De 10 bästa POE-kamerorna 📷 för tydliga och skarpa övervakningsbilder

Kliv in i en värld av oöverträffad övervakning, där varje detalj är kristallklar, varje rörelse fångas med precision och säkerheten når nya höjder.

I en tid då säkerheten är av största vikt kan det göra stor skillnad att ha rätt övervakningssystem. Oavsett om du skyddar ditt hem, övervakar ditt företag eller skyddar en värdefull tillgång, är kraften i en högkvalitativ POE-kamera (Power over Ethernet) obestridlig.

Föreställ dig en kamera som kombinerar banbrytande teknik med oöverträffad prestanda och levererar övervakningsbilder utan utrymme för tvetydighet.

Med dessa kameror kan du dyka in i en sfär av klarhet, där varje bildruta berättar en historia och varje pixel målar en levande bild. Dessa kameror är symbolen för excellens, designade för att fånga även de finaste detaljerna, dag som natt, regn eller solsken.

Säg adjö 👋 till suddiga bilder och opålitliga bilder. POE ger precision och tydlighet som gör att du enkelt kan identifiera ansikten, registreringsskyltar och avgörande detaljer.

Gör dig redo att bevittna en ny era av övervakning, där varje ögonblick fångas i enastående klarhet. Följ med oss ​​när vi avslöjar de bästa POE-kamerorna som omdefinierar gränserna för övervakningsteknik och ger dig sinnesfrid som aldrig förr.

Skäl att använda Power Over Ethernet-kameror (POE).

Den mest uppenbara frågan för läsarna hittills måste vara varför dessa inspelningsenheter är de vanligaste i varje standardorganisation. Här är varför!

✅ Enklaste installationen, eftersom de kräver en enda Ethernet-kabel för drift.

✅ Minimala utgifter för installation.

✅ Pålitlig och oavbruten strömförsörjning från PoE-switchar.

✅ Mycket skalbar infrastruktur.

✅ Med stabil internetanslutning kan du aktivera fjärrövervakning.

Från bostadsfastigheter, kommersiella fastigheter och sjukhusanläggningar till utbildningsinstitutioner, tillämpningsvärmekartan för PoE-kameror är bred.

Flygplatser, tågstationer och bussterminaler använder alla PoE-kameror för att titta på folkmassor, upptäcka misstänkta aktiviteter och förbättra passagerarnas säkerhet. Övervakning av kritiska platser i en anläggning är ytterligare ett solidt område för implementering av sådana enheter.

Låt oss avslöja de bästa PoE-kamerorna du bör integrera i din omgivning.

ANNKE H500

Vi presenterar H500-serien PoE övervakningskamerasystem från Annke. Den här enheten har rörelsedetektering och en 2,8 mm vidvinkellins. Försedd med en 8-kanals NVR, har detta paket 5MP och 6MP kameror för skarpa detaljer. Ändå är det väderbeständigt!

Funktioner:

  • Detta 5MP IP-säkerhetskamerasystem har en 2TB hårddisk av övervakningsgrad. Den är speciellt utformad för att hantera den höga arbetsbelastningen med upp till 8 kanaler som arbetar dygnet runt.
  • Utan speciella strömadaptrar för kameror möjliggör en nätverkskabel ström, video och nätverksöverföring mellan kameran och NVR.
  • 5MP PoE-säkerhetskameran kan erbjuda riktiga 5MP Super HD-filmer på 2592 X 1944 pixlar tack vare sin 5MP CMOS-sensor.

För smart automatisering på alla sätt, integrera 5 MP POE-kamerasystemet med Blue Iris, Milestone, Home Assistant, Apple HomeKit, etc.

Anpviz 4MP PoE IP

PoE IP-kameran från Anpviz är en bra produkt att kolla in. Låt oss göra detta övertygande för dig! Den stöder 24/7 videoinspelning med en 4MP kamerakonfiguration.

Objektivet har en 108-graders vidvinkelvy och är garanterat IP66-skydd mot regn och temperatur. Nattseende stöds upp till 50 fot.

Funktioner:

  • Med denna senaste videokomprimeringsteknik, H.265-komprimering, kan du lagra mer data på färre hårddiskar, vilket gör att du kan åstadkomma mer med färre resurser.
  • Mängden detaljer som krävs för ansiktsigenkänning och identifiering av registreringsskylt tillhandahålls av 4 megapixlar.
  • Den har också DHCP, vilket gör att du kan lägga till kameror till NVR:er från andra tillverkare.

De bästa resultaten ges till dig, och garantin att ingen ovärderlig video går förlorad genom detta. Totalt sett är Turret PoE-säkerhetskameran byggd med noggrann uppmärksamhet på detaljer.

Amcrest 5MP POE

Att missa ljudet från videoklippet kanske inte leder till otidig stöld i ditt företag. Notera det, Amcrests produkt har en audiovisuell 5MP kameralins som stöder 98ft mörkerseende och en 2,8 mm vidvinkellins (108 grader).

Funktioner:

  • 5 MP-upplösning (2592×1944) och CMOS 1/2,7-tums bildsensor ger enastående prestanda i svagt ljus.
  • Använd Amcrest View-appen på din smartphone för att studera videor och ta emot aviseringar om rörelsevarningar. Amcrest Surveillance Pro för Windows och Mac låter dig spela upp och spela in professionellt på en PC.
  • Du kan automatiskt lagra dina filmer utanför platsen på en tredje parts plats som är värd och skyddad av Amazon AWS genom att prenumerera på Amcrest Clouds fjärrvideolagringstjänst, som är en valfri funktion.
  • Med inbyggda IR-lysdioder, en CMOS-bildsensor och en robust vattentät IP67-kapsling erbjuder kameran branschledande prestanda i svagt ljus och mörkerseende på upp till 98 fot.

Den här kameran har ett FCC-certifikat och en säker SSL/HTTPS-anslutning och får ofta firmwareuppgraderingar.

Real HD 4MP PoE IP

Äkta inomhus-utomhus dag- och nattövervakning av ditt kontor/anläggningsarena är inte längre ett problem, eftersom Real HDs nya 4MP PoE-IP-övervakningssystem finns där för dig.

Automatiskt IR-klippt filter växlar mellan två halvor av dygnet i 24 timmar, vilket skyddar ditt företag/familj. För att lägga till nyheterna stöder den firmware-uppgraderingar och är kompatibel med Hikvision NVR och Blue Iris.

Funktioner:

  • Det är skyddat från regn och damm, och både sommar- och vintertemperaturer kan tolereras.
  • Hela natten fångas färgbilder på heltid med 65 fots mörkerseende på en 4 megapixel HD-kupolkamera.
  • Den är utrustad med en 1/2,8″ Progressive Scan CMOS-sensor.
  • Mer data kan lagras på färre hårddiskar med hjälp av H.265-komprimering.

PoE-kameran möjliggör distribution av ström och data till IP-enheter (Internet Protocol) via standard LAN-kabel (Local Area Network).

ZOSI 5MP 3K POE

IP66 väderbeständig garanterar lång funktionell livslängd. Tillsammans med ett 5 MP högkvalitativt inspelningsobjektiv är detta definitivt en affär att se upp för! Den här enheten fungerar bara med Zosi PoE NVR, vilket möjliggör 160 ft mörkerseende. För att lägga till ytterligare ger ett 3,6 mm-objektiv en 95-graders vidvinkelvy. Det är dags att avslöja dess slående egenskaper härnäst.

Funktioner:

  • Spelar in 3K-kvalitetsfilmer med anmärkningsvärd tydlighet tack vare sina 36 IR-lysdioder och 1/3-tums CMOS-sensor, med en 120-fots mörkerseende och 160-fots räckvidd i totalt mörker och omgivande ljus.
  • Dina kameror får både video och ström via en enda nätverkskabel, vilket gör att du slipper montera dem nära ett eluttag.
  • Det 3-axliga kamerastativet, ett kabelhanteringsfäste och denna kamera är alla sammansatta av förstklassiga metallmaterial.

Assistans- och kundsupportavdelningen för produkten är också effektiv, i händelse av några av dina frågor och problem.

Reidubo 4K PTZ PoE

Vad händer om ditt kontorsövervakningssystem erbjuder flera funktioner samtidigt? Dessa inkluderar en 8MP 4K 20fps Ultra-HD PoE-IP-inspelningsmekanism och 320-graders horisontell rotation. Den har 90 graders vertikal rotation, 98 fot IR mörkerseende och stöd för SD-kort.

Funktioner:

  • Videokomprimeringsteknikerna MJPEG, H.264 och H.265 stöds.
  • 3,6 mm-objektivets 80° synfält ger en övervakningsbild som är plattare och mindre förvrängd.
  • Tvåvägsljud i realtid underlättas av den medföljande sofistikerade mikrofonen och högtalaren i POE-kameror.
  • Den tillhandahåller ett brett utbud av övervakningsområden, och ICSee APP på din telefon låter dig ändra kameravinkeln på distans.

POE-kamerorna kan fungera tillförlitligt i temperaturer från -4 till 140 grader Fahrenheit. Dessutom stöder den Onvif och alla plattformar (inklusive Android, Reidubo NVR, Synology, QNAP och iPhone).

SV3C 5MP POE

Färgstarkt dagsseende och klart mörkerseende är en av de första och främsta sakerna som du kommer att få från denna POE-kamera. Den är IP66 vattentät, tillsammans med en maximal lagring av 128G SD-kortstöd.

Funktioner:

  • Tvåvägsljud aktiveras av den inbyggda högtalaren och mikrofonen i den senaste SV3C POE IP-kameran.
  • Smart rörelsedetektering säkerställer att endast mänsklig rörelse upptäcks av POE-säkerhetskameran! När rörelse upptäcks skickas textvarningar till dig från CamHi- eller CamHipro-appen.
  • Bildupplösningen för SV3C 5MP POE (Power Over Ethernet) IP-kamera är 2560 av 1920.

Du kan inte se POE-kameran på distans med CamHi CamHipro-appen om du lägger till den i din NVR.

Ring Stick Up Cam Elite

Alla besökare vid din tröskel kommer att kommuniceras med av denna POE-kamera genom dess tvåvägsljudteknik. Problemet med att spela in video i svag belysning är inte längre ett problem med den här kamerans helt nya mörkerseende.

Med POE får du oavbruten ström och nätverksanslutning. Det är en POE-kamera som kan placeras inomhus. Den låter dig se, höra och kommunicera med människor från din telefon, surfplatta eller vissa Echo-enheter.

Funktioner:

  • Genom Ring-appen kan du alltid checka in på ditt hus med hjälp av Live View.
  • Installera den på valfri plan yta inuti, eller fäst den på väggar eller tak.
  • Anslut en eller flera Stick Up Cams till alla dina Ring-enheter i Ring-appen för att hålla ett öga på hela ditt hus.

Para ihop med Alexa så att du kan hålla koll på ditt hus för mer sinnesfrid. Den kan också visa Live View på en Echo Show, Fire TV eller Fire Tablet eller höra aviseringar på din kompatibla Echo-enhet.

FULUVA 5MP UltraHD Bullet POE

Rekommenderas för inomhus- och utomhusbruk, Fuluvas PoE IP-kamera ger svagt ljus upp till 100 fot/30m. Dess 3,6 mm objektiv erbjuder ett brett vinkelområde på 90 grader. Du kan enkelt komma åt den via mobil, bärbar dator eller surfplatta på distans via en moln/dedikerad app. Det fungerar utmärkt med vanliga POE-switchar och routrar.

Funktioner:

  • För både ström- och informationsöverföring, använd en enda cat5-kabel. Det skulle vara lättare att installera nätsladdar om det inte fanns något behov av en nätadapter.
  • För att garantera att kamerorna skulle vara tillräckligt robusta, välj ett IP67-nivå vattentätt stadigt aluminiumhölje och annat skydd.
  • 5 Megapixel Super Full HD (Du kan ändra upplösningen från standardupplösningen 1080P till 5MP.) Avancerad 3D dynamisk brusreduceringsteknik och videoupplösning.

Det är kompatibelt med tredjepartsprogram som VLC, Blue Iris, Ispy, Zoneminder, Security Spy, etc.

Taber 2K vendal Dome POE

Tja, denna specifika dome POE-kamera har inte hamnat på listan från ingenstans. Du måste också övertygas när du går igenom. Tillverkad av anti-explosion PC-material och hölje av aluminiumlegering, enheten fångar 2MP/5MP/8MP-bilder med vidvinkel- och mörkerseende.

Funktioner:

  • Har förmågan att fånga de tydligaste bilderna under både dag och natt.
  • 75° betraktningsvinkel, 3,6 mm brännvidd, automatisk dag- och nattvideoövervakning.
  • Rörelsesensorer inbyggda i gadgeten blir av med falsklarm och exakt detektering.

Den här produkten, precis där, kommer säkerligen att utgöra din deal-breaker.

Slutord

Ett stort utbud av POE-kameror med enastående övervakningsmöjligheter finns lätt tillgängliga på marknaden. Överlägset skydd för både hem- och företagsinställningar tillhandahålls av dessa kameror. Tack vare deras högupplösta video, sofistikerade rörelsedetektion, mörkerseende och fjärråtkomst.

Dina speciella krav kan uppfyllas med en POE-kamera från listan ovan. Dessa POE-kameror kommer definitivt att förbättra ditt övervakningssystem. Så välj klokt och ge dig lugn.

Kolla sedan in verktyg för att konvertera din webbkamera till en säkerhetskamera.