De bästa Bluetooth-headseten för telefonsamtal

Det är inte alltid lätt att ta telefonsamtal på traditionellt sätt. Om du behöver arbeta på din dator samtidigt som du pratar med kunder eller vill passa in i en snabb konversation med vänner när du är på språng, kan det göra ditt liv mycket enklare att dirigera ditt telefonsamtal via ett bekvämt Bluetooth-headset.

Här är de bästa Bluetooth-headseten för telefonsamtal som du kan köpa idag.

Våra favorit Bluetooth-headset för telefonsamtal 2023

BlueParrott B350-XT

Bäst överlag

Ett bekvämt ettörat headset som erbjuder fantastisk brusreducering

BlueParrott B350-XT-headsetet kombinerar en bekväm design med bekväm röstkontroll, lättanvända knappar och en justerbar svanhalsmikrofon. Du får upp till 24 timmars samtalstid på upp till två mobila enheter när du använder detta headset för att hantera dina telefonsamtal.

Fördelar

 • Imponerande batteritid
 • Bluetooth 5.0
 • Anpassningsbara knappar
 • Sömlös Microsoft Teams-integration

Nackdelar

 • Ej optimerad för användning med datorer
 • Tre timmar behövs för en full laddning

Om du vill hantera telefonsamtal sömlöst när du är på jobbet eller på språng, kommer du att upptäcka att BlueParrott B350-XT erbjuder alla funktioner du behöver. Det här eleganta headsetet erbjuder upp till 96 % brusreducering – och tack vare det faktum att det använder en ettörsdesign kommer du att kunna höra dem runt omkring dig medan du lyssnar på headsetets ljud i skarp kvalitet.

Många av BlueParrott B350-XT:s funktioner är utformade efter bekvämlighet. Headsetet kan paras ihop med upp till två mobila enheter samtidigt. Om du använder de programmerbara knapparna är du också bara ett klick ifrån att styra dina ihopparade enheter när det behövs. Dess IP54-klassade skydd gör den också säker från damm- och fuktskador.

Den största nackdelen med BlueParrott B350-XT är att den inte är optimerad för att användas med datorer. Om du planerar att använda ditt nya headset med din smartphone för telefonsamtal är det dock osannolikt att det blir ett problem.

Sennheiser närvaro

Mest lätt

En elegant hörsnäcka med imponerande batteritid och integrerad ljudbehandling

$122 $156 Spara
$34

Sömlös enhetsväxling, optimering av taltydlighet och patenterade ActiveGard-hörselskydd är bara några av fördelarna med Sennheiser Presence-hörluren. Den här förstklassiga lyssningsenheten är designad för att fungera med mobiltelefoner, datorer och alla större UC-plattformar (inklusive IBM och Cisco).

Fördelar

 • Upp till 10 timmars samtalstid
 • Bluetooth 4.0
 • Tretton gram vikt
 • 2 års garanti

Nackdelar

 • Kanske inte är bekvämt för alla öronformer

Både professionella och tillfälliga uppringare behöver inte leta längre än Sennheiser Presence för en formidabel kombination av kvalitet och användarvänlighet. Tack vare hörlurens många mikrofoner, som är diskret fördelade över insidan och utsidan av pjäsen, kan Sennheiser Presence få även den mest bullriga bakgrunden att försvinna.

Beroende på hur du vill bära den erbjuder Sennheiser Presence två konfigurationer. Den är konfigurerad för att bäras med en över-örat-ögla när den precis kommit ur lådan, men den kan bytas manuellt till en in-ear-ögla om du föredrar något mer oansenligt. Flera små knappar på hörluren gör att du kan styra ditt samtal med en hand.

Sennheiser Presence rekommenderas allmänt, men det är inte utan nackdelar. Vissa kunder tycker att hörluren helt enkelt inte är bekväm på grund av deras öronform.

Sony WH-1000XM5

Bästa brusreducering

Ett lyxigt headset med sju diskreta mikrofoner och adaptiv brusreducering

$325 $400 Spara
75 USD

Njut av lyxen att ta samtal utan distraktion när du använder ett Sony WH-1000XM5-headset. Detta spektakulära par hörlurar använder branschledande brusreducerande teknik och mjuka läderhörselkåpor för att ge den perfekta lyssningsupplevelsen. Åtta mikrofoner och två interna processorer garanterar att den som ringer hör dig i skarp, perfekt kvalitet.

Fördelar

 • Fantastisk kundsupport från Sony
 • Snabbladdning
 • Bluetooth 5.2
 • Flera snygga färger finns tillgängliga

Surret kring Sony WH-1000XM5 hörlurar är lätt att förstå när du väl har möjlighet att prova ditt eget par. Ljudkvaliteten som erbjuds är magnifik. Jämfört med den tidigare generationen av 1000X-hörlurar är ljudet som erbjuds av detta headset mer robust och förfinat. Du kommer att känna hur bruset av bakgrundsljud försvinner när brusreduceringen träder i kraft.

Du kommer inte att vara den enda som njuter av kvaliteten på ditt nya Sony WH-1000XM5 headset. Av de åtta mikrofoner som är inbyggda i detta headset används fyra för automatisk brusreducering. Du behöver inte oroa dig för att hitta en lugn plats för samtal längre. Med hjälp av AI-assisterad filtrering kommer din röst att förbli begriplig i trånga arbetsutrymmen eller blåsiga gator.

Den främsta nackdelen med Sony WH-1000XM5 headsetet är dess oöverkomliga prissättning. Om du vill göra telefonsamtal enklare med en premiumlösning råder det dock ingen tvekan om att dessa hörlurar är den perfekta lösningen.

SHOKZ OpenComm2 UC

Mest bekväma

Ett elegant headset med dubbla öron som är perfekt att bära med glasögon

Håll dig bekväm och uppkopplad när du använder SHOKZ OpenComm2 UC-headsetet för att hantera dina telefonsamtal. Detta headset med öppna öron är designat för komfort och är idealiskt för dem som bär glasögon och andra tillbehör som skulle göra vanliga hörlurar obekväma. Med en vikt på endast 1,25 oz, kommer SHOKZ OpenComm2 UC inte att anstränga dina öron under en lång dag med användning.

Fördelar

 • Kompatibel med de flesta enheter
 • Inkluderar valfri Bluetooth-adapterdongel
 • Bekväm, lätt design
 • Passar bra med Zoom

Nackdelar

 • Använder anpassad laddare
 • Svårt att uppdatera firmware

Även om många headset marknadsförs för att göra telefonsamtal betydligt bekvämare, är inte alla bekväma att bära. Vissa headset är för tunga och belastar öronen efter timmars användning. Andra är dåligt utformade och passar dina öron på ett obekväma sätt. Många är inte designade för att bäras med glasögon. SHOKZ OpenComm2 UC-headsetet är ett välbehövligt undantag.

Detta tunna headset kombinerar en DSP-brusreducerande justerbar mikrofon med ett par benledningshögtalare. Efter bara fem minuters snabbladdning kan du njuta av upp till två timmars samtalstid – och du behöver bara ladda SHOKZ OpenComm2 UC-headsetet i en timme för att dra nytta av hela sexton timmars batteritid.

Den största nackdelen med detta headset är att det, till skillnad från andra headset, använder en unik laddare som kan vara svår att byta ut. Många användare klagar också på att det är svårt och förvirrande att uppdatera headsetets firmware.

Apple AirPods Pro (andra generationens) trådlösa hörlurar

Mest mångsidig

Trendiga öronsnäckor perfekta för att ringa när du är på språng

Sedan deras introduktion har AirPods revolutionerat öronsnäckornas värld och lett strävan mot allt smalare och slankare hörsnäckor. Dessa trådlösa hörsnäckor är dock inte bara bra för att lyssna. Tack vare deras inbyggda mikrofoner, integrerade röstförbättringar och bärbara laddningsfodral är de också perfekta för att ta emot samtal när du är på språng.

Fördelar

 • Bärbart laddningsfodral
 • Integrerad röstkontroll
 • Idealisk för iPhone/macOS-användare
 • Bluetooth 5.0

Nackdelar

 • Oimponerande batteritid utan fodral

Du har säkert hört talas om AirPods förut. Utöver deras rykte som en av de bästa typerna av hörsnäckor, är de också kända för sin lättanvända touchkontroll och sin imponerande ljudkvalitet. De är också mycket bra för telefonsamtal. Tack vare att de är designade för Apple-produkter kan de enkelt integreras med din iPhone när du är redo att svara på ett samtal.

Apple AirPods Pro 2nd Gen inkluderar aktiv brusreducering och fyra utbytbara par med tätt passande silikonspetsar, så att du kan anpassa din lyssningsupplevelse och minimera störningar från bullriga omgivningar. Med hjälp av den inåtvända mikrofonen i varje öronsnäcka och integrerad brusreducering kommer din röst att låta skarpt och begripligt på bullriga kaféer eller livliga tunnelbanor.

Jämfört med de andra alternativen på den här listan är det primära problemet med AirPods att deras batteritid är föga imponerande. Du får fyra timmars användning av varje öronsnäcka, men den kan förlängas genom att ha den ena i laddningsfodralet medan du använder den andra.

Jabra Talk 25 SE Mono

Bästa budgeten

En budgetvänlig hörlur som kommer med ett års garanti

$31 $45 Spara
14 USD

Ibland är premiumalternativen inte alltid nödvändiga – men du behöver fortfarande en hörlur som du kan lita på. Jabra Talk 25 SE är designad för personer som behöver ta emot samtal handsfree utan att bryta pengarna. Denna hörsnäcka har en rundstrålande mikrofon, en röstvägledningsfunktion och en 11 mm dynamisk högtalare som är idealisk för att hålla din kommunikation bekväm och kristallklar.

Fördelar

 • Röstade uppdateringar om batteri- och anslutningsstatus
 • Upp till nio timmars samtalstid
 • Power nap-funktionen förlänger batteritiden
 • Bluetooth 5.0
 • Ett års garanti

Jabra Talk 25 SE-hörluren har fått sitt positiva rykte av en anledning. Denna hållbara hörlur inkluderar Bluetooth 5.0 och stöder enkelt högupplösta samtal tack vare sin rundstrålande mikrofon och 11 mm dynamiska högtalare. Hörsnäckans design är ergonomisk, eftersom den lilla klämman som medföljer sitter tätt över örat utan risk att glida eller falla.

Den största nackdelen med Jabra Talk 25 SE är att dess ljudkvalitet helt enkelt inte kan jämföras med premiumhörlurar – men om ditt primära fokus är att njuta av handsfreesamtal, kommer du att upptäcka att den gör sitt jobb perfekt.

Anker Soundcore Space Q45

Bästa värde

Prisvärda hörlurar fyllda med premiumfunktioner

Om det är en sak som sticker ut med Soundcore by Anker Soundcore Space Q45 hörlurar, är det den stora mängden premiumfunktioner som är packade i ett prisvärt paket. Dessa snygga hörlurar har 98 % brusreducering med adaptiv avstängning och fem manuella ljudavstängningsnivåer. Det bästa av allt är att du kan njuta av upp till 65 timmars speltid, och en fem minuters laddning är allt du behöver för att få tillbaka fyra timmars batteritid.

Fördelar

 • Tre snygga färger tillgängliga
 • Bluetooth 5.3
 • Extremt bekväm
 • Rimligt prissatt

Nackdelar

 • Ljud kräver justeringar i appen
 • Väldigt stora öronkuddar

Även om det finns premiumheadset som utmärker sig i nästan allt och budgetheadset som ger grunderna, kan det vara svårt att hitta ett prisvärt headset som erbjuder rätt kvalitet. Anker Soundcore Space Q45-hörlurarna är omtyckta för sin fantastiska brusreducering och mycket justerbara ljudkvalitet – och de kan bli dina för bara $150.

Dessa hörlurar erbjuder upp till 65 timmars speltid, vilket garanterar att du kan ta dussintals telefonsamtal utan att behöva oroa dig för när de senast laddades. När deras batteri äntligen är slut ser deras inbyggda snabbladdning till att du kan njuta av ytterligare fyra timmars användning med en enda fem minuters laddning. Deras USB-C-laddare gör dem otroligt lätta att ladda när du är på språng.

Det finns några nackdelar med dessa hörlurar. Du måste använda Soundcore-appen för att manuellt justera ljudet innan de är redo att användas – de låter ofta blixtsnabbt ur kartongen. Och om du ogillar stora öronkuddar kan du också behöva överväga att hitta ett headset med smalare profil.

Att välja det bästa Bluetooth-headsetet för telefonsamtal

Det finns en hel del funktioner du måste tänka på när du väljer vilket Bluetooth-headset du ska köpa. Shokz OpenComm2 UC kan vara idealisk om du bär glasögon, men alternativ som Sony WH-1000XM5 kan ge bättre ljudkvalitet om du är villig att betala en premie. Det är till och med möjligt att använda AirPods som ett headset för telefonsamtal om du vill ha något som är trendigt och lätt.

Vår favorit Bluetooth-headset för telefonsamtal är dock BlueParrott B350-XT. Detta headset är lätt och bekvämt utan att offra hållbarhet eller funktionalitet. Den fantastiska brusreduceringen och den skarpa ljudkvaliteten som erbjuds av BlueParrot B350-XT gör den till en tillgång i praktiskt taget alla miljöer – och tack vare dess praktiska knappar kommer du inte ha några problem med att använda den hemma eller när du är ute och reser.

BlueParrott B350-XT

Bäst överlag

Ett bekvämt ettörat headset som erbjuder fantastisk brusreducering

BlueParrott B350-XT-headsetet kombinerar en bekväm design med bekväm röstkontroll, lättanvända knappar och en justerbar svanhalsmikrofon. Du får upp till 24 timmars samtalstid på upp till två mobila enheter när du använder detta headset för att hantera dina telefonsamtal.

Fördelar

 • Imponerande batteritid
 • Bluetooth 5.0
 • Anpassningsbara knappar
 • Sömlös Microsoft Teams-integration

Nackdelar

 • Ej optimerad för användning med datorer
 • Tre timmar behövs för full laddning