Hur man tar bort DeviantArt-konto

DeviantArt är en plattform där du kan sälja din digitala konst. Om du är väldigt bra på att skapa digitala ritningar kan den här plattformen vara fascinerande för dig. Du kan också köpa digital konst skapad av andra kreatörer på DeviantArt-webbplatsen. Du kan också besöka deras webbplats för att ta digitala ritidéer från andra användare. Men om du har bestämt dig och vill ta bort DeviantArt-kontot är du på rätt sida. I den här artikeln kommer du att lära dig metoden för att inaktivera DeviantArt-kontot permanent.

Hur man tar bort DeviantArt-konto

Du kan ta bort ditt DeviantArt-konto från sidan Kontoinställningar på ditt konto. Läs och följ stegen som nämns längre fram i den här artikeln för att förstå och utföra denna metod på egen hand.

Vad är DeviantArts e-post?

Om du har några problem med ditt konto och vill klaga på dessa problem kan du använda e-postmeddelandet från DeviantArt för att kommunicera med deras supportteam så att de kan hjälpa dig. DeviantArts e-postmeddelande är [email protected]

Är DeviantArt fortfarande relevant? Är DeviantArt död?

Ja, DeviantArt är fortfarande en relevant sak på Internet. Du kan köpa eller sälja digital konst på den. Många kreatörer är fortfarande där och gör sitt bästa. Du kan besöka webbplatsen DeviantArt och ta en titt på hur människor tjänar genom att bara sälja sin digitala konst.

Är DeviantArt gratis för kommersiellt bruk?

Ja, det spelar ingen roll om det är för kommersiellt eller icke-kommersiellt bruk. Du kan ta en titt på den gratis. Man kan säga att det är ett bibliotek av digital konst. Du kan definitivt ta en titt på varje digital konst som finns där, men du kan inte kopiera och klistra in den eller använda den någon annanstans utan att köpa konsten.

Var är DeviantArt?

DeviantArt är inte en fysisk plats. Det är en onlineplattform för att sälja din digitala konst till människor som är intresserade av den. Du kan besöka webbplatsen DeviantArt för att titta på den vackra digitala konsten som människor har skapat. Från den här webbplatsen själv kommer du att kunna ta bort DeviantArt-kontot.

Finns det en DeviantArt-app?

Ja, appen DeviantArt är tillgänglig för Android- och iOS-enheter. Det föreslås att du använder antingen en surfplatta, iPad eller bärbar dator för att skapa konst eftersom de har en större skärm.

Vilka är reglerna för DeviantArt?

DeviantArt har användarvillkor som innehåller upphovsrättsbrott och vissa integritetsregler. Du kan ta en snabb titt på användarvillkoren för att lära dig reglerna i detalj.

Är DeviantArt säkert? Är DeviantArt lagligt?

Ja, DeviantArt är en säker plattform för att köpa digital konst. Det har strikta regler och förordningar, och att bryta mot dem kommer att leda till ett förbud. Den säljer eller marknadsför inga olagliga saker på sin webbplats, så det är en laglig webbplats.

Hur avaktiverar du ditt DeviantArt-konto permanent?

För att ta bort DeviantArt-kontot kan du överväga att följa stegen nedan:

Obs: När du inaktiverar ditt DeviantArt-konto permanent kommer all din data att raderas. Du kommer inte att kunna få tillbaka ditt användarnamn, och alla poäng i ditt saldo kommer att försvinna permanent. Så innan du tar bort det, tänk efter ett tag.

1. Öppna webbplatsen DeviantArt i din webbläsare.

2. Håll muspekaren över din profilikon från det övre högra hörnet och klicka på alternativet Kontoinställningar, som visas nedan.

3. Klicka på Inaktivering i den vänstra rutan.

4. Klicka sedan på alternativet Ja, inaktivera mitt konto. Ditt konto kommer att avaktiveras permanent efter detta.

Kan jag ta bort mitt DeviantArt-konto?

Ja, du kan ta bort ditt DeviantArt-konto när du vill, men missa inte konsekvenserna som kommer att hända när du tar bort ditt konto. All din data kommer att raderas, du kommer inte att kunna få tillbaka ditt användarnamn och alla dina poäng i ditt saldo kommer att försvinna permanent.

Hur tar jag bort mitt DeviantArt-konto permanent?

Borttagnings- och avaktiveringsprocessen är densamma för DeviantArt-kontot. Du kan överväga att följa stegen nedan för att ta bort ditt DeviantArt-konto permanent:

1. Navigera till webbplatsen DeviantArt i din webbläsare och håll muspekaren över din profilikon.

2. Klicka på Kontoinställningar > Inaktivering, som visas nedan.

3. Klicka slutligen på Ja, inaktivera mitt konto för att bekräfta inaktiveringsprocessen.

***

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp och att du har lärt dig att ta bort DeviantArt-kontot permanent. Låt oss veta om den här artikeln var till hjälp. Lämna dina frågor eller förslag i kommentarsfältet nedan, om några. Låt oss också veta vad du vill lära dig härnäst.