De bästa tillbehören för PSVR2 2024

Om du har tagit steget in i VR och packat en PSVR2 till dig själv, vill du se till att du har de bästa tillbehören för att hålla den ren och polerad, skyddad, fulladdad och redo för action.

TIMOVO

Skydda dina PSVR2-linser och få ett grepp (eller ett bättre, åtminstone) med detta TiMOVO PSVR2-linsskydd och kontrollkuddar. Linsskydden har skurits för att matcha PSVR2:s mått och är gjorda av mjukt silikon för att säkerställa en repfri passform. En svampkudde sitter inuti linsskyddet för att ge extra förstärkning.

Två uppsättningar mjuka silikonkuddar medföljer för att ge extra komfort och grepp på dina VR-kontroller, som har en nanolimbeläggning på ryggen. Detta håller dynorna stadigt på plats och möjliggör enkel och märkesfri borttagning som inte skadar kontrollerna. Själva kuddarna är anti-halk och anti-svett också.

Detta TiMOVO PSVR2-set är ett praktiskt sätt att hålla linser och ytor rena och skyddade, och väl värt att överväga för PSVR2-spelare.

TiMOVO PS VR2 Linsskydd & Controller Silikonkuddar

Bästa tillbehörssats

TiMOVO PSVR2 Lens Protector & Controller Silikonkuddar är den perfekta tillbehörssatsen för att hålla din PSVR2 snygg och må bra.

Fördelar

 • Två produkter i ett
 • Håller linserna rena och klara
 • Bättre kontrollgrepp med anti-svettkuddar
 • Nanolim lämnar inga märken

Nackdelar

 • Om du inte bryr dig om kontrollkuddarna finns andra skyddande linsskydd tillgängliga för billigare

Sony

Medan PSVR2-paketet kommer att innehålla ett par öronsnäckor, är designen på själva headsetet sådan att det också stöder användningen av trådlösa hörlurar. Många spelare föredrar att bära hörlurar snarare än hörlurar, eftersom ljudupplevelsen de ger är utan tvekan mer uppslukande. Efter att ha designats specifikt för PlayStation 5, är Sonys Pulse 3D Wireless Headset det bästa headsetet för PS5-spelare.

Pulse 3D är finjusterad för 3D-ljud på PS5 och är utrustad med dubbla brusreducerande mikrofoner som ger kristallklar röstfångst. Detta headset är mjukt och bekvämt för öronen och gör det enkelt att växla mellan ljudlägen för solospel och röstchatt. Och på full laddning kan du njuta av 12 timmars trådlöst spel.

Pulse 3D Wireless Headset är den perfekta följeslagaren till PSVR2 och det bästa sättet att njuta av det enorma biblioteket av VR-kompatibla spel som är på väg till PS5.

PlayStation 5 Pulse 3D trådlöst headset

Bästa PSVR2-headsetet

Med upp till 12 timmars trådlöst spelande och otroligt 3D-ljud, är PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset den perfekta följeslagaren för PSVR2-spel.

Fördelar

 • Otroligt 3D-ljud
 • Bekväm att bära
 • Perfekt för röstchatt
 • Anständig batteritid

Hastraith

Transportera din PSVR2 med stil med denna Hastraith Bärväska. Designad specifikt för PSVR2, den erbjuder dedikerad och säker lagring för ditt PSVR2-headset, VR2 Sense-kontroller och laddstation. Den blixtlåsbara meshfickan på motsatt sida av interiören är perfekt för förvaring av hörlurar, spelskivor och ytterligare tillbehör.

Tillverkat av EVA-material med hårt skal, det här fodralet spänns inte under transport, vilket innebär att din dyrbara last förblir skyddad och oskadd. Utsidan har en praktisk stänksäker beläggning, och själva fodralet förblir snyggt och säkert tack vare sina robusta dragkedjor.

Detta slitstarka fodral kan bäras på ett av två sätt, antingen med bärhandtaget på ovansidan eller med den justerbara axelremmen, och är ett av de bästa sätten att bära din PSVR2.

Hastraith bärväska för PSVR2

Bästa PSVR2-fodralet

Håll din PSVR2 och alla dess tillbehör säkert och säkert när du är på resande fot med Hastraith-väskan för PSVR2. Tillverkad av EVA-material med hårt skal med väderbeständigt skydd, det är det bästa sättet att skydda ditt kit när du reser.

Fördelar

 • Gjord speciellt för PSVR2
 • Tillverkad av tufft EVA-material
 • Innehåller gott om plats för alla nödvändigheter
 • Rimlig prislapp

Nackdelar

 • Färgschemat är inte det mest attraktiva

DEVASO

Om du har stänkt ut på en glänsande ny PSVR2, vill du se till att du tar hand om din investering och håller de allra viktigaste linserna i gnistrande skick. Med DEVASO Lens Protector Kit får du en uppsättning anti-repor ringar för att skydda ditt VR2 headsets linser, som även fungerar som distanser för glasögon, så att du bekvämt kan bära båda samtidigt.

Förutom att erbjuda damm- och repsäkert skydd för dina linser, hittar du ett par lättinstallerade blå ljusblockerande linser för att hålla dina ögon skyddade från skadliga blå strålar och UV-bländning. Magnetisk sug innebär att det är enkelt att fästa och ta bort dessa skyddslinser, vilket innebär att de kan rengöras regelbundet utan krångel med den medföljande mikrofiberduken.

Detta kit är ett utmärkt sätt att skydda ditt headsets linser när du är i och ur bruk och håller allt i toppskick.

DEVASO linsskyddsskyddssats för PSVR2

Bästa linsskyddet

Håll dina PSVR2-linser skyddade mot repor och dammskador med DEVASO Lens Protector Cover Kit. Denna sats är idealisk för att hålla dina VR-linser i nyskick.

Fördelar

 • Anti-repor och dammskydd
 • Inkluderar blåljusglasögon
 • Enkel magnetisk installation
 • Lätt att städa

Nackdelar

 • Kan orsaka klämning när den bärs med glasögon

Sony

Håll dina PSVR2 Sense-kontroller laddade mellan användningarna utan att behöva ansluta dem till din PSVR2 med den officiella Sony PlayStation VR2 Sense Controller-laddningsstationen. En enkel klick-in-design låter dig veta att dina kontroller laddas upp ordentligt, och båda kan laddas samtidigt med denna bekväma laddstation.

Genom att frigöra din konsols USB-portar kan du njuta fullt ut av din PS5 medan du väntar på att dina VR2-kontroller ska laddas upp. Och med snabbladdning för båda kommer du inte att behöva vänta länge heller, eftersom en full laddning för dina kontroller bara tar cirka 1,5 timme.

Sony PlayStation VR2 Sense Controller Laddningsstation

Bäst för snabbladdning

Håll din PSVR2:s Sense-kontroller saftiga utan att använda din PS5:s USB-portar med Sony PlayStation VR2 Sense Controller Charging Station. Denna behändiga kringutrustning är idealisk för samtidig snabbladdning av dina kontroller.

Fördelar

 • Snabbladdning
 • Laddar båda kontrollerna samtidigt
 • Kräver ingen PS5-anslutning
 • Enkel klick-in design

FAQ

F: Behöver jag en PS5 för att använda PSVR2?

Ja. PSVR2 är inte ett fristående VR-headset, till skillnad från några av de andra alternativen på marknaden. Det betyder att den måste paras ihop med en PS5-konsol för att du ska kunna använda den.

F: Kan jag spela PSVR1-spel på PSVR2?

Tyvärr, och som bekräftats av Sony före lanseringen av PSVR2, är PSVR2 inte bakåtkompatibel. Det betyder att du inte kommer att kunna använda den för att spela något av dina PSVR-spel.

F: Vilken typ av skärm har PSVR2?

PSVR2:s skärm består av en dubbel OLED-panel med en 4K-skärmupplösning på 2 000 x 2 040 pixlar per öga. Den har en uppdateringsfrekvens på 120Hz och stöder även HDR.

F: Hur förhindrar jag åksjuka med VR-spel?

Utökat VR-spel kan tendera att framkalla åksjuka för användaren. Detta kan minskas genom att ta regelbundna pauser och se till att varje spelsession har en tidsgräns.

Effekterna av åksjuka i VR kan också minskas genom att sitta istället för att stå, se till att du använder ditt headset i ett välventilerat utrymme och genom att justera VR-inställningarna på ditt headset.

F: Kan jag spela VR-spel med glasögon?

Ja, PSVR2 har designats för att passa både användare som bär glasögon och de som inte gör det. Själva headsetet är fullt justerbart, så du bör kunna hitta en bekväm passform medan du är fördjupad i VR.

Det finns också en mängd olika glasögoninsatser som du kan köpa till PSVR2, som kan ge extra komfort för glasögonanvändare, samt ett extra lager av skydd för dina linser.