De 7 bästa Bluetooth-adaptrarna för en trådfri livsstil

Spread the love

Välkommen den trådlösa livsstilen med dessa Bluetooth-adaptrar som kan ansluta flera enheter samtidigt.

Är du trött på att hantera flera kablar för dina flera enheter? Får hanteringen av dessa kablar dig att gråta varje gång? Förmodligen är detta rätt tillfälle att slänga alla dina kablar och satsa på en Bluetooth-adapter för dina Bluetooth-stödda enheter.

Om du vill minimera användningen av portar på dina datorer och spelkonsoler, byt till Bluetooth-adaptrar.

Vad är Bluetooth-adaptrar?

Bluetooth-adaptrar är enheter för trådlös anslutning som erbjuder en trådlös Bluetooth-anslutning för att ansluta flera enheter.

Dessa kan ansluta din dator, smartphone, tangentbord, mus, spelkonsoler och mer. Dessa kan ansluta flera enheter samtidigt utan kablar.

Den avancerade tekniken som de flesta Bluetooth-adaptrar använder idag gör överföringen snabb och pålitlig.

Varför använda Bluetooth-adaptrar?

Vi är alla omgivna av tekniska enheter och prylar nuförtiden. Att ha prylar runt omkring oss innebär en hög med kablar att hantera. Detta ökar inte bara oron för kabelhantering utan gör det också svårt att bära dessa kablage enheter från en plats till en annan.

I alla dessa fall gör Bluetooth-adaptrar underverk. Dessa kommer oftast i kompakta och eleganta storlekar som inte ens låter dig bry dig om deras existens.

  7 appar för att lära dina barn matematik på ett roligt sätt

Förutom detta låter de dig ansluta din PC, bärbara dator eller spelkonsol till flera enheter samtidigt. Dessa ger dig den bästa känslan av att ha en trådlös livsstil.

Fördelar med Bluetooth-adaptrar

 • Dessa är de bästa anslutningsalternativen för kort räckvidd som kan gå utöver kablars gränser.
 • Bluetooth-adaptrar behöver inte installera drivrutiner för stora PC-fönster. Och om de behöver en förare är de tillgängliga gratis.
 • De kan ansluta till nästan alla Bluetooth-aktiverade enheter.
 • Bluetooth-adaptrar förbättrar bekvämligheten med ditt arbete med deras eleganta och bärbara design.

Därefter kommer vi att lära oss hur man använder en Bluetooth-adapter.

Hur man använder en Bluetooth-adapter?

 • Anslut din Bluetooth-adapter till din dators USB-port.
 • Slå på din Bluetooth-stödda enhets Bluetooth och ställ in den i parningsläge.
 • Installera den dedikerade drivrutinen om det behövs.
 • Hitta Bluetooth-ikonen på din dator och lägg till din Bluetooth-enhet till den.

När din enhet är ihopparad med den kan du enkelt starta din filöverföring.

Vem kan använda Bluetooth-adaptrar?

 • Perfekt för personer som ofta behöver överföra filer från sina smartphones, surfplattor eller mer till PC, etc.
 • Du kan använda Bluetooth-adaptrar för att lyssna på musik utan trådbundna hörlurar. Du kan ansluta dina Bluetooth-hörlurar till detta.
 • Spelare kan också använda Bluetooth-adaptrar för att ansluta sina enheter trådlöst till sina spelkonsoler.

Låt oss nu utforska listan över bra Bluetooth-adaptrar du kan välja och säga adjö till dina kablar.

Maxuni USB Bluetooth-adapter

Denna Maxuni Bluetooth 5.0-adapter kommer med en hastighet på 3 Mbps och en kapacitet på 20M överföring. Den kan erbjuda anslutning till 4 enheter samtidigt som ett tangentbord, Bluetooth-hörlurar, mus, spelkontroll, etc. Den kommer i en kompakt och bärbar storlek.

  Microsoft Power BI Data Analyst Certification (PL-300): Hur man får det

Denna USB Bluetooth-adapter använder klass 2 radioteknik, vilket säkerställer snabb överföring på 10-20 m avstånd i ett öppet utrymme. Den är idealisk för 32/64-bitars datorer med Windows 11/10/8/7.

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 Adapter

Techkey Mini USB Bluetooth 5.0 säkerhetskopieras med anti-interferensteknik som minskar effektivitetsförlusten vid överföring. Den kan ansluta sju enheter samtidigt, som tangentbord, mus, headset, hörlurar, mikrofoner, högtalare och mer.

Den maximala överföringshastigheten är 3 Mbps upp till ett maximalt avstånd på 33ft/10M i ett öppet utrymme. Den kommer i en kompakt design och du kan enkelt lämna den på din PC eller bärbara dator.

llano USB Bluetooth-adapter

llano USB Bluetooth Adapter bär det senaste Bluetooth 5.1-chippet som erbjuder snabb överföring. Denna Bluetooth-adapter är kompatibel med de flesta Bluetooth-aktiverade enheter som mus, tangentbord, hörlurar, smartphones, etc.

Den kan ansluta sju enheter samtidigt med en signalöverföring på cirka 75 fot. Dess blå indikatorlampa låter dig veta om arbetsstatusen för denna adapter. Det är en plug-and-play-enhet som kan fungera enhetsfritt med Windows 8.1/10/11.

ZEXMTE USB Bluetooth-adapter

ZEXMTE erbjuder denna fantastiska USB Bluetooth-adapter 5.0, som är kompatibel med Windows 7/8/8.1/10. Det senaste Bluetooth 5.0-chippet minskar Bluetooth-strömförbrukningen.

Den har en nanostorlek och elegant design som inte kommer att störa dig även om du håller den ansluten till din USB-port. Det kan möjliggöra anslutning med hörlurar. PC, smartphones, skrivare och mer. Denna UB400 är dock inkompatibel med Linux, Mac och TV.

COMSOON Bluetooth 5.0-mottagare

Om du letar efter Bluetooth-stöd för din bil är denna COMSOON Bluetooth 5.0 det rätta alternativet. Den är idealisk för Bluetooth-aktiverade såväl som icke-Bluetooth-enheter. Den kommer med Bluetooth 5.0 och en 3,5 mm AUX-port.

  8 bästa ekonomihanteringsprogramvara för SMB 2022

Den är säkerhetskopierad med CVC8.0 Noise Cancellation-teknik som eliminerar brus och eko. Dess kraftfulla batteri erbjuder upp till 16 timmars musik och samtal.

Den låter dig ansluta din telefon till bilens ljudsystem, högtalare och hemmastereo. Den består av en inbyggd mikrofon som låter dig svara på samtal, ringa igen, lägga på och mer.

Välj denna TP-Link UB500 Bluetooth 5.0 för en snabb Bluetooth-anslutning. Den har bakåtkompatibilitet med Bluetooth V4.2/4.0/3.0/2.1/2.0/1.1. Det kan förvandla din icke-bluetooth bärbara dator, PC eller stationära dator till en Bluetooth-kompatibel enhet.

Den kommer med EDR- och BLE-teknik som förbättrar dataöverföringshastigheten och sänker strömförbrukningen. Dess nanostorlek och eleganta design gör den till en problemfri enhet.

Slutord

Om du letar efter en höghastighets och pålitlig Bluetooth-adapter, överväg dessa förslag, eftersom dessa har den senaste tekniken och designegenskaper och kan leverera fantastisk prestanda.

Du kanske också vill utforska de bästa MagSafe-laddarna för Apple-användare.