Att hantera restaurang är enkelt med dessa 14 lösningar

Spread the love

Generellt sett är det mesta av restauranghanteringsmjukvaran som finns tillgänglig på marknaden idag berikad med funktioner som fakturering, CRM, lager och lager samt rapportering och analyser.

Således kan du lugnt säga att du kan automatisera dessa tidskrävande uppgifter med hjälp av programvara för restauranghantering och minska ledningens ansvar. Å andra sidan kan det också ge kunderna en rik upplevelse och minska mänskliga fel.

I den här artikeln har vi diskuterat den bästa programvaran för restauranghantering som kan visa sig vara en räddare för ledningen och restaurangägarna.

Öppet bord

Öppet bord är en ultimat restauranghanteringslösning som är praktisk för att ta emot bokningar av kunder online och boka bord därefter. Den har två primära moduler, nämligen Connect och Guest Center.

Connect Module fångar upp bokningsförfrågningarna online och kan, om de är anpassade, informera gästerna om de erbjudanden och kampanjer de kan dra nytta av. Programvaran kan också samla in speciella önskemål som sittplatspreferenser, bokning för ett speciellt tillfälle, etc.

Guest Center-modulen gör det möjligt för cheferna att synkronisera OpenTable med sin mobil och spåra tillgängliga bord tillsammans med att hålla sig informerad om den tid varje gäst spenderar.

Förutom dessa moduler är andra funktioner som presenthanteringsmodulen, betalningsmodulen och privata middagar också tillgängliga. Presentmodulen låter kunderna skicka och ta emot presentkort. På samma sätt ger betalningsmodulen i appen ett sätt för gäster att göra betalningar online.

OpenTable erbjuder en provperiod på 30 dagar, och dess prenumerationsplaner börjar på $39, debiteras varje månad.

UppMeny är en matbeställnings- och leveransoptimeringsplattform för restauranger som låter dem hantera kundernas beställningar, ta emot betalningar, reservera bord för gäster, erbjuda kampanjkoder och så vidare. Dess online orderhanteringsplattform låter dig acceptera och avvisa orderförfrågningar från kunder.

UpMenu gör det möjligt för restauranger att skapa anpassade mobilappar och webbplatser. Det är också möjligt att skapa din matmeny där maten är uppdelad i meny och undermeny. Tack vare feedbacksystemet kan du skicka formulär till kunderna för att fånga deras feedback som kan hjälpa till att förbättra tjänsten. Dess marknadsföringsverktyg är användbara för att skicka riktade e-postmeddelanden, push-meddelanden och reklam-SMS till kunderna.

Den levereras också med ett applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) som integrerar UpMenu med en annan tredjepartslösning för försäljning, leverans, betalningar, marknadsföring och CMS. Dessutom är det också möjligt att lansera lojalitetsprogram för kunder som låter dem utnyttja rabatterna och gratisvarorna när de gör betalningar.

Prissättningen för UpMenu börjar på $49 per månad.

GloriaFood

Låt oss prata om GloriaFood, som är en annan molnbaserad matbeställnings- och leveransplattform som låter restaurangägare hantera POS, hantera beställningar, reservera bord och driva promotionaktiviteter. Dess fullfjädrade administrationspanel låter dig ställa in flera leveransplatser, lägga minimibeställningar, ange leveransavgifter baserade på leveranszoner och så vidare.

GloriaFood har en inbyggd menybyggarmodul som låter dig skapa restaurangmenyer digitalt; genom att lägga till livsmedelskategorier, deras prisdetaljer och bilder. Den kan sömlöst integreras med alla tredjepartsappar som QuestTag, Orderlord, Tookan, GetSwift, ItsaCheckmate, Ordermark och mer.

Dessutom får företag uppdateringar om nya beställningar, och de kan acceptera eller avböja förfrågningar beroende på tillgång på mat. Dessutom kan den också konfigureras för att göra det möjligt för användare att reservera bord med hjälp av webbformulär. GloriaFood har en dedikerad modul för att hjälpa till att rikta in sig på potentiella kunder genom att erbjuda dem kampanjkuponger och rabatter.

GloriaFood erbjuder flera funktioner i gratisversionen. Men det är möjligt att uppgradera till premiumversionerna som börjar på $29.

  Hur kan du logga in på Depop

Rostat bröd

Toast är ett molnbaserat POS, hårdvara, mjukvara och betalningslösningsverktyg som låter restaurangägare skära ner affärskostnaderna, förbättra personalens effektivitet och förbättra kundupplevelsen. Det är ett perfekt val för företag som erbjuder mattjänster som matställen, fina restauranger, bagerier, pizzakedjor, barer och mer.

Menyhanteringsmodulen är praktisk för att designa menyn och kategorisera köken i grupper och undergrupper. Vidare kan du också erbjuda olika menyer till olika kunder (online/offline) och till och med designa en speciell meny för ett tidsintervall. För närvarande kan Toast endast synkroniseras med Android-surfplattor och inte iPads.

Beställningsmodulen låter dig acceptera beställningsförfrågningar och skicka meddelanden till dem när beställningen är klar för hämtning. Dessutom har den integrerade funktioner som tillåter kunder att dela räkningar och matvaror mellan sig. Det inkluderar också möjligheter för försäljningsövervakning i realtid så att företag har en uppfattning om hur länge lagret kommer att räcka.

Starterversionen av Toast erbjuder begränsade möjligheter och är perfekt för små restauranger. Den väsentliga versionen är dock det lämpliga valet för stora matställen.

7 skift

7 skift är en restauranghanteringsplattform som ger kunderna möjlighet att schemalägga personal och förbättra teammedlemmarnas effektivitet. Dess dra-och-släpp-schemaläggare låter dig skapa skiftscheman för nästa vecka och publicera dem med bara några klick. Detta säkerställer att din restaurang har gott om personal så att du kan koncentrera dig på andra aspekter av affärstillväxt.

7shifts erbjuder pre-build schemamallar som har build-behållande faktorer som tillgänglighet, ledighet, övertid och arbetsefterlevnad i åtanke. Dessa mallar kan anpassas för att justera avdelningsstorlek, personal och schematypen för dina restauranger för att erbjuda ett enklare och snabbare sätt att schemalägga.

Den här plattformen innehåller också andra funktioner som inbyggd chatt och meddelandeverktyg som är praktiska för att kommunicera med personalen på språng.

7Shifts erbjuder begränsade funktioner för restauranger upp till 10 anställda gratis. För restauranger som har fler anställda börjar planerna på $17,99.

KAKA

KAKA är en Point of Sales-mjukvara som tillgodoser alla dina affärsbehov och hjälper till att påskynda restaurangverksamheten i en fullservicerestaurang. Denna enkla och intuitiva programvara kan hantera efterfrågan under rusningstid, tack vare dess inbyggda OrderPads som effektiviserar de inkommande beställningarna.

På så sätt kan restauranger betjäna sina kunder snabbare, undvika mänskliga fel, generera snabba kvitton för att ge överlägsen kundservice. En intressant sak med CAKE är dess kundvända display som uppmuntrar gästerna att betala räkningar, ge tips och underteckna kvitton medan anställda är upptagna med andra uppgifter. CAKE kan uppgraderas för att lägga till fler funktioner som att ta emot beställningar och betalningar från kunder från själva bordet med hjälp av mobila OrderPads.

Det ger dig också funktioner som att skapa gästhanterare-profiler och uppdatera tabellstatusuppdateringar automatiskt för dina kunder. Det gör det också möjligt för dig att snabbt anpassa menyn och spåra inventeringen för att säkerställa att den finns i lager. CAKE erbjuder olika hårdvaru- och mjukvarupaket till en överkomlig kostnad från så lågt som 69 USD.

Restaurang365

Restaurang365 är en molnbaserad lösning som hjälper restauranger med att hantera lager, övervaka affärsverksamheten, behandla betalningar, godkänna flöden på flera nivåer och mer. Bokföringsmodulen samlar data från POS och överför den sedan till den anslutna lönebehandlaren. Den kan också användas för att skriva ut budgetar för flera platser och reglera lagerkostnaden. Beställningsmodulen möjliggör optimering av inventering och övervakning av lager.

Restaurant365 har också en rapportmodul som genererar anpassningsbara rapporter baserade på olika kostnadsfaktorer, inklusive försäljning, menyalternativ, arbete, lager, mat och mer. Dessutom hjälper det också cheferna att generera vinst- och förlustrapporter i realtid, och det är inte det. Det integrerade automationsverktyget kan användas för att konvertera pappersbaserade fakturor till digital form så att de kan dirigeras genom flera kanaler för att söka godkännande.

  De 7 bästa meddelandena med bots-plattformen för försäljning och marknadsföring

Restaurant365 erbjuder prisplaner som börjar på $289 per butik och månad.

Sapaad

Näst på tur är Sapaad, som är ett webbaserat restauranghanteringssystem med integrerad POS som lämpar sig för matställen av alla storlekar, inklusive kaféer, snabbmatsbeställningar, fina restauranger, hämtmat och andra.

Den kan konfigureras för att hantera enstaka eller flera platser för att tillgodose dina affärsmodellbehov.
Sapaad inkluderar lagerhanteringsverktyg för att hantera lager efter plats, ta emot och överföra lager med mera. På samma sätt tillåter recepthanteringsmodulen användare att designa och modifiera recept, anteckna ingredienser och till och med analysera effekten av ingredienskostnaden på artikelpriset.

Sapaads instrumentpanel är laddad med massor av verktyg för att ge insikter om försäljning och marknadsföring och varna dig om det låga lagret. Utöver detta finns flera tillägg tillgängliga såsom lojalitetsprogram, SMS-moduler och mer. Sapaad har också partnerskap med tredjepartsleverantörer för att tillhandahålla funktioner, som redovisningsintegration, matbeställningsmodul och köksvisning.

Sapaad följer prismodellen ”betala när du går”, och dess plan börjar på $53,99 för ett uttag.

TouchBistro

TouchBistro är ett allt-i-ett restauranghanteringssystem som har hyllats som den bästa POS-mjukvaran av Business News Daily. POS-programvaran är designad för iPad, med tanke på förslagen från restaurangpersonalen för att erbjuda bättre användarvänlighet och möta de minsta behov som uppstår. TouchBistro är känt för att tillhandahålla 24×7 support till sina kunder.

Oavsett vilken typ av tjänst du erbjuder, ökar programvaran restaurangförsäljningen genom att hjälpa dig ge bättre service till dina kunder och fatta bättre datadrivna beslut.

Du kan ta emot bordsbeställningar, hantera bords- och golvlayout, behandla betalningar, schemalägga personal direkt med hjälp av POS-mjukvaran. Den tillhandahåller också andra funktioner som verktyg för hantering av matmeny, lagerhantering och lojalitetsprogram som ytterligare förbättrar programvarans funktionalitet. TouchBistro har också en fullfjädrad rapporteringsmodul som låter dig komma åt rapporter och analysera försäljning och annan data på distans.

TouchBistro erbjuder anpassningsbara prisplaner från $59.

UpServe

Uppservera är en lättanvänd programvara för restauranghantering som innehåller nästan allt du behöver för att växa restaurangen och öka din vinst. Den är utformad för att tillgodose behoven hos restauranger, barer, kaféer, nattklubbar, tack vare massor av funktioner som ingår i mjukvaran på iPad- och iPhone-optimerad lösning.

Några av de många funktionerna som finns i programvaran är POS, betalningshantering, hantering av bordsplaner, övervakning av kundernas handläggningstid. Upserve låter kunderna dela, slå samman eller dela räkningar eller kan betalningar genom att dra kortet. Dess hanteringsmodul är praktisk för att spåra försäljningen och analysera trenderna som hjälper till att behålla lagret.

Den har också en inventeringsmodul som håller reda på ingredienser och meddelar när lagret är på väg att ta slut. Med hjälp av observation får chefer realtidsinsikt i gjorda försäljningar, och de kan också hålla reda på det totala antalet gäster och gjorda incheckningar. Upserve har tre prisplaner från 59 USD att uppfylla
din restaurangs olika behov.

Beställningsbar

Om du använder WordPress för att hantera din restaurang är Orderable det perfekta valet för dig
att acceptera onlinebeställningar på din webbplats utan extra kostnad. Du måste lägga till matvarorna, bearbeta dem och tilldela en leveransprocess, och det är allt. Orderable kommer att göra allt för dig; även installera WooCommerce. Orderable är ett lämpligt val för små restauranger och kaféer som erbjuder leverans och hämtmat för att skapa en matbeställningsplattform på WordPress eller WooCommerce.

Följande är funktionerna som visar att Orderable är ett perfekt val för livsmedelsföretag.

 • Inget extra avdrag från tredjepartsappar vid transaktionsbearbetning
 • Orderable är mobilvänligt, så dina kunder kan lägga beställningar från plattformen.
 • Felfri matbeställningsprocess tack vare en ensidig design.
 • Använd flexibla mallar för att designa menyn inom några minuter
 • Sätt anpassade leveransavgifter och ställ in dina föredragna betalningsmetoder.
 • Ta emot aviseringar när du tar emot beställningar och skicka aviseringar på beställning
  komplettering
  Varför exploderar telefoner? (Och hur man förhindrar det)

Orderable är ett gratis plugin för din webbplats. Du kan dock uppgradera plugin-programmet till 149 USD för att njuta av ytterligare funktioner.

De Plugin för restaurangmeny for WooCommerce ger ett enkelt och pålitligt sätt att ställa in din matbeställningsmeny online på WooCommerce. De massor av funktioner i snabbbeställningslösningen hjälper till att konvertera din webbplats till en fullfjädrad matbeställningslösning för potentiella kunder.

Det gör det också möjligt för dig att designa databasen med menyalternativ kategorimässigt för att låta kunderna beställa mat utan krångel. Restaurantmenyplugin för WooCommerce erbjuder fördelarna:

 • Tillhandahåll flera leveransalternativ såsom gratis leverans, expressleverans och mer.
 • Kategorisera menyalternativ i olika kategorier och sortera dem i alfabetisk ordning.
 • Visa öppnings-/stängningstider och helgdagar
 • Minivagnswidget visar beställningssammanfattning och ett alternativ för att lägga till och ta bort objekt.
 • Ange lägsta beställningskostnad på varukorgen så att kunder inte kan checka ut förrän de uppfyller kriterierna.

Restaurangmeny för WooCommerce-prisplaner börjar på $149.

BevSpot

BevSpot är en avancerad programvara för restauranghantering som hjälper de administrativa myndigheterna att hantera inventarier, upprätta beställningar, skapa fakturor och hålla ett register över all väsentlig försäljningsdata. Designad speciellt för Windows-operativsystem, DevSpot innehåller fakturering och fakturering, lagerhantering, menyhantering, rapportering och analysverktyg på ett och samma ställe.

Det är också kapabelt att analysera ingrediensdata för att förutsäga den procentuella kostnaden för receptet efter en prisökning. Således kan restauranger som använder BevSpot på ett intelligent sätt öka kostnaderna för online- och offlinebeställningar för att generera vinster till maximalt.

BevSpot kan ytterligare hjälpa till genom att kartlägga recepten på olika restauranger för att stimulera receptens bättre prestanda. BevSpot kan integreras med flera tredjepartsappar; Square, Toast, Clover, Micros och Upserve är några av dem. BevSpot erbjuder tre prisplaner, och den minsta kostar $99.

LightSpeedHQ

LightSpeedHQ är en avancerad Point of Sales (POS) programvara som inkluderar lagerhanteringsfunktioner som utför kritiska men tidskrävande uppgifter som lagerhantering och personalhantering. Så du är kvar att fokusera på andra aspekter av ditt företag, som att skala företag och tillfredsställa dina kunder.

LightSpeed ​​utför följande nyckelfunktioner:

 • Uppmuntra kunder att delta i processen och göra betalningar online
 • Använd LightSpeed ​​för att spåra lager, skicka inköpsorder och konfigurera programvaran
  för att automatiskt beställa om.
 • Synkronisera ditt lager med den inbyggda webbbutiken för att öka e-handelsspelet
 • Sätt upp kvalitetsbelöningsprogram för kunderna som en del av en kundlojalitet
  schema.

LightSpeeds prisplaner börjar på $39.

Avslutar

Det är allt vi har i den bästa sammanfattningen av programvara för restauranghantering. Att välja den bästa programvaran för restauranghantering är ett svårt men ändå viktigt val eftersom det direkt påverkar din restaurangs prestanda. Oavsett om du äger en restaurangkedja eller en pizzeria, kommer att välja en restauranghanteringsprogramvara för att automatisera ditt företag säkert ge dig otroliga resultat. Om du vill skapa din restaurangs webbplats, här är några utmärkta webbplatsbyggare.