Intercom förbättrar kundnöjdheten, Gan.ai samlade in 5,2 miljoner dollar

Spread the love

Hej alla! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Intercom

Intercom är en kundsupportlösning som hjälper till att lösa problem snabbare, minska arbetsbelastningen i teamet och förbättra kundnöjdheten. Plattformen är betrodd av över 25 000 kunder, inklusive Amazon, Meta, Atlassian, Notion, eTORO och många andra.

Dess automationsteknologier och artificiell intelligens-drivna chatbots automatiserar samtal, minskar supportvolymer, ger insikter i klientkonversationer och dess AI-drivna delade inkorg hjälper till att förbättra teamets effektivitet.

Användare kan observera alla supportdiskussioner och få kontakt med kollegor i realtid tack vare stöd för omnikanalkommunikation. Dessutom erbjuder den handlingsbara insikter, segmentering av kunddata och beteendedataanalys.

Dess proaktiva supportsystem hjälper till att förutse och lösa kundproblem, sänka inkommande volymer och öka kundnöjdheten.

  8 bästa Business Intelligence-plattformar för analys och datavisualisering [2022]

Dess no-code automation gör det enkelt att skapa arbetsflöden, och dess AI-drivna inkorg hjälper till att generera svar. Dess biljettsystem underlättar samarbete mellan medarbetare samtidigt som kunderna kan följa utvecklingen i realtid.

Intercom integrerar cirka 300 appar och erbjuder API:er och webhooks för enkel konfiguration för att förbättra dess funktioner. Programvaran är tillgänglig för gratis testning i 14 dagar.

Todesktop

Todesktop är ett AY Combinator-företag som omvandlar din webbapplikations kodbas till en plattformsoberoende skrivbordsapplikation med inbyggd funktionalitet på bara några minuter. Plattformen är en dra & släpp-byggare, stöder appar för flera plattformar och ger valfri kodning.

Vissa appar som drivs av ToDesktop inkluderar Slite, Typefully, Unbounce, Moises, ClickUp och mer. Det är lätt att konvertera din webbapp till en skrivbordsapp utan kodning, och även du kan anpassa appdesignen, ikonen och fönsterramen.

  Anpassningsbar musikspelare med equalizer och teman

Några av dess framträdande funktioner är supersnabb global CDN för nedladdning, nedladdningsanalys, universella magiska länkar, anpassade menyer, stöd för flera fönster, fack, djuplänkar och inbyggda installationsprogram för alla plattformar.

ToDesktop erbjuder tre enkla steg för denna transformation: bootstrap direkt från en webbapp, anpassa webbappen med skrivbordskod och publicering med ett klick. Den hanterar detaljer som inbyggda aviseringar, automatiska uppdateringar, tillgång till inbyggda API:er, anpassningsbart utseende och känsla och kodsignering.

Dess prisplaner är tillgängliga för olika behov, inklusive väsentliga, professionella och företagande.

AI-driven videoskapande plattform Gan.ai samlade in 5,2 miljoner dollar

Gan.ai tillhandahåller programvara för anpassning av video till företag och varumärken för att skapa anpassade videor med inspelningar med ett klick, med hjälp av skådespelare och manus med relevanta nyckelord. Enligt webbplatsen har kunder som anammat den sett en mer än tre gånger ökningen av konverteringar.

  5 bästa AI-röstgeneratorer för företag och personligt bruk –

Den integreras med e-handelsplattformar som Shopify, Calendly, Stripe, Hubspot och Salesforce, vilket gör det enkelt för användare att lägga till shopping- och betalningsalternativ till personliga målsidor.

Företaget samlade nyligen in 5,2 miljoner dollar i startfinansiering ledd av Surge, Sequoia Capitals snabba uppskalningsprogram. Emergent Venture och andra ängelinvesterare stödde också finansieringen.

Gan.ai grundas av en tidigare Facebook AI Research-personal, Suvrat Bhooshan, och företaget har för närvarande över 200 användare och 40 företagskunder, inklusive Samsung, Zomato, Vivo, Mobile Premier League, etc.

Runway AI är en annan startup som samlade in 50 miljoner dollar till en värdering på 500 miljoner dollar i december 2022.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.