intuitiva filhanterarfunktioner dig att sömlöst sortera och söka efter filer och mappar.

pCloud Backup

Du kan välja och vraka de mappar på ditt skrivbord som du vill ska säkerhetskopieras automatiskt till molnet. När din valda skrivbordsmapp har synkroniserats med pCloud lagras alla filer du lägger till omedelbart och säkert i molnet.

Fildelningsfunktioner

Du kan njuta av ett antal användbara fildelningsfunktioner när du prenumererar på pCloud. Till exempel, alternativet ”Bjud in till mapp” låter dig samarbeta med ditt team i delade mappar och kontrollera deras åtkomstnivå.

Du kan också dela stora filer ganska enkelt, även när personen du vill dela med inte har ett pCloud-konto. Så länge de har en länk som du tillhandahåller kan vem som helst se och ladda ner från en webbläsare. Om filen är känslig kan du ställa in ett lösenord eller utgångsdatum för sinnesfrid.

Du kan också skicka filförfrågningar, så att andra kan ladda upp filer till ditt lagringsutrymme, eller så kan du skapa direktlänkar till filer i den allmänna mappen. Det finns till och med ett offlineläge där du kan komma åt delade filer utan internetanslutning.

Media

pCloud är en av de bästa molnlagringsplattformarna för att behålla din musik. Med den inbäddade mediaspelaren, som du kan använda via mobilappen eller webbgränssnittet, kan du hitta dina favoritlåtar, skapa spellistor och blanda låtar. Du har också möjlighet att ladda ner dina ljudfiler och videor till din telefon för att lyssna på eller titta på när du är offline.

pCloud: Den enda molnlagringen du någonsin kommer att behöva

Med de otroliga Black Friday-besparingarna som erbjuds för en livstid för pCloud-lagring, kan du säkra den långsiktiga framtiden för dina digitala tillgångar till ett oslagbart pris. Med de många erbjudandena som erbjuds spelar det ingen roll om du är en moderat eller avancerad användare; det finns ett paket för alla.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.