De bästa drönarna för under $100

Spread the love

Vill du utforska drönarnas värld utan att lämna över en mindre förmögenhet? Det finns många utmärkta drönare som du kan köpa för under $100. Visst, du kommer inte att få videor av professionell kvalitet som DJI erbjuder, men du kan öva på dina flyg- och fotograferingsfärdigheter utan rädsla för att skada ovärderlig utrustning.

Om du bara vill finslipa dina pilotkunskaper finns det många alternativ som inte gör din handväska lättare. Drönare på nybörjarnivå som lämpar sig för barn och nybörjare är enkla att använda och så roliga.

Här är några av de bästa drönarna till under $100 tillgängliga idag.

Våra bästa prisvärda drönarval för 2023

Holy Stone HS110D

Bäst överlag

En lättanvänd drönare med Full HD-inspelningar

$90 $100 Spara
10 USD

Holy Stone HS110D är en budgetvänlig FPV-drönare med en Full HD-kamera. Den erbjuder utmärkt värde för under $100 och är kompakt och resevänlig. Den ger en njutbar flygupplevelse för nybörjare med sina enkla kontroller och anständiga hastigheter, medan dess vidvinkelkamera kan fånga vidsträckta scener.

Fördelar

 • Reservdelar för de mest lättskadade komponenterna
 • Nybörjarvänlig
 • Kompakt och lätt
 • Vidvinkelobjektiv och 1080p upplösning

Nackdelar

 • Den stora kontrollern är svår för små händer
 • Måste ladda batteriet inuti drönaren

Holy Stone HS110D slår precis tröskeln på $100 men är den bästa budgetdrönaren du kan hitta i den här prisklassen. Med sina kompakta mått på 12,6 x 12,6 x 4,6 tum och en vikt på 5,2 uns är den perfekt för resor och överträffar lätt gränsen på 250 gram som de flesta länder har satt för drönarregistrering.

Den är lätt att flyga och är idealisk för nybörjare, även om små händer kan kämpa med den stora handkontrollen. Du kan få upp drönaren till en rimlig hastighet, göra snabba svängar och göra enkla vändningar. Du får cirka åtta minuters flygtid per batteri, och paketet innehåller två.

FPV-kameran med vidvinkel har en Full HD-upplösning och en 120-graders FOV för att fånga vidsträckta land- och stadsbilder. Men videokvaliteten kan verka suddig när drönaren manövrar, tack vare bristen på kardanstabilisering. Det finns heller ingen tilt eller panorering, men nybörjare kan använda Altitude Hold Mode för att få stadiga skott. Nybörjare kan också flyga i huvudlöst läge, och drönaren erbjuder till och med röst- och gestkontroller via Deerc FPV-appen.

Force1 UFO 3000

Bäst för barn

En starkt upplyst UFO-upplevelse för barn

$30 $50 Spara
20 USD

Force1 UFO 3000 mini drönare är den perfekta leksaken för barn, och erbjuder en lätt och kompakt design med robusta propellerskydd för säker användning inomhus. Med användarvänliga funktioner som Altitude Hold och Headless Mode kan barn enkelt kontrollera och njuta av att flyga den här drönaren utanför också. Dessutom tillför dess ljusa LED-lampor ett extra element av spänning, vilket gör det till ett idealiskt val för barn att njuta av säkra och fängslande drönaräventyr.

Fördelar

 • Fyra reservpropellrar ingår
 • Två batterier i förpackningen
 • Liten och kompakt
 • Propellerskydd
 • Färgglada LED-lampor

Nackdelar

 • Ingen kamera
 • Ingen smartphonekontroll

Även om vuxenövervakning alltid rekommenderas när det kommer till flygande drönare, är Force1 UFO 3000 minidrönare den perfekta leksaken för barn. Den är superlätt, mäter bara 5,5 x 5,5 tum och har robusta propellerskydd, vilket gör den till en bra leksak för inomhus- och utomhusbruk. Det är också en utmärkt drönare för att flyga efter att solen gått ner, tack vare de ljusa blå och gröna LED-lamporna som barn kommer att älska att se när de drar runt i mörkret.

Med Altitude Hold och Headless Mode är den här minidrönaren lätt att kontrollera för barn. De kan enkelt hålla UFO:t svävande på en jämn höjd, och orienteringen är enkel. Flips and tricks är också lätta att utföra, med 360-graders stunts utförda med en enkel knapptryckning. En knapp för start och stopp med en knapp betyder också att barn kan börja styra drönaren direkt ur lådan.

Flygtiden är som standard sju till nio minuter, men paketet innehåller två batterier som tillåter upp till 18 minuters flygglädje. Laddningstiden kan ta upp till 85 minuter, så att köpa ett par batterier till garanterar oavbrutna flygsessioner. De liknande UFO 4000- och UFO 5000-modellerna erbjuder olika LED- och trickalternativ samtidigt som de är prissatta under $100.

SANROCK U52 Drönare

Bäst för video

Ett prisvärt val för videoentusiaster

$90 $100 Spara
10 USD

SANROCK U52-drönaren är en mångsidig, användarvänlig enhet som fångar fantastiska 1080p-videor. Med sin justerbara kameravinkel och bekväma funktioner som FPV-realtidsöverföring, är denna drönare ett utmärkt val för flygfotoentusiaster på en budget.

Fördelar

 • Kompakta mått på 12,6 x 11,2 x 3,3 tum
 • 178 grams vikt når registreringströskelvärden
 • Fyra extra propellrar ingår
 • Röst- och gestkontroller
 • 1080p kamera

Nackdelar

 • Inget extra batteri
 • Lång laddningstid

Med sin 1080p-upplösning är kameran på SANROCK U52 bland de bästa för drönare som kostar under $100. Full HD-kameran har också en 90-graders justerbar vinkel som ger dig alternativ för ett fågelperspektiv eller ett högre landskapsperspektiv. Du får också FPV-sändningar i realtid, med bilder som automatiskt sparas på ditt microSD-kort. Därifrån kan du redigera och ladda upp till sociala medier från din mobila enhet.

Att flyga drönaren är också väldigt roligt. Piloter kan utföra 360-graders vändningar i fyra riktningar, medan du kan styra drönaren genom att flytta din smartphone tack vare drönarens integrerade G-Sensor. Dessutom kan du kartlägga skräddarsydda rutter i appen, samtidigt som det också möjliggör enkla röst- och gestkontroller. Dessa inkluderar verbala kommandon för att starta och landa och handgester för att aktivera foto- och videofunktioner.

När det gäller säkerhetsfunktioner har SANROCK U52 ett larmsystem som varnar dig när signalen är svag eller batteriet håller på att ta slut. Drönaren kommer att återvända hem med en enkel knapptryckning eller röstkommando. Det maximala kontrollområdet är upp till 320 fot, vilket reduceras till 96 fot under livevideosändningar. Med 1 500 mAh-batteriet som ger upp till 13 minuters flygtid är det viktigt att notera att laddningen tar upp till tre timmar, och paketet innehåller inte en reserv.

Potensic A20 Mini Drone

Mest prisvärd

Ett billigt alternativ för att utveckla flygfärdigheter

$30 $35 Spara
$5

Drönaren Potensic A20 erbjuder ett prisvärt alternativ för dem som söker en budgetvänlig drönareupplevelse. Tillsammans med sin kompakta storlek och användarvänliga drift ger den ett kostnadseffektivt men ändå prisvärt inträde i drönarnas värld.

Fördelar

 • Mycket liten och lätt
 • Lätt att kontrollera
 • Lämplig för barn och nybörjare
 • Bra säkerhetsfunktioner
 • Tre batterier ingår

Nackdelar

 • Ingen kamera
 • Ingen smartphonekontroll

Om du letar efter en drönare till ett bottenpris som du kan finslipa dina kunskaper på eller ge till ett barn i present, är Potensic A20 ett utmärkt val. Det är en liten odjur med dimensioner på bara 3,5 x 3,1 x 1,25 tum och väger 190 gram. Användningen är enkel med en-knapps start och landning, höjdhållning och huvudlöst läge. Du kan också enkelt utföra stunts med snabba och enkla knapptryckningar. Dessutom tillåter dess tre hastighetslägen progressiv racing och prestation när du finslipar dina färdigheter.

Drönaren levereras komplett med propellerskydd och en nödstoppsknapp, medan en hjälpsam pipsignal meddelar dig när batteriet är lågt eller när du har nått 50-fots räckviddsgränsen. Allt detta säkerställer att drönaren och alla föremål den möter är säkra från skador. Drönaren har dock ingen Return Home-funktion, så du måste manuellt styra den tillbaka till position när batteriet är på väg ut.

Paketet innehåller tre batterier som vart och ett ger en flygtid på fem till sex minuter för totalt upp till 18 minuter. Laddningstiden faller inom ett rimligt intervall för denna prispunkt på 30 till 40 minuter, vilket innebär att du kan återgå till att njuta av drönaren utan förlängda vänteperioder.

SIMREX X500

Bästa instegsnivå

En utmärkt drönare för nybörjare

$30 $70 Spara
40 USD

SIMREX X500 är en budgetvänlig drönare på nybörjarnivå, perfekt för nybörjare och tillfälliga hobbyister. Den har en kompakt design och lätt konstruktion, och erbjuder ett lättanvänt och bärbart alternativ för dem som börjar i drönarnas värld. Det ger en trevlig flygupplevelse utan överväldigande funktioner eller komplexa kontroller.

Fördelar

 • 7-8 minuters flygtid
 • Fyra reservpropellrar ingår
 • Propellerskydd för inomhussäkerhet
 • 100 meters räckvidd

Nackdelar

 • Inget andra batteri ingår

För en drönare på ingångsnivå som kostar under $100, överväg SIMREX X500. Nybörjare och tillfälliga hobbyister kan njuta av dess budgetvänliga pris och dess kompakta design. Med sina vikta mått på 4,3 x 3,15 x 1,4 tum kan den passa i din handflata. Dessutom kommer du inte att känna dess vikt på 150 gram i din väska, och den slår den internationella drönarregistreringströskeln.

Även om 720p FPV Wi-Fi-kameran inte kommer att tända fotografivärlden, får du fortfarande anständiga bilder. Foton och videor saknar klarhet och detaljer, men för nybörjare med huvudfokus på att lära sig pilot är det ett roligt och prisvärt val. Med en enkel start- och landningsfunktion med en knapp och 360-graders rullningar bara ett enkelt knapptryck bort, kan användare börja flyga sin drönare direkt ur lådan.

Med ytterligare funktioner som Optical Flow Positioning och Altitude Hold Mode kan nybörjare hålla sin drönare stadig i blåsiga förhållanden samtidigt som de bibehåller en jämn höjd. När du väl har bekantat dig med drönaren och flyger säkert kan du växla hastighetsläget till högt. Dessutom tillför Gravity Mode mycket roligt genom att du kan använda din smartphone som en ratt.

UDI U818A-HD

Bästa värde

Oslagbart funktionspackat värde

UDI U818A-HD Quadcopter erbjuder utmärkt värde för sitt pris, vilket ger ett prisvärt alternativ för drönareentusiaster. Dess kompakta design, lätta ram och trevliga flygupplevelse ger bra värde för dem som söker ett budgetvänligt val på drönarmarknaden.

Fördelar

 • Huvudlöst läge för nybörjare
 • Fyra reservrotorer ingår
 • Lätt att flyga
 • Smidig och snabb manövrering
 • Billig

Nackdelar

 • Genomsnittlig bild- och videokvalitet

UDI U818A-HD Quadcopter erbjuder utmärkt värde för sitt pris. Den säljs för under 100 $, har kompakta dimensioner på 13,4 x 13 x 2,2 tum och väger 4,2 uns. Det kommer inte att vara en börda vid transport, och det faller under tröskeln för viktregistrering som många länder tillämpar. Dess lätta, tunna plastram skyddar också rotorerna, vilket gör denna drönare till ett bra val för inomhusflyg också.

Den skrymmande kontrollern är kommandocentralen för alla funktioner, eftersom du inte kan styra den här drönaren från en smartphone-app. Den möjliggör vändningar och volter med enkla handlingar, samtidigt som du också kan styra ljus-, fotograferings- och videofunktionerna direkt från handkontrollen. Bildkvaliteten från 720p-kameran är adekvat, även om den förståeligt nog inte är en drönare för professionella foton och video.

Men det ger fortfarande en rolig flygupplevelse. Den har två flyglägen, ett med begränsad hastighet som är lämpligt för nybörjare, medan det andra ökar ante och ger mer hastighet och smidiga manövrar. Dessutom, med brett åtskilda rotorer kompletterade med ett 6-axligt gyroskopsensorsystem, är flygningarna relativt stabila. Dessutom ger batteriet dig sju till åtta minuters flygtid. Paketet innehåller ett andra batteri, och nybörjare kommer att vara tacksamma för larmet för lågt batteri och återvända hem-funktionerna.

Cheerwing Syma X5SW-V3

Bästa allroundare

En mångsidig drönare med utmärkt byggkvalitet

$50 $60 Spara
10 USD

Cheerwing Syma X5SW-V3 är en utmärkt allroundbil som erbjuder hållbarhet, bra värde, användarvänlighet och anständig fotokvalitet. Med sina användarvänliga funktioner ger den en trevlig flygupplevelse för nybörjare.

Fördelar

 • 50 meters räckvidd
 • Propellerskydd för säker inomhusstyrning
 • 6-axligt gyroskop
 • Kompakt och lätt

Nackdelar

 • Endast ett batteri ingår
 • Ingen återvänd hem-funktion

Ett annat utmärkt val för nybörjare som säljs för under $100 är Cheerwing Syma X5SW-V3. Tillverkad av slitstark ABS-plast ger den enkel kontroll och stabilitet. Och, med måtten 12,4 x 12,4 x 4,1 tum och en vikt på 119 gram, är den bärbar och uppfyller registreringströskeln på 250 gram som krävs av de flesta länder, inklusive FAA i USA.

Den har också One-Key start och landning, Altitude Hold, Headless Mode och två hastighetslägen, vilket säkerställer att nybörjare i drönarnas värld kan njuta av nöje direkt från lådan. Med hjälp av handkontrollen kan du utföra enkla vändningar och tricks med en knapp, medan SYMA GO-appen möjliggör Wi-Fi-kontroll. Med quadcopterns inbyggda gravitationssensor kan du kontrollera dess rörelser genom att luta eller flytta din mobila enhet. Du kan också planera ut flygvägar genom att markera waypoints i appen.

720p-kameran är ungefär lika bra som du kan förvänta dig i den här prisklassen. Det kommer att ta anständiga bilder i bra ljus, och du kan livestreama till din telefon. Batteriet på 500 mAh ger dock bara cirka 5 till 7 minuters flygtid med en laddningstid på 90 minuter till två timmar. Det kan vara klokt att fylla på med ett eller två reservdelar, med tanke på att du inte får ett andra batteri i lådan.

Viktiga faktorer att tänka på när du köper en drönare under $100

Det primära är att du knappast kommer att hitta en drönare i denna prisklass som erbjuder otrolig videokvalitet. Om du är villig att nöja dig med en begagnad drönare kan du ha tur och hitta en med en 4K-upplösning på under 100 $. Men när du köper nytt till det här priset är sannolikheten att du måste nöja dig med 480 eller 720p. Ändå finns det några tillgängliga som erbjuder Full HD. En av de bästa är SANROCK U52. Utöver sin 1080p videoupplösning är den enkel att använda och har en anständig flygtid.

Men du kanske letar efter en drönare under 100 $ lämplig för barn eller nybörjare. Att köpa en billig drönare med kvalitetsfunktioner kan verkligen lindra rädslan för att skada dyra redskap medan du övar din pilotering. Minidrönare som Force1 UFO 3000 eller Potensic A20 är massor av roliga och fickvänliga.

Men för en prisvärd allrounder kan du prova Holy Stone HS110D. Den har en kamera med 1080p-upplösning, en anständig batteritid, utmärkta funktioner för nybörjare och är lätt att flyga.

Holy Stone HS110D

Bäst överlag

En lättanvänd drönare med Full HD-inspelningar

$90 $100 Spara
10 USD

Holy Stone HS110D är en budgetvänlig FPV-drönare med en Full HD-kamera. Den erbjuder utmärkt värde för under $100 och är kompakt och resevänlig. Den ger en njutbar flygupplevelse för nybörjare med sina enkla kontroller och anständiga hastigheter, medan dess vidvinkelkamera kan fånga vidsträckta scener.

Fördelar

 • Reservdelar för de mest lättskadade komponenterna
 • Nybörjarvänlig
 • Kompakt och lätt
 • Vidvinkelobjektiv och 1080p upplösning

Nackdelar

 • Den stora kontrollern är svår för små händer
 • Måste ladda batteriet inuti drönaren
  En guide till Bash Arrays