Spoiler Shield döljer spoilers från Facebook och Twitter på Android, iOS

Spoilers – vi förbannar dem alla (och de som ogudaktigt spiller ut bönorna). De är som den mörka sidan av internet som har makten att förstöra våra favoritprogram, böcker, filmer och till och med sportevenemang. Om du frågar vad den huvudsakliga källan till spoilers är nuförtiden, kommer alla fingrar att peka mot sociala medier. Men den sorgliga sanningen är att det inte är så lätt att undvika tjänster som Twitter och Facebook nuförtiden, särskilt när de är de bästa plattformarna för att hålla ett öga på de senaste trenderna. Ljuddämpare för Chrome hjälper dig att undvika att snubbla på spoilers när du surfar på sociala medier på ditt skrivbord. För mobila enheter finns Spoiler Shield, en gratis app för iOS och Android som blockerar omnämnanden av populära TV-program och sporter på Facebook och Twitter.

Spoiler Shield har inga komplicerade inställningar. Faktum är att, när den väl har installerats, börjar den fungera sin magi på egen hand. Du kan naturligtvis anpassa den efter eget tycke och växla mellan ”Shields” för de program och spel du tänker titta på. För att ställa in det måste du först lägga till dina Facebook- och/eller Twitter-konton.

När du väl är på appens startskärm låter Spoiler Shield dig komma åt dina flöden från båda sociala nätverk. Den fungerar som ett substitut till de officiella apparna. Du kan posta tweets och statusuppdateringar och se dem från andra genom att rulla nedåt. Alla inlägg från ditt nyhetsflöde visas som de ska, med den enda skillnaden är att appen automatiskt censurerar alla omnämnanden av program eller spel du har blockerat. För att välja program och spel som du vill filtrera, svep in från skärmens vänstra kant och navigera till skärmen ”Sköldar”.

Appen låter dig blockera spoilers från en mängd olika sporter (NFL, MLB, NBA) och populära TV-program (Arrow, American Idol, Homeland, WWE, The Walking Dead, Vampire Diaries). Kom ihåg att relaterat innehåll endast kommer att döljas i själva appen. Det påverkar inte de officiella Facebook- och Twitter-apparna, inte heller döljer det spoilers från deras mobilwebbplatser.

Spoiler Shield är tillgängligt gratis på iTunes App Store och Google Play Store. Ladda ner den till din enhet från länkarna nedan.

Installera Spoiler Shield på Android

Installera Spoiler Shield på iOS