De bästa ASUS ROG Ally Docks

Spread the love

ASUS har äntligen satt sin prägel på den bärbara spelscenen med lanseringen av sin nya ROG Ally, vilket ger Valves Steam Deck en kör för pengarna. Men ungefär som Steam Deck vill du ibland bara sitta i soffan och njuta av dina favoritspel på den stora skärmen.

Oroa dig inte, inte bara har ASUS ROG Ally sin egen officiella docka, utan många av de bästa Steam Deck dockorna som redan finns på marknaden fungerar också utmärkt med ASUS ROG Ally, vilket ger dig massor av val för att ansluta din nya bärbar dator till din TV och kringutrustning.

Här är de bästa ASUS ROG Ally-dockor som finns tillgängliga idag.

Vår favorit ASUS ROG Ally Docks 2023

UGREEN Steam Deck Dock

Bäst överlag

En imponerande brygga med bra anslutningsmöjligheter

UGREEN Steam Deck Dock kommer med allt du behöver för att spela din ASUS ROG Ally på din TV. Den innehåller till och med en Ethernet-port, samt USB- och USB-C-portar.

Fördelar

Låt oss börja med att prata om elefanten i rummet: UGREEN Steam Deck Dock har ”Steam Deck Dock” i sitt namn. Medan enheten annonseras som en Steam Deck-docka, fungerar den också med ASUS ROG Ally, faktiskt, du kan till och med använda den för din iPad eller de flesta andra enheter med en USB-C-utgång.

Du kan inte bara använda UGREEN Steam Deck Dock för att ansluta din ASUS ROG Ally till din TV, utan den har också en Ethernet-port som låter dig ladda ner spel snabbare eller till och med ge dig övertaget i konkurrenskraftiga spel med lägre ping.

USB 3.0- och USB-C-portarna kan användas för att lägga till kringutrustning till din ASUS ROG Ally, inklusive ett tangentbord och en mus, eller till och med en bärbar hårddisk.

Asus ROG 65W laddare

Bästa officiella brygga

Den officiella laddardockan för ASUS ROG Ally

ASUS ROG 65W Charger Dock är den officiella dockan för ROG Ally. Designad av samma företag som producerade den handhållna konsolen, ger 65W Charger Dock den smidigaste ingångsexpansionsupplevelsen för din ROG Ally.

Fördelar

 • Officiell ASUS-produkt
 • HDMI 2.0
 • USB-C-port

Nackdelar

 • Ganska dyrt
 • Avsaknad av Ethernet-port
 • Äldre USB 2.0-port

Om du vill investera i en officiell laddare och docka är ASUS ROG 65W Charger Dock det bästa valet. Den erbjuder dock inte lika många funktioner som tredjepartsalternativ och kan sluta kosta dig lite mer.

Denna 65W laddardocka stöder HDMI 2.0 och inkluderar en USB Type-A- och USB Type-C-port. Stödjande [email protected] eller [email protected]ASUS ROG 65W Charger Dock låter dig njuta av dina spel på den stora skärmen.

Ladda två enheter samtidigt upp till 60W med USB-C-porten och 5W med USB-A-porten. Valet är ditt.

iVoler dockningsstation

Bästa värde

En prisvärd docka för din ASUS Rog Ally

iVoler dockningsstation erbjuder ett mer prisvärt sätt att spela din ASUS ROG Ally på din TV. Och den kommer också med flera USB 3.0-portar för din kringutrustning.

Fördelar

Att spela din ASUS ROG Ally på din TV kan vara fantastiskt, men det sista du vill är att betala över oddsen för att helt enkelt kunna ansluta din ROG Ally till din TV, eller lägga till kringutrustning för att njuta av spel med tangentbord, mus, och headset.

Dockningsstationen iVoler erbjuder en prisvärd lösning för att spela dina favoritspel på din TV på ett fantastiskt sätt [email protected]. Den innehåller också tre USB-portar, HDMI och en USB-C-port för snabbladdning av din enhet.

Den enda nackdelen med iVoler Docking Station är avsaknaden av en Ethernet-port, vilket kan hjälpa till att lindra eftersläpning vid spel, och även snabba upp nedladdningstider med en fysisk anslutning. Men ASUS ROG Ally kommer med ett Wi-Fi 6E-nätverkskort, så om du har en av de bästa Wi-Fi 6E-routrarna bör du fortfarande få imponerande hastigheter även utan Ethernet-anslutning.

LISEN Steam Deck Dock

Bästa kylningen

Beefy ROG Ally docka med extra kylning

$60 $60 Spara
$0

LISEN Steam Deck Dock erbjuder en imponerande mängd USB-portar, USB-C med 100W laddning och inbyggd kylning för din ASUS ROG Ally.

Fördelar

 • Gott om hamnar
 • Ytterligare kylning
 • 100W laddning

LISEN Steam Deck Dock är perfekt för dem som behöver lite extra kylning för sin ROG Ally. Med de två inbyggda fläktarna hjälper det inte bara att hålla din ROG Ally sval, utan det kan också hjälpa till att bibehålla bättre prestanda.

Med en HDMI 2.0-utgång kan LISEN Steam Deck Dock enkelt mata ut 4K-video vid 60Hz. Den innehåller också två USB 3.1 Gen 1-portar för snabb dataöverföring, samt tre USB 2.0-portar för att ansluta din kringutrustning.

Och för dem som vill ladda ner snabbare, eller minska sin latens, har LISEN Steam Deck Dock också en gigabit Ethernet-port. Medan LISEN Steam Deck Dock har bra anslutningsmöjligheter, är det enda problemet med den dess skrymmande storlek, vilket kan göra det svårt att resa med.

Anker dockningsstation

Mest mångsidig

Den enda dockan för att styra dem alla men till ett rejält pris

Anker Docking Station är en av de mest mångsidiga bryggorna som finns. Med höghastighets Ethernet-anslutning, massor av USB-portar och möjligheten att visa på tre skärmar samtidigt.

Fördelar

 • Snabbladdning
 • SD- och MicroSD-kortplatser
 • Display med tre skärmar

Anker dockningsstation är en kraftfull 13-i-1 dockningsstation som kan mycket mer än att bara ansluta din ASUS ROG Ally till din TV. Den har en gigabit Ethernet-port, 5 Gbps USB-portar, DisplayPort, SD- och MicroSD-platser, USB-C, ljudingång (3,5 mm) och två HDMI-portar.

Medan Anker Docking Station kan vara mycket dyrare än andra dockor på listan, erbjuder den ett större utbud av anslutningar, såväl som möjligheten att ansluta upp till tre bildskärmar. Den är liten och lätt, vilket gör den perfekt att resa med, och den kan användas med din bärbara dator, Mac, iPad och mer.

Anker dockningsstation kan visa en 4K-skärm vid 60Hz, två 1440p-skärmar vid 60Hz eller tre 1080p-skärmar vid 60Hz.

Hur man väljer rätt ASUS ROG Ally dockningsstation

Det finns några saker att tänka på när du funderar på att köpa en ny docka till din ASUS ROG Ally, till exempel hur många USB-portar du behöver, om några. Spelar du konkurrenskraftiga spel, eller vill ladda ner stora spel snabbare, och hur bärbar behöver du dockan vara?

För de som föredrar att hålla sig till beprövade och sanna produkter är ASUS ROG 65W Charger Dock den officiella laddningsdockan från ASUS. Erbjuder HDMI 2.0, USB 2.0 och en enkel snabbladdning USB-C-port, allt i ett litet, bärbart paket.

Men om du behöver en docka för mer än bara din ROG Ally, kanske du vill överväga Anker Docking Station. Det är ett kraftpaket för anslutningar med 13 portar, inklusive tre skärmutgångar, som låter dig docka din enhet på tre separata bildskärmar eller TV-apparater.

Om du behöver en fantastisk blandning av anslutning och portabilitet är UGREEN Steam Deck Dock enheten för dig. Den innehåller en Ethernet-port, massor av USB- och USB-C-portar och HDMI-utgång. Men ännu viktigare, den är liten och bärbar, vilket ger dig det bästa av två världar.

UGREEN Steam Deck Dock

Bäst överlag

En imponerande brygga med bra anslutningsmöjligheter

UGREEN Steam Deck Dock kommer med allt du behöver för att spela din ASUS ROG Ally på din TV. Den innehåller till och med en Ethernet-port, samt USB- och USB-C-portar.

Fördelar

  Kryptera filer och schemalägg ett raderingsdatum för dem