De 12 bästa trefaldiga broschyrmallarna för företag [2023]

Spread the love

Vill du lyfta ditt företags marknadsföringsstrategi och lämna ett bestående intryck på potentiella kunder och kunder? I dagens fartfyllda värld, där digital marknadsföring dominerar, kan en väldesignad och fängslande trefaldig broschyr göra hela skillnaden.

Det fungerar som en påtaglig representation av ditt varumärke, vilket gör att du kan visa upp dina produkter, tjänster och unika värdeerbjudanden med visuell tilltalande och koncis.

Vad är en treviktsbroschyr och hur använder man den?

En trefaldig broschyr delar likheter med en trefaldig meny, eftersom den är uppdelad i tre lika stora avsnitt som var och en innehåller distinkt information. Detta format främjar effektivt evenemang, produkter, tjänster och företag med omfattande information.

Den primära användningen av en trefaldig broschyr är att utrusta läsarna med nödvändig information för att fatta välinformerade beslut. Den kan innehålla insiktsfull information och fascinerande funktioner som väcker den förväntade kundens nyfikenhet och motiverar ytterligare forskning.

Genom att fördjupa sig i dess innehåll bör potentiella kunder kunna upptäcka övertygande aspekter som resonerar med deras affärspreferenser och driva dem att fördjupa sig i ämnet.

Dessutom måste broschyrer kunna ge mer information om varumärke och produkt eller tjänster som erbjuds. De är faktiskt en viktig del av varumärkessatsen.

Vilken betydelse har Tri Fold-broschyrer för företag?

Dessa broschyrer är mångsidiga marknadsföringsverktyg som erbjuder omfattande insikter om dina produkter eller tjänster, avtäcker nya erbjudanden eller skapar engagerande evenemangsprogram. Här är flera anledningar till varför trefaldiga broschyrer är viktiga för företag:

Påtagligt och bärbart: Till skillnad från digitalt marknadsföringsmaterial är trefaldiga broschyrer fysiska föremål som kan hållas, vikas och bäras runt. Denna påtaglighet gör dem minnesvärda och bekväma för potentiella kunder att ta med hem eller föra vidare till andra.

Riktad marknadsföring: Broschyrer tillåter företag att rikta in sig på specifika demografier eller marknader. Genom att skräddarsy innehållet och designen för att tilltala en viss målgrupp kan företag leverera ett mer fokuserat budskap och öka sannolikheten för att attrahera potentiella kunder.

Kompletterande till digital marknadsföring: Broschyrer kan komplettera onlineinsatser genom att hänvisa potentiella kunder till ett företags webbplats eller sociala medieplattformar. Genom att inkludera QR-koder eller kontaktinformation i broschyren kan intresserade individer få tillgång till mer information eller enkelt få kontakt med företaget online.

Kostnadseffektivt: Trefaldiga broschyrer är ett kostnadseffektivt marknadsföringsverktyg jämfört med andra annonsformer. Att skriva ut broschyrer i bulk är ofta billigare, särskilt jämfört med reklam i media eller onlinekampanjer.

De trefaldiga broschyrerna erbjuder flera fördelar när det gäller att visa upp dina företagserbjudanden och att visa dess varumärke och logotyp. Men med många tresidiga broschyrmallar tillgängliga, hur väljer du den bästa för ditt företag?

Den här artikeln kommer att guida dig genom de bästa och mest populära webbplatserna som erbjuder imponerande malldesigner för Trifold Broschyrer som är lämpliga för företag. Så gör dig redo att låsa upp 🔓 potentialen för tryckt marknadsföring och upptäck den perfekta mallen som kommer att skilja ditt företag från konkurrenterna.

  Är PS5 Cross-Platform med Xbox?

Adobe Express

Upptäck en samling sakkunnigt utformade broschyrmallar på Adobe Express som kommer att tända din kreativitet. Utforska dessa mallar för att hitta inspiration och välj en som ska förvandlas till din unika skapelse. Anpassa varje aspekt, från fängslande bilder till harmoniska färgscheman, välstrukturerade layouter och noggrant utvalda typsnitt.

Funktioner:

 • Olika anpassningsbara element inkluderar foton, ikoner, logotyper, personliga typsnitt och mer.
 • Duplicera design och ändra storlek på dem enkelt. Du kan till och med lägga till ytterligare element med hjälp av AI-designverktyg.
 • Dela din broschyr med ditt team utan ansträngning genom att lägga till andra via e-post.
 • Få tillgång till tusentals trendiga mallar som passar alla broschyrer.
 • Sök effektivt efter mallar baserat på estetiska preferenser, branschrelevans, färgscheman eller specifika nyckelord.

Med Adobe Express kan du även införliva dina varumärkeselement och logotyp, vilket lyfter din broschyr till en professionell nivå. Processen är enkel – välj en mall, anpassa den och dela ditt mästerverk med världen utan ansträngning

Venngage

Maximera publikens engagemang, minska designkostnaderna och driv på ditt företags tillväxt med Venngage. Utforska en stor samling professionellt utformade tri-foldmallar skräddarsydda efter dina preferenser, även om du saknar designexpertis.

Funktioner:

 • Dra-och-släpp-redigerare för enkel och intuitiv användning.
 • Dynamiska visualiseringar och anpassningsbara mallar för en personlig touch.
 • Tillgång till livechatt dygnet runt 🗣️och prioriterad support för assistans när det behövs.
 • Snabba upp din designprocess med en smart mallfunktion.
 • Använd DesignAI för att få fart på din designprocess för bilddäck.

Med Venngages Brand Kit for Business kan du sömlöst införliva din varumärkesidentitet i din design. Anpassa en mall utan ansträngning genom att integrera din logotyp, varumärkesfärgpalett och typsnitt med bara ett enda klick. Genom att helt enkelt tillhandahålla din webbadress kommer varumärkespaketet att på ett intelligent sätt extrahera färgerna och logotyperna från din webbplats, vilket effektiviserar varumärkesprocessen.

Piktochart

Oavsett om du vill öka närvaron på evenemang, lyfta fram dina erbjudanden eller tillhandahålla värdefull information, en välgjord trefaldig broschyr av Piktochart kan vara en gamechanger.

Funktioner:

 • Redigera, ladda ner och skriv ut anpassade broschyrer direkt.
 • Använd unik grafik och designelement.
 • Dra nytta av broschyrer skapade av professionella interna designers.
 • Få tillgång till datavisualisering med lätthet.
 • Njut av oändliga alternativ för anpassning.

Tack vare användarvänliga plattformar som Piktochart har design och utskrift av professionella broschyrer aldrig varit mer tillgänglig. Börja din resa genom att registrera dig för en gratis plan, och inom några minuter; du kommer att skapa och producera imponerande broschyrer som fängslar din publik.

GooDocs

GooDocs ger en heltäckande lösning för att skapa exceptionella mönster och strukturer från grunden. Med bekvämligheten med Google Dokument, Google Slides och Google Sheets har du tillgång till sex mångsidiga dukar för att organisera information och fängsla broschyrläsare med lockande innehåll.

Funktioner:

 • Det finns ett omfattande avsnitt med tips och handledning som ger uppdaterad information om hur du använder olika redigerare.
 • Imponerande guider uttryckligen designade för nybörjare.
 • En utvald samling unika broschyrmallar med 3 paneler.
 • Integrera dessa mallar sömlöst med Google Dokument, Google Presentationer eller Google Kalkylark.

Med GooDocs kan du enkelt införliva ditt varumärke, bilder, logotyp och andra viktiga detaljer om ditt varumärke eller dina tjänster. Den erbjuder ett kostnadseffektivt och användarvänligt tillvägagångssätt, vilket gör det till det ultimata valet för att skapa vilken broschyr som helst.

  Internetdatasökmotor för säkerhetsforskare

Template.net

Template.net tillhandahåller en bekväm lösning med sina ifyllbara broschyrmallar, med färdiga logotyper, taglines, beskrivningar, bilder, bakgrunder, vektorer, illustrationer och kontaktinformation som enkelt kan redigeras och skrivas ut utan någon kostnad.

Funktioner:

 • Alla broschyrprover som erbjuds är utskrivbara i A4-storlek.
 • Ladda ner dina skapelser i PDF- eller PNG-format för tryckt och digitalt bruk.
 • Få tillgång till tomma broschyrkonturer som utgångspunkt för din design.
 • Skapa visuellt tilltalande broschyrer med en mix-and-match-strategi.

Template.net’s online grafiska redaktör erbjuder ett varierat utbud av trefaldiga broschyrkonturer i deras mallbibliotek, vilket gör det möjligt att anpassa perfekt till din specifika affärsnisch. Välj en sofistikerad design och anpassa den utan ansträngning online!

Marq

Marq presenterar broschyrmallar som spänner över olika kategorier som affärer, fastigheter, resor och mer. Du kan enkelt ladda upp bilder från din dator eller importera dem från dina favorittjänster som Google Docs, Facebook och Flickr.

Funktioner:

 • Välj din egen fängslande färgpalett.
 • Print & Ship service för att få högkvalitativa broschyrer levererade direkt till din dörr.
 • Intuitivt dra-och-släpp-gränssnitt.
 • Laddar snabbt ner din design för att dela digitalt.

Marq låter användare välja bland förinstallerade typsnitt eller ladda upp sina egna för att uppnå den perfekta estetiken. Oavsett din kreativa vision förenklar broschyrtillverkaren processen med sitt enastående gränssnitt.

Ser du vilken skillnad kreativa trefaldiga broschyrer kan göra? Kolla in dessa professionella företagsprofilmallar för att ytterligare skapa effektfulla intryck!

Picmonkey

Lyft ditt broschyrskapande spel med Picmonkeys trefaldiga broschyrmallar, designade för att imponera. Med Picmonkey kan du enkelt skapa effektfulla utdelningar som lämnar ett bestående intryck. Anpassa din broschyr genom att sömlöst ersätta mallens bilder med dina egna.

Funktioner:

 • Brett utbud av mallkategorier att välja mellan.
 • Njut av automatisk autospara av dina mönster i Hub, molnlagringen, för bekväm redigering senare.
 • Välj bland flersidiga mallar som är speciellt utformade för de bästa tresidiga broschyrerna även när det gäller layout.
 • Få tillgång till en stor samling av miljontals stockfoton från Shutterstock.
 • Dra nytta av den automatiska justeringen som hjälper till att förhindra eventuella missöden med symmetri i dina mönster.

Med Picmonkey kan du förbättra din broschyr ytterligare med deras omfattande samling av grafik, ikoner och klistermärken. Skräddarsy texten för att passa dina behov eller lägg till din unika touch. Deras mångsidiga bilder, grafik och textverktyg ger dig möjlighet att uppnå ditt önskade varumärkesinspirerade utseende.

Freepik

Freepik tillhandahåller en mångsidig samling av trefaldiga broschyrmallar skapade av professionella designers. Dessa mallar finns i olika stilar, teman och format, så att användare kan hitta en som passar deras behov.

Funktioner:

 • En stor samling på över 10 miljoner grafiska resurser.
 • Användarvänligt sökgränssnitt som gör att användare snabbt kan hitta specifika resurser.
 • En inbyggd vektorredigerare som heter ”Editor X” tillåter användare att anpassa och redigera vektorgrafik.
 • Användare kan ladda ner resurser i olika filformat, som AI, EPS, SVG, PSD och JPG.

Freepik erbjuder gratis och premiummallar, med premiummallar som ofta ger ytterligare funktioner och anpassningsalternativ.

  Start Stopp Fortsätt Retrospektiv förklaras [With Template Resources]

MyCreativeShop

MyCreativeShop är en professionell designwebbplats som erbjuder omfattande funktioner för att skapa broschyrer. Den tillhandahåller många trefaldiga broschyrmallar som du kan anpassa efter ditt varumärkes identitet och innehåll.

Funktioner:

 • Skapa design för Facebook, Twitter, Pinterest och andra populära sociala nätverk.
 • Skapa högkvalitativa PDF-filer som du kan ladda ner och skriva ut var du vill.
 • Njut av obegränsad lagring för dina mönster, så att du kan komma tillbaka och redigera dem när som helst.
 • Ladda ner bilder i webbkvalitet för enkel delning online eller skapa anpassade webbadresser för att dela dina mönster sömlöst.

MyCreativeShop är känt för sina avancerade layout- och typografifunktioner, vilket gör den idealisk för företag med specifika designkrav.

LayoutKlar

Skapa enkelt professionella företagsbroschyrer med en enastående samling av premium trefaldiga broschyrmallar från LayoutKlar.

Funktioner:

 • Färdiga layouter med fullfärgsdesign.
 • Inkluderar högkvalitativa foton och konstverk.
 • Filer är helt lager och välorganiserade.
 • Designad för A4 pappersstorlek.
 • Filerna är helt utskriftsklara.

LayoutReady tillhandahåller nedladdningsbara layouter för Microsoft Word och Publisher, så att du snabbt kan skapa fantastiska broschyrer som representerar ditt varumärke och din försäljningsplan perfekt. Förenkla processen och uppnå imponerande resultat genom att använda användarvänliga mallar.

PosterMyWall

Du kan skapa trefaldiga broschyrer av hög kvalitet genom att välja en trefaldig broschyrmall från PosterMyWalls omfattande samling. Anpassa sedan designen genom att inkludera din logotyp, text, bilder eller clipart.

Funktioner:

 • Möjliggör samarbete kring tresidiga broschyrdesigner.
 • Utskriftstjänster med olika anpassningsalternativ, såsom papperskvalitet och vikningsalternativ.
 • Skapa och redigera dina mönster när du är på språng med din smartphone eller surfplatta.
 • En rad textverktyg och typografialternativ.

PosterMyWall erbjuder fri tillgång till deras grundläggande kvalitetsbilder och videodesigner. Om du behöver en fil av högre kvalitet kan du köpa den. För dem som söker ytterligare fördelar som obegränsade nedladdningar och förbättrade funktioner, kan du prenumerera på PosterMyWall Premium-planer.

Wepik

Lyft ditt budskap med snygga tresidiga broschyrer av Wepik, symbolen för effektiv kommunikation! Tack vare Wepiks gratis mallsamling är anpassning enkelt, vilket gör att du kan ingjuta din personliga touch utan ansträngning.

Funktioner:

 • Omfattande anpassningsalternativ finns tillgängliga i onlineredigeraren.
 • Omfattande vägledning finns för val av teckensnitt.
 • HD Image Background Remover-verktyget tillhandahålls för att ta bort bakgrunder utan ansträngning.
 • En riklig samling av illustrationer, ikoner och högkvalitativa klistermärken.

Wepik låter dig bespara dig besväret med att brottas med designkompetenser – redigera och ladda ner din unika skapelse snabbt. Ingen tidigare designerfarenhet krävs! Omfamna din kreativitet och särskilj dig själv från massorna utan ansträngning.

Slutsats

I det stora havet av broschyrmallar som finns tillgängliga för att göra trefaldiga broschyrer och så kan det vara skrämmande att hitta den bästa för ditt företag. Vi har dock nämnt några viktiga funktioner som du bör leta efter de bästa trefaldiga broschyrmallarna för att säkerställa att din broschyr sticker ut från konkurrenterna och fängslar din målgrupp.

Leta efter en mall som passar din varumärkesidentitet, har en välorganiserad layout, innehåller visuellt tilltalande element, inkluderar kontaktinformation och är praktisk för utskrift och distribution.

Kolla in dessa fallstudiemallar bredvid för att höja ditt varumärkes trovärdighet och inflytande.