Avatar-videosamtal på Instagram och OpenAI handlar med Shutterstock

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Realtidsvideosamtal på Instagram och Messenger med Avatar

Meta-avatarer kan nu ringa realtidssamtal på Messenger och Instagram. Meta har tillkännagivit uppdateringar av sina avatarer, som realtidssamtal, animerade klistermärken, sociala klistermärken, förenklat skapande av avatarer och standardiserade avatarutseenden på alla plattformar.

Dessa förändringar förväntas förbättra självuttryck och sociala interaktioner i metaversen och öka konversationer och avatarer på Facebook-berättelser och meddelandetrådar.

När du inte är redo för kameran eller vill presentera dig själv bättre på ditt videosamtal, kommer dessa avatarer väl till pass. Sociala klistermärken gör det möjligt för användare att interagera med vänners avatarer i Facebook-berättelser och meddelandetrådar.

  Hur man söker efter flera Hashtags på Instagram

För att ta det längre, samarbetar Meta med företag som Valentino och Capcom för avatarkläder.

Shutterstock tillkännagav en 6-årig utbildningsdataaffär med OpenAI

Shutterstock har över 600 miljoner bilder och 2,2 miljoner kunder tillkännagav ett partnerskapsavtal med OpenAI för sex år.

Denna affär kommer att ge OpenAI tillgång till Shutterstocks träningsdata för bild-, video- och musikbibliotek och metadata, och Shutterstock kommer att få prioriterad tillgång till OpenAI-teknik. Dessutom kommer båda att samarbeta för att föra generativ AI till GIPHY-plattformen.

Detta partnerskapsavtal kommer att hjälpa Shutterstock-kunder att skapa nytt innehåll och redigera befintliga bilder. Tidigare hade Shutterstock också samarbetat med NVIDIA och Meta för att utveckla AI-verktyg.

  Åtgärda inloggningsfel på Instagram-feedback

Dessa samarbeten visar Shutterstocks engagemang för en generation av AI-baserade verktyg och standarder för skapare i 3D-bilder och text.

Produktiv som underlättar jobbet att testa AI-modeller samlar in 32 miljoner dollar

AI-modeller misslyckas ofta om träningsdata eller stresstest inte äger rum på adekvata och djupa data, vilket gör att hela AI-modellen inte fungerar. För att lösa detta problem, start, Fruktsam utnyttjar ett nätverk av 120 000 mänskliga deltagare för att träna och testa AI-modeller.

Företagets blogg uppger att det har samlat in 25 miljoner pund (32 miljoner dollar) för att utöka sin verksamhet. Innan denna omgång samlade företaget in 1,4 miljoner dollar i en såddrunda.

  Ljudet fungerar inte på Instagram – Vad du ska göra

Den är betrodd av mer än 3k organisationer världen över, och några av dess framstående kunder inkluderar Meta, Yale, Google och prestigefyllda institutioner som Stanford University, University of Oxford, King’s College London, Europeiska kommissionen, etc.

Plattformen hjälper till att bedriva forskning eller träna nästa generations AI på bara 2 timmar genom sin granskade deltagarpool på över 120 000 aktiva deltagare.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.