CameraTweak 2 lägger till gester, timer och mer till iOS 7 Camera App

Spread the love

Om du redan är ett fan av någon kameraapp från tredje part för iPhone, kanske du inte saknar CameraTweak för mycket efter uppdateringen till iOS 7. Alla som tidigare har smakat på tweaken i det förflutna är dock säker på att vara glad över nyheten att CameraTweak 2 precis har släppts för iOS 7. Den uppdaterade versionen av tweaken ger inte bara kompatibilitet med den senaste iOS-versionen; den erbjuder också ett helt nytt användargränssnitt och några nya sätt att njuta av extra kamerafunktioner. CameraTweak 2 fungerar i både foto- och videolägen, med alternativ som White Balance Lock, nedräkningstimer, ett timelapse-läge och mer lagt till mixen. För att göra CameraTweak 2 riktigt bekväm att använda och diskret har utvecklaren lagt till gester till den, som säkerställer att de tillagda knapparna inte stör normal kamerafunktion.

  Hur man stänger av ficklampan på iPhone

När du startar stock Camera-appen för första gången efter installationen av tweaken, dyker en animerad figur upp i sökaren, som visar sättet att avvisa och anropa de extra knapparna. Du behöver helt enkelt svepa vertikalt på skärmen för att växla synligheten för dessa knappar. Instruktionerna relaterade till dessa gester finns också i menyn CameraTweak 2 Inställningar. Andra alternativ i den här menyn inkluderar växlar för att spara dina inställningar i kameraappen och ändra hur ”Avancerat läge” fungerar.

I avancerat läge kan användare trycka på skärmen för att ändra exponeringslåsets position. Den andra knappen som är tillgänglig i fältet som läggs till av tweaken låter dig initiera ett time-lapse-läge, där du bara behöver välja en fördröjningsperiod och trycka på fångstknappen innan kameran kan börja arbeta. Nedräkningstimern är perfekt för att ta selfies. I båda lägena har ratten för att ändra tidslängden en ganska snygg design. Du måste rotera fingret runt ratten för att ändra dess inställning. Vitbalansläget måste aktiveras med den sista knappen i CameraTweak 2-fältet.

  Hur man tar bort någon från en textmeddelandegrupp på iPhone

För att ändra upplösningen på bilden innan du tar den, tryck på knappen bredvid slutaren. De tillgängliga upplösningarna sträcker sig från 144p till 2448p, med en textbeskrivning mot varje alternativ för att beskriva syftet med vilket upplösningen oftast används. I videoläge åtföljs upplösningsalternativet av en knapp för att ändra FPS-värdet för din kamera. White Balance Lock är också funktionellt när du spelar in videor. Om du vill ta stillbilder medan du spelar in en video, tryck på kameraikonen i CameraTweak 2-fältet.

CameraTweak 2 kostar $0,99 om du är en befintlig användare av tweakens äldre version, men alla som är nya på CameraTweak måste betala $1,49 för att ta den. Om CameraTweak 2 låter som ett paket som kommer att förbättra din iOS 7-upplevelse, pröva det genom att gå till BigBoss-repo i jailbreak-butiken.

  Ta rörliga bilder med din iPhone och spara som GIF